Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bizim Üniversitenin şenliklerinde daha önce 1604 kişiyle basketbol manyakları adlı bir grubun (hangi ülkede oldugunu bilmiyorum) "Aynı anda balon patlatma" rekorunu 1942 kişiyle kırmış bulunuyoruz. Bi sürü Guinness yetkilisi bi kaç tane doktor bide noter eşliğinde gürültülü bi rekordu.doktorun yaptıgı tek şey patlatırken ağzınızı açın demek oldu. isimlerimiz tek tek guinness'e yazılacak. Guinness'e geçen tek pati benim heralde varmı rekorcu başka?[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tebrikler;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben geçtiğimi sanıyorum, bir gün içinde en çok aynı halıya basarak düşen insan benim herhalde. Sonra halıyı parçaladım.[signature][hline]Çıkar o sarığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben de geçtimmm Dünyanın en süper insanı olarak[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 oha iyiymiş[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yani.. Türkiye'yi koskoca kitapta temsil ediyorum[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 aslında rekoru kırmak için 2000 kişiyi toplamak kolay.balon işide kolay ama rekor için toplanan insanların daha önceden isimlerini yazdırması yani kayıt olması gerekiyor bu saçmalıktan ötürü meydanda bekleyen 3000 kişi patlatamadı balon. patlattıysa bile kayıtlı kişi sayısı rekora geçiyor.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tv 'de görmüştüm geçen gün vay be hll olsun :-p[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bende ciddi bişi var sandım. luzumsuz bilgiler kitabına geçmiş adam.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Guinness'e girmek boru değiil elma 1 konuda gir sana çokonat[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tebrik ederim sağır olmamanız büyük başarı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 chemical için zor olmasa gerek?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 eeeeeeh bi git[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Tebrix ne diyim.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tebrikler :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ooo cok buyuk i$ yapmi$iniz ya :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 kameraya çekmiyenlere yazıklar olsun:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sen kendin bi guiness sin chemi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yaşayın brovayın pes doğrusuyun ehe tebrix :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 farketmez genede kameraya çekip forumlara koysalarda aa? deseydik[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 chem, ne fantazi adamısın sen yaaa :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 offfff offfffffff offffffffffffffffffffff...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 niye ben görmek isterim öyle bir olayı düşünsene bilmem kaç kişi elinde balonlar aynı anda gümm[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 1942 kişiyede tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Umarım bir sağırlık durumu yada bir rahatsızlık yaratmamıştır kimsede.. Bu arada tebrik ederim..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar