Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 uçarız olur her şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aksama dogru gelirim bende. ucariz guzel guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 İnişe yakın kule irtibata geçdi benimle işte şu yüksekliğe şuraya dön gibi tam olarak pisti karşıma veriyor. Bunun her seferinde olması için flight request talep etmeliyim galiba değil mi ? Normalde ben kule ile temasa geçmeden direk havalanıp gps den gidiyordum sonra kendim pisti karşılayıp ils ile iniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Law said: İnişe yakın kule irtibata geçdi benimle işte şu yüksekliğe şuraya dön gibi tam olarak pisti karşıma veriyor. Bunun her seferinde olması için flight request talep etmeliyim galiba değil mi ? evet. IFR uçuş dedikleri o işte, aletli uçuş. Law said: Normalde ben kule ile temasa geçmeden direk havalanıp gps den gidiyordum sonra kendim pisti karşılayıp ils ile iniyordum. hava kontrol olmayan ufak pistler dışında bunu yaparsan; lisansını alıp, sonraki hayatında başarılar dilerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Uçarız bu gece gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 @Disappear. Bu passengers eklentisi, pmdg ile çalışan birşey mi ? Yoksa normal fs 2004 üzerinede kurulup kullanılabilinir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 herseyle kullaniliyo. bi tek o ucagin configi olmasi onemli. pmdg ucaklarinin ayarlari icinde geliyo olmali fspassengerin(kac yolcu aliyo falan filan gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 IVAO işine girişsek mi acaba? deneyen oldu mu daha önce aranızda, nasıl bir tecrübedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 joystick aldım. bi uçamadık daha. @huun @IVAO'ya kayıt oldum. Server'a bağlanmak için gerekli talimatlar sayfası açılmıyordu. Deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 http://www.ivaotr.org/v5/pilot/index.php?page=docs altta online user manual var. çalışıyor o link. sabah inceledim biraz; ama öyle zart diye online olup uçulacak bir sistem değil. akşama doğru bakacam geniş geniş. epey bilgi eksikliği çekeriz gibi geliyor bana şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 O manueli okudum bende çok zor değil aslında. Ben bu tip online serverlarda PMDG ile uçuluyor asnırdım ama tabi isteyen pmdg ile uçar. Bir kaç kere bilen biri ile uçulsa kavranacak birşey ama şu aşamada okunacak ve kavramak için pratik yapılması gereken çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 orada yazanlar minimum ihtiyaçlar zaten. IVAO'da bi hesap açıp akademiye bakın. daha detaylı bilgiler var orada. fazla gözde büyütmeye gerek yok tabii; ama adamlar takdire şayan süper topluluk kurmuşlar. amele gibi atlamak ayıp olur hehe. ben bir aylık falan zamana yayıp çalışayım diyorum oradaki bilgilere. ondan sonra koydum kafaya giriyorum sanal havacılık işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 şincik.. 34sf okumak zor geldi.. son 6sfye biraz bakındım.. soruyorum.. 1.online olarak oynadığınız sadece orijinal oyun mu gerektiriyor? 2.ilk başta olayı kapana kadar offline oynayıp sonra mı online a geçiyorsunuz yoksa online da çaksam hata yapıp dert oluyor mu? 3.ücret falan yok herhalde.. 4.IVAO falan nedir? (international virtual aviation organisation imiş.. anladım onu da para veriyor muyum?) 5.sağlam bi joystik şart mıdır, olmazsa olmaz mıdır? 6.online da kule ile konuşup mu iniyorsunuz, kafanıza göre mi? cevap veren birileri olursa süper olur.. cevab veremezseniz ayıp olur ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 1. orjinal gerekmiyor kuzum, fsx ustune bi tane accerlation expansion pack kuruyorsun bitiyor is. 2. online da istedigin kadar carp ben shadowfax ile az ucak dusurmedim. dusurdugun zaman sectigin hava alanindan tekrar summon oluyorsun 3. ucret falan yok 4. ivao ucretsiz bildigim kadari ile ama cok kasis birsey, yeni basliyorsan bulasma hic sogursun 5. saglamindan olmasa da joystick olsa fena olmaz, olmazsa da sorun degil jet motorlu tum ucaklari %90 autopilotta kullaniyoruz zaten, inerken kalkarken problem olabilir biraz 6. kule olursa onla konusuruz, olmayinca kafaimza gore iniyoruz. kule derken gercek bi sahsin olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hmm çok sağol anladım ;)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 @Huun Şimdi İFR ve high altidue seçiyprum rotayı. Akabinde flight request talep ediyorum, sonra işte uçarken istasyonlara göre şuraya ile bağlantıya geç diyoru bende geçiyorum. Ama artık inişe yakın, kule bana heading ve altitude değerlerini vermiyor, pisti karşılamak için. Geçen sefer kendi söyledi hiç birşeyde yapmadım inişe yakın birden koordinat ve pisti verdi. Artık vermiyor kule ile irtibata geçiyorum sadece pist saat 9 yönünde deyur. Nasıl bunu değiştirebilirim ? Yani adamlar bana altitude ve heading versin. 737 de upraştırmasınlar beni :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Dasa joystik için fiyat performans olarak, logitech 3d pro extremi öneebilirim 50-60 tl arası ama sağlam alet. Zaten jet motorlularda senkonun dediğiği gibi otopilot ile gidiliyor,kalkış ve inişin son bir kaç metresinde manuele geçiyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Law said: Şimdi İFR ve high altidue seçiyprum rotayı. Akabinde flight request talep ediyorum, sonra işte uçarken istasyonlara göre şuraya ile bağlantıya geç diyoru bende geçiyorum. Ama artık inişe yakın, kule bana heading ve altitude değerlerini vermiyor, pisti karşılamak için. Geçen sefer kendi söyledi hiç birşeyde yapmadım inişe yakın birden koordinat ve pisti verdi. IFR'da seni ya piste yakın bi yere getirecek kadar talimat verir ya da son bi NDB'ye yönlendirir. sonra "clear for ILS" der. clear for ILS i duydun mu artık tek başınasın ayrıca pistin ne tarafta kaldığını sormazsan. otomatik pilotla approach yapacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 @dasaaa gel. iki üç uçuş yapalım. Öğrenirsin. Force 3d Pro aldım. Force feedback olayı cok ayrı bişey. Ona da bir bak istersen. Bu arada uçuyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 uçarız netekim. 30-45 dk sonra ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tamam bende şu filmi bitiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Beyler şu aşk şu şevk ile pilot olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bitmemişti. Ama tamam uçalım. Gaza geldim. Kimler geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 haydin ucuoz bende geliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar