Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mide :S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of reflü o

ben de irenç bi mide ağırsı ve bulantı ile uyandım midem yanio böle deminden beri kendime gelemedim. Dün gece , akşam yemeğinden kalma köfteleri yedim biraz soğumuştu kola ile yatmadan felaket yaktı midemi. meh.
Mesaj tarihi:
amerikadayken geceleri 3te çıkıp hayyvan gibi hamburger yiyodum

tabii sora 4 senede 76 kilodan 92 kiloya çıktım

nese 88e indim yine. ama rahat 8 kilo daha lazım vermek. ki kfc xtreme menü varken bu imkansız

mide dediğin böle olur
Mesaj tarihi:
gece çok yemekten ziyade kolayı bırak/azalt bence, reflüyse kıvrandırıyor onlar.

ha çok yemek yiyebilirsin sakıncası yok manasında demedim
Mesaj tarihi:
yok yer kaplıosun çünkü o yüzden, ekşisözlükteki 9-10. nesil yazarlar gibi oldun bi anda, anlamsız, topicin gidişatında böyle gereksiz bir duraksama, saçmalık. ne bileyim ezmek giib olmasında, çok gereksiz yazdıkların.
Mesaj tarihi:
Yemek borunda bir sorun olabilir yakın bir zamanda kapsül bir ilaç aldın mı?Benim de aynı şekilde böyle başlamıştı orda yara olmuş epey geç anladık eğer devam ederse kesinlikle doğru düzgün bir doktora git devlet hastanesine falan da gitme gastrit atağı ya da reflü derler başka bir şey demezler
Mesaj tarihi:
OogahBoogah said:
belim ağrıyooo ahhh

of tamam geçti top oynuyabilirim

bune abi

dinime küfreden müslüman olsa. aklını başına topla. sataşmaya yer arıyorduysan da kit duvara kafa falan at. Nickinden yola çıkarak 2. opsiyon senin için daha verimli olacaktır.
Mesaj tarihi:
Greeny said:
yok yer kaplıosun çünkü o yüzden, ekşisözlükteki 9-10. nesil yazarlar gibi oldun bi anda, anlamsız, topicin gidişatında böyle gereksiz bir duraksama, saçmalık. ne bileyim ezmek giib olmasında, çok gereksiz yazdıkların.

abi herşeye eyvallahta 'ezmek gibi olmasın' nedir? yani fena ezmişin o bakımdan diyorum.

midesi ağrıyan arkadaş doktorun dediğine göre;
alkol, tütün mamülleri, çikolata, kızartma, kola, patates cipsi gibi şeylerden uzak durman gerekiyor. bana öyle dediydi.

yatarken yüksek yastık kullanımı, az az sık sık yemek yeme alışkanlığı, yatmadan en az 2 saat önce son yemeği yemiş olma
bunlar acını dindirecek şeyler. eğer dindirmiyorsa gidiyorsun doktora böle bi boru sokuyolar ağızdan mideye ph değerini ölçüyolar midenin...hadi geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:
eğer dindirmiyorsa gidiyorsun doktora böle bi boru sokuyolar ağızdan mideye ph değerini ölçüyolar midenin...hadi geçmiş olsun

fasdasd memcik sana soktular mı olm o borudan. hiç demedin piskolojik destek verirdim yahu
  • Yeni Oluştur...