Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flight Simulator X

senko

Öne çıkan mesajlar

ya su rex'in ben gunes ve deniz dısında bi olayını goremedim. ucaklar yine eskisi gibi gorunuyo, bi gelisme yok. pist eh iste, teker izleri falan idare eder. oysa ki sitesindeki ss'lerde inanılmaz guzel gorunuyor.

bulutlarda da aman aman bi gelisme farkedemedim. cok yer kaplıyor silicem galiba. bi de oyunun acılması uzun suruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tutorialda uçak bozuldu galiba.

iniş yapıcakken erken fazla alçaldım diye gaz verdim. sonra motor tam güce geçti çıkmamak üzere, mouseta scroll, f1, f2 fayda etmiyor. panelden elle kıstım motoru ama tekrar tam gaz yaptı, sonra kafasına göre %60 %100 arası gidip geldi. uyarı sinyali falan da yanmadı. sonra ben konsola bakarken uçağı çaktım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

tutorialda uçak bozuldu galiba.

iniş yapıcakken erken fazla alçaldım diye gaz verdim. sonra motor tam güce geçti çıkmamak üzere, mouseta scroll, f1, f2 fayda etmiyor. panelden elle kıstım motoru ama tekrar tam gaz yaptı, sonra kafasına göre %60 %100 arası gidip geldi. uyarı sinyali falan da yanmadı. sonra ben konsola bakarken uçağı çaktım sdf

airbus serisiyle yapar sebebi bozulması değil ama eğer uçak airbussa yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

reverse thrust yapman gerekiyor pist kısa kalıyorsa, bi de frenleri otomatiğe alman lazım. kısa yolu var mı bilmiyorum reverse thrustın ben kokpitten hallediyorum onu ama genelde ihtiyaç kalmıyor zaten iyi geldiysen pist başına. gaz kesme açma olayı da ils ile ilgili, piste yaklaşırken kapat otomatik pilotu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...