Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tam midemin üst kısmında yemek borusunun başladığı yerde ağrı ve acıyla uykudan uyandım ve hayvanlar gibi uykum var. ne pis bişey bu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oh be geçti gidip yatayım bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gazınmı kakanmı varmış ne4ymiş deme gittin yaptın rahatladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 reflü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 of reflü o ben de irenç bi mide ağırsı ve bulantı ile uyandım midem yanio böle deminden beri kendime gelemedim. Dün gece , akşam yemeğinden kalma köfteleri yedim biraz soğumuştu kola ile yatmadan felaket yaktı midemi. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sağolun. ya dün gece hayvanlar gibi yiyip deli gibi kola içmiştim. tabi acısı da sabahın 6sında çıktı işte =( siz siz olun gece çok yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 amerikadayken geceleri 3te çıkıp hayyvan gibi hamburger yiyodum tabii sora 4 senede 76 kilodan 92 kiloya çıktım nese 88e indim yine. ama rahat 8 kilo daha lazım vermek. ki kfc xtreme menü varken bu imkansız mide dediğin böle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yemek yap, yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 benim de böle ağrıdı gittim reflü diye, şeker çıktı asdfzg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gece çok yemekten ziyade kolayı bırak/azalt bence, reflüyse kıvrandırıyor onlar. ha çok yemek yiyebilirsin sakıncası yok manasında demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 belim ağrıyooo ahhh of tamam geçti top oynuyabilirim bune abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oogah aldın title ı moruk niye kasıosun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Oha nasıl aldın lan sen title ? Nasıl bir azim ve hız mesaj kastın böyle. Ne gereksiz bir azim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Greeny said: oogah aldın title ı moruk niye kasıosun daha büyük düşün büyük kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yok yer kaplıosun çünkü o yüzden, ekşisözlükteki 9-10. nesil yazarlar gibi oldun bi anda, anlamsız, topicin gidişatında böyle gereksiz bir duraksama, saçmalık. ne bileyim ezmek giib olmasında, çok gereksiz yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Yemek borunda bir sorun olabilir yakın bir zamanda kapsül bir ilaç aldın mı?Benim de aynı şekilde böyle başlamıştı orda yara olmuş epey geç anladık eğer devam ederse kesinlikle doğru düzgün bir doktora git devlet hastanesine falan da gitme gastrit atağı ya da reflü derler başka bir şey demezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 süt iç anında kesiyo yanmayı vb. doktora git en kısa zamanda tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hoccemamayı dinleme rahatsızın teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 OogahBoogah said: belim ağrıyooo ahhh of tamam geçti top oynuyabilirim bune abi dinime küfreden müslüman olsa. aklını başına topla. sataşmaya yer arıyorduysan da kit duvara kafa falan at. Nickinden yola çıkarak 2. opsiyon senin için daha verimli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 geçmiş olsun. öncelikle azalt abi. sonra doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tüm eşşekliklerimden dolayı özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Greeny said: yok yer kaplıosun çünkü o yüzden, ekşisözlükteki 9-10. nesil yazarlar gibi oldun bi anda, anlamsız, topicin gidişatında böyle gereksiz bir duraksama, saçmalık. ne bileyim ezmek giib olmasında, çok gereksiz yazdıkların. abi herşeye eyvallahta 'ezmek gibi olmasın' nedir? yani fena ezmişin o bakımdan diyorum. midesi ağrıyan arkadaş doktorun dediğine göre; alkol, tütün mamülleri, çikolata, kızartma, kola, patates cipsi gibi şeylerden uzak durman gerekiyor. bana öyle dediydi. yatarken yüksek yastık kullanımı, az az sık sık yemek yeme alışkanlığı, yatmadan en az 2 saat önce son yemeği yemiş olma bunlar acını dindirecek şeyler. eğer dindirmiyorsa gidiyorsun doktora böle bi boru sokuyolar ağızdan mideye ph değerini ölçüyolar midenin...hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 geçmiş olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 SodomVsGomore said: eğer dindirmiyorsa gidiyorsun doktora böle bi boru sokuyolar ağızdan mideye ph değerini ölçüyolar midenin...hadi geçmiş olsun fasdasd memcik sana soktular mı olm o borudan. hiç demedin piskolojik destek verirdim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar