Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flight Simulator X

senko

Öne çıkan mesajlar

@shadowfax

O almayı planladığın joystick bendede var. Gerçekden güzel alet.
Fakat onda force feedback yok, yani titreşim yok onda. Ama twisted handle var yani çubuk sağa ve sola dönüyor mesela rudder kontrol yapmana yarar. Tam anlatamadım ama youtubedan arat twisted handle deyu çıkar ne işe yaradığı.

Force feedback istiyorsan bunu alacaksın http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-942-000002-force-3d-pro-pc-joystick,-titresimli/productdetails.aspx?I_ID=44018

@Kanuni hayırlı olsun bir bakayım nasıl birşeymiş o 52 den daha mı iyi diye.

Meh çok sağlam bir joystick almışsın 349 euroluk fiyatıda başdan çıkarıcı :).
Sosyal ağlarda paylaş

Vardır heralde aynı teknolojiyse. Yani daha zor, saçma bi manevra yaparken daha zor oluyor çekmem yada itmem. Hatta düşmekten kurtarmaya kalkışırken baya piloymuşum gibi hissettim böyle burnu kaldırmak için çekiyorum o öbür tarafa doğru titreşim özelliğiyle attırmaya çalışıyor joysticki falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben abartıyor da olabilirim gerçi, ben çok gaza geldiysem sonra alırsan da beğenmezsen bana laf etme :P

Artık üretmiyorlar sanırım ya, microsoft sitesinde göremedim. Bu oyunu virtual airline pilotu olarak oynayan birinden ödünç aldım, o da bunu kullanıyormuş sanırım. ebay'de falan var kullanılmış olarak bulunabilir microsoftun modelleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

cok iyimiş.

bende şunu almak istiyorum.

Logitech Extreme 3D Pro

titreşim var sanırım. Force feedback nedir tam olarak?

Joyistick ile cok daha zevkli olur herhalde. Mause yoke mudur nedir onla zor oluyor.

Kokpitte bişey değiştircem diye uçağı yalpalıyorum.

bende şunun bluetoothlusu var acaip memlunum gerçi işçiliği biraz dandik ön tuştaki boyalar döküldü ama iyi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu fspassengers kurdum şimdi Ankara-İstanbul yapıyorum da flight plannerdan 7000ft ayarladım yüksekliği, 7700'e yüksel dedi ok dedim normal gidiyorum böyle sonra bi anda 8400'e çık. Haydii başladım çıkmaya, 1 dakika sonra daha çıkmadan 7700'e in dedi ve 1 dakika daha sonra tekrar 8400'e çık dedi. Dalga mı geçiyo benle bu departure'daki hava trafik kontrolörü =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...