Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guinness'e geçtim.Rekor Kırdık...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de o kadar dedim elemanlara gelin tartın tam 5.5 kilo ama kimse gelip avuçlamak istemediğindne bende giremiyorum guiness e...

gelseler görseler güzel olacak o zaman "madem türksün, göster ürksün" lafı cuk diye oturacak emmeee... gelmiyorlar işte... o kadar da hijyeniğim hani, kıskanıyorlar azizim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
"hayvansın niyazi" diyorum sana, bak o da cuk oturuyor. :p[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
Chemical bi sürü kamera vardı IHA falan çekti yerel antalya kanalları aksam haberlerde verdi güzel bi görüntü yok 3-2-1 BOM! saniyelik bi olay oldu bitti eheh[signature][hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 14 Mayıs 2004 15:00 tarihinde demiş ki:
oha iyiymiş
Sen 1 yılda 5k post atan biri olarak geçersin bence :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Mesaj tarihi:
1yıl değil
daha az :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 14 Mayıs 2004 14:55 tarihinde demiş ki:
rekorunu 1942 kişiyle kırmış bulunuyoruz.

battlefield? diyesim geldi bi an.

tebrikler.[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
ben girdim bi gece icinde bostanci sahil + bebek + harbiyede 441 makas yaptim sonra laila reina vites kucultup roxy babylon godet bronx kemanci dahil bi gunde 73 mekana girmistim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 14 Mayıs 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
1942
e yokmuydu 8 kişi daha 1950 ye tmmlasaydınız

kardeşim benimm!!!
sende de mi yuvarlak hesap takıntısı var :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
biz niye 2004 yılındayız? tamamlayın bakim çabuk 2005'e onu..[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
ok saeros..
inşaatımız 7.5 ay sürecek :)
(sakın 8 e tamamlayın deme) :yapma: :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
ahanda fistan???sendemi oradaydın?bizde aynı alandaydık birer balonda bizler patlattık turizmciler olarak...ama en komiği o ingiltere büyükelçisi amcanın konuşurken zırt pırt kendi konferansının reklamını yapmasıydı "hadi gençlik sizde katılın o kadar konuşucaz" eheh ama bizi iyi keklediler akşam haberlerine çıkaracaz sizi diye...
Mesaj tarihi:
tebrikler

baska boyle rekor denemesinde bulunacak olanlar varsa simdiden soylesinler biz de gidelim

chemical??[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
siz benim rekorumu duymadınızmı bir günde söylenen her cümleyi yanlış anlama rekoru bende :) . bir keresinde başarmıştım :D[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir .
[Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...