4Ever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 benide gaza getirdiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 single missionlar çok zevkli. Fakat Airline görevleri 5 adet. 3'ünü bitirdim. Kalan 2 tanesinden biri airbus 321 kullanıyorsun. Tam bilmediğimden bulaşmadım. Bir diğeri de 737 ama failure'lu bölüm. Motorların bozuluyo. Yapamadım asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ulan! =( 1 saat 45 dakikada Ankara'dan İstanbula'a uçtum Mooney Bravo'cuğumla, tam inmek üzereyim, pisti hizalamışım, ışıklar güzel bir şekilde giderken türbülansa girdi uçak ve piste çakıldım :( gitti bütün emeğim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ShadowFax said: @Law titreşim olmalı mı? Ya şimdi para sorun değilse force feedback özelliğinin olması daha güzel olur elbet. Hatta saitek x52 al derim. Kısaca fiyat eşittir performans. Ama titreşim olmasada olur elbet, ama joystcik şart bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 x52 çok uçuk. 380TL sanırım. max 60-70 ayırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ShadowFax said: Bir diğeri de 737 ama failure'lu bölüm. Motorların bozuluyo. Yapamadım asdsa o görev ya bozuk ya da bi saçmalık var. ne kuleden doğru düzgün bilgi geliyor ne de harita pistin yönü falan yazıyor. bi kere tam bitirecektim ama hızı ayarlayamadım onda da 32.000 feetten aşağı inerken ya çok hızlı kalıyorsun ya yavaş. yarın hesap kitap yapıp ayarlayacam iniş açısını bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 birde bu merak cok iyi sistem istiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ShadowFax said: x52 çok uçuk. 380TL sanırım. max 60-70 ayırabilirim. O zaman logitech 3D Extreme pro tavsiye ederim. Force feedbackliis 100 tl civarı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 4Ever said: birde bu merak cok iyi sistem istiyormu ? Bende 1gb ddr 2 ram x550 ekran kartı ve cift çekirdekli işlemci var. FSX demosunda herşey minimumda olsa bile akıcı değildi oynanış, bende FS 2004 e geçdim herşey full çok rahat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 valla fsx i sırf multi kendi localimizde multi atabilmek için indirdim kurdum bi ton eklenti paketinide indirdim şimdi açıyorum hamachiden bağlıyımda gelmek isteyenler olursa hamachiden abansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 beni de gaza getirdiniz indirttiniz ama mp yapamadık daha. yarın öğleden sonra uygun bi saatte uçuşalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hatta sırf shadow "abi atc lazım" dediği için atc oldum ayarladım otu boku LTAC için bekliyorum inecekleri biraz zorlayalım 5.165.173.5 ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 x-plane niye oynamıyorsunuz ? ucak sim.'i sevsem onu oynardım. 90 gb pack'i olan bir oyun. Tüm şehirleri orjinalina göre yapmışlar. Binalar fln. İstanbulda geziyorsan atıyorum iş bankası kulesini olması gerektiği yerde görüyorsun. Grafikleride Flight X'ten daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ucuyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 böyrün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bu sefer cok iyiydi. Black_Lupin ATC'di. Herşeyi gerçekmiş gibi yaptık falan. Baya da öğretti senkoyla bana, Yarın şu kişiler gelir saınırm. Black_Lupin Disappear huun MrLevie Nilep :P ben senko Kanuni? Law işte gelen gelsin. 3x 737'yi uçururuz. Hatta fazlası gelirse baya bi trafik bile olur LTBA'nın üstünde Gaza gelin. Yarın öğleden sonra uçalım. Saati belirleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 @Shadowfax Bende FS2004 kurulu, FSX sistem yetmiyor. Yoksa affetmem gelirdim :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 bakma öyle oynuyorum dediğime benimki pek oynamak sayılmaz çünkü hiç bir detay açık değil aksine herşey kapalı tuşları bilmesem uçağı rahatlıkla düşürürüm direk ezbere uçuyorum. uo gibi oldu oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 haydin go. 1,5 saatim var ama çabuk çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 FS X ile FS 2004 arasındaki fark nedir. ben FS X Deluxe diye bişi indirdim ne yüklemem gerekiyor üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 fs x için acceleration pack var onuda indirip yüklemen lazım üstüne ondan sonra girebilirsin ancak 2004 le bağlanılmıyor zaten diğer türlüde sade fs x de yetmez , bu arada hamachi ip 5.165.173.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ShadowFax said: bu sefer cok iyiydi. Black_Lupin ATC'di. Herşeyi gerçekmiş gibi yaptık falan. Baya da öğretti senkoyla bana, Yarın şu kişiler gelir saınırm. Black_Lupin Disappear huun MrLevie Nilep :P ben senko Kanuni? Law işte gelen gelsin. 3x 737'yi uçururuz. Hatta fazlası gelirse baya bi trafik bile olur LTBA'nın üstünde Gaza gelin. Yarın öğleden sonra uçalım. Saati belirleriz. Ya bende fspassengers kurulu, o varsa olmaz diyordunuz. Yok sorun çıkmazsa, sp1 artı fspassengers yüklü olan deluxe edition oyunumla 1 temmuzdan itibaren biriyle uçabilirim. Ama bana öğretmesi lazım tabi, ben beceremiyorum yani ben copilot olurum izler öğrenirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 vakit kalmadı benim için. hamachi'de o ip de bi ağ yok bu arada. neyse makus talihi bugün de yenemedik. yarın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 aksam oynariz ya isleriniz yoksa 11 gibi oynalalim? daha gecte olur benim icin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 kurulumda hata verdi :) başka bir sürüm indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar