fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 şunu bir uplayayım, ben de kuruyorum oyunu, insin diye bekliyorum. indikten sonra benle uçacak olan var mı, ben hiç bilmiyorum oturup anlatması lazım bana, burdakileri okuyorum arada ama 2. hatta 3. pilot olup izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ETA 13h 9m =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 öeh. iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 MS Flight yeni oyun geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 PMDG ayarında uçak yapsınlar artık, bir iki tanede öyle uçak koysunlar. FSpassengers şeklinde modlarda eklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 klavyeyle ne kadar zormuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 güzel haber. fsx'te görevlerin çoğunu bitirdim, geçenlerde aklıma geldi yenisi çıksa ne güzel olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 fsx+acc pack kurdum gelen varsa hamachi de kurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ya su rex'in ben gunes ve deniz dısında bi olayını goremedim. ucaklar yine eskisi gibi gorunuyo, bi gelisme yok. pist eh iste, teker izleri falan idare eder. oysa ki sitesindeki ss'lerde inanılmaz guzel gorunuyor. bulutlarda da aman aman bi gelisme farkedemedim. cok yer kaplıyor silicem galiba. bi de oyunun acılması uzun suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 tutorialda uçak bozuldu galiba. iniş yapıcakken erken fazla alçaldım diye gaz verdim. sonra motor tam güce geçti çıkmamak üzere, mouseta scroll, f1, f2 fayda etmiyor. panelden elle kıstım motoru ama tekrar tam gaz yaptı, sonra kafasına göre %60 %100 arası gidip geldi. uyarı sinyali falan da yanmadı. sonra ben konsola bakarken uçağı çaktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 uçak kullanmak zor iş. akşam bi 737'yi LTBA'ya indiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fastreloader said: tutorialda uçak bozuldu galiba. iniş yapıcakken erken fazla alçaldım diye gaz verdim. sonra motor tam güce geçti çıkmamak üzere, mouseta scroll, f1, f2 fayda etmiyor. panelden elle kıstım motoru ama tekrar tam gaz yaptı, sonra kafasına göre %60 %100 arası gidip geldi. uyarı sinyali falan da yanmadı. sonra ben konsola bakarken uçağı çaktım sdf airbus serisiyle yapar sebebi bozulması değil ama eğer uçak airbussa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hayda neden yapıyor ki? ee ne yapmak lazım peki kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 belki tekrar uygun ft'ye çıkman için otomatik bi güvenlik şeysidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J_3CLm7jmE4 abi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ShadowFax said: belki tekrar uygun ft'ye çıkman için otomatik bi güvenlik şeysidir.iyi ama landing gear açık, iniş yapıcam, nası güvenlik şeysi bu, motoru kapatsam daha kolay inerdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 uçak neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 lan ne kadar uyuz bir uçak bu airbus a321. uçağı indirdim motor tam güç veriyor hala. engine cut off switch kısayolu var mı? bi de 1 saat uçurdum off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 reverse thrust yapman gerekiyor pist kısa kalıyorsa, bi de frenleri otomatiğe alman lazım. kısa yolu var mı bilmiyorum reverse thrustın ben kokpitten hallediyorum onu ama genelde ihtiyaç kalmıyor zaten iyi geldiysen pist başına. gaz kesme açma olayı da ils ile ilgili, piste yaklaşırken kapat otomatik pilotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 reverse thrust'ın kısayolu f2. yapmadan nasıl durduruyosunuz ki ucagı? sadece spoiler yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 reverse thrust idle herşeyi denedim durmuyor alet, belki otomatik pilot speed indicator açık kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 autothrottle'ı kapatmayı unutuyosun muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Reverse engine açmadan bi 737 durmaz diye düşünüyorum. Auto throttle açık kalmıştır evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 seninle yaptığımız o efsane inişte bile kullanmamıştım ki reverse thrust :D aslında hadi uçalım bi, bnet aşırı lagli zaten. 0 otomatik pilot, 0 ils ile uçurup indireyimi sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar