ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 acc derken. ek paketten bahsediyorum. accelaration mı neydi. + ivao falan zor benim için. biz LTFJ'dan LTBA'ya inmekten öteye geçemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tamam fs2004 ve x üzerinden deneyelim paketler çok önem arzetmiyor önemli olan type olması ne yapmam lazım şimdi mesela sen serverı açarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 hamachi + skype ile yapıyoruz. Hamachi'den ağa bağlanıyorsun. skype'tan da iletişim. Oyunun kendi Voice chati çalışmıyor. O yüzden skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ip ver hamachi için bi deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fs2004 ile fsx'e girebilecegini zannetmiyorum ya. bambaska oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ID: PatiAirlines Psw: 12345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 konkort yokmu konkort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ne kadar cahil bi adamsın sen cons. concordların ucusu yasaklanalı 5 seneyi geciyo. tabiki olmıycak FSx te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 simulasyon aga bu bildiğim kadarıyla gerçek hayat başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 concorde'da var fs 2004 için orjinaline yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 İlk defa 737 yi, tamamen el göz koordinasyonu ile manuel olarak indirdim. Güzel bir tatmin sağlıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 737 ve diğer boeing serilerinin karakteristiği mid wing olmasına rağmen inanılmaz fazladır çok stabildir pisti böyle yiyecekmiş gibi karşılarsınız bide bunlardan var bi aralar turkish te kullandı çok fetiş bir alettir. RJ serisi BAe 146-200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 heh amma geri kalmisim joystick vs konusunda, x52 pro kalmamis onun yerine x-65f geldi. inanilmaz bir seymis bu. joystick kipirdamiyor force sens vs bok pusur ne halt ise inanamadim cok guzel. i am set basladim tutorial missionlarina ilerde gorusuruz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 cok iyimiş. bende şunu almak istiyorum. Logitech Extreme 3D Pro titreşim var sanırım. Force feedback nedir tam olarak? Joyistick ile cok daha zevkli olur herhalde. Mause yoke mudur nedir onla zor oluyor. Kokpitte bişey değiştircem diye uçağı yalpalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 @shadowfax O almayı planladığın joystick bendede var. Gerçekden güzel alet. Fakat onda force feedback yok, yani titreşim yok onda. Ama twisted handle var yani çubuk sağa ve sola dönüyor mesela rudder kontrol yapmana yarar. Tam anlatamadım ama youtubedan arat twisted handle deyu çıkar ne işe yaradığı. Force feedback istiyorsan bunu alacaksın http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-942-000002-force-3d-pro-pc-joystick,-titresimli/productdetails.aspx?I_ID=44018 @Kanuni hayırlı olsun bir bakayım nasıl birşeymiş o 52 den daha mı iyi diye. Meh çok sağlam bir joystick almışsın 349 euroluk fiyatıda başdan çıkarıcı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 alıyorum ay başında. Joyistick'siz olmuyor bu iş. @Law titreşim olmalı mı? Ha bu arada 747 ve 737'de master yapıcam nerdeyse asdad tüm airline görevlerini bitirmek üzereyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Bende şu an eski microsoft sidewinder forcefeedback 2 var mesela çok güzel çalışıyor, titreşimi de harika gerçekten. Sen yukarı kaldırmaya çalışırken aşağı doğru itmesi falan çok daha heyecanlı yapıyor oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oha! itme durumu Logitech'lerde var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Vardır heralde aynı teknolojiyse. Yani daha zor, saçma bi manevra yaparken daha zor oluyor çekmem yada itmem. Hatta düşmekten kurtarmaya kalkışırken baya piloymuşum gibi hissettim böyle burnu kaldırmak için çekiyorum o öbür tarafa doğru titreşim özelliğiyle attırmaya çalışıyor joysticki falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 hadi lan :( kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Ben abartıyor da olabilirim gerçi, ben çok gaza geldiysem sonra alırsan da beğenmezsen bana laf etme :P Artık üretmiyorlar sanırım ya, microsoft sitesinde göremedim. Bu oyunu virtual airline pilotu olarak oynayan birinden ödünç aldım, o da bunu kullanıyormuş sanırım. ebay'de falan var kullanılmış olarak bulunabilir microsoftun modelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 evet üretilmiyormuş. ama logitech alıcam. Bu aralar Logitech'e olan sevgim en üst seviyede. Kazansın adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Logitech candır zaten, ben de seve seve kullanıyorum, bu gelmese o 50 liralık modelden alcaktım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ShadowFax said: cok iyimiş. bende şunu almak istiyorum. Logitech Extreme 3D Pro titreşim var sanırım. Force feedback nedir tam olarak? Joyistick ile cok daha zevkli olur herhalde. Mause yoke mudur nedir onla zor oluyor. Kokpitte bişey değiştircem diye uçağı yalpalıyorum. bende şunun bluetoothlusu var acaip memlunum gerçi işçiliği biraz dandik ön tuştaki boyalar döküldü ama iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Yahu fspassengers kurdum şimdi Ankara-İstanbul yapıyorum da flight plannerdan 7000ft ayarladım yüksekliği, 7700'e yüksel dedi ok dedim normal gidiyorum böyle sonra bi anda 8400'e çık. Haydii başladım çıkmaya, 1 dakika sonra daha çıkmadan 7700'e in dedi ve 1 dakika daha sonra tekrar 8400'e çık dedi. Dalga mı geçiyo benle bu departure'daki hava trafik kontrolörü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar