Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağ yakıcı tavsiye

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

Chaz said:
kulladığım ilacın adını hatırlamıyorum şu anda. Eeçeteli bi ilaçtı , ilacı kullanırken yağlı şeyler yersen neredeyse anında tepki gösteriyodu gidip çıkarmak zorunda kalıyodun kısaca :D

ata demirerin kullandıgı ilaçmı yoksa avrupa yakasında uhsd

Aegean said:
un son kalan beyazda, ekmek vs vs. bende tersini yapıp yağ yakıcı tavsiye etmiyorum. sonuçta sen diyetine dikkat etmedikçe hiç bi işe yaramaz, dikkat ettikten sonra da ona gerek kalmaz zaten.

ya onlarada dikkat etsem bide yağ yakıcı kullansam hızlanmazmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya genç adam diil misin bu arada oogah? kaç yaşındasın allasen? ne gerek var yardımcı madde kullanmaya falan. metabolizma yerindeyken kilo vermek çok zor değil. yağ yakıcıyı kullanarak yaptığın diet 2 ayda 10 kilo verdiriyorsa sen 3 ay diet yaparakta 10 kilo verebilirsin.

az kasın lan (:
Sosyal ağlarda paylaş

Hydroxide Cut yanlız baya bi sağlam bi yağ yakıcı , bence eğer ciddi anlamda bodybuilder deilsen hydroxide cut kullanma , kas bile kaybedebilirsin baya sağlam bir ürün çünkü bence , Sıvı L-carnitine ve CLA 2 lisini kullan daha iyi olur , CLA yı yemek yemeden önce 30 dk önce alıyorsun , L-carnitine de antreman öncesi

Hydroxide Cut ve Nanox9 var bu ürünler baya hardcore yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yağ yakıcı: Nabzınız dakikada 130-140 civarı olacak şekilde hafif tempolu koşun (20'li yaşlar için). 5 dakika ısınma yürüyüşü + 45 dakika koşu + 5 dakika soğuma yürüyüşü. Koştuktan sonra iki gün ara. Üçüncü gün aynen tekrar. Normal yediğiniz her şeyi de %25 azaltın tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hydroxcut baya hard core bi ürün. Ciddi antreman yapıp yemene içmene dikkat etmiyosan gerek yok...

L-Carnitine derim bende. Tek kullanımlık sıvı tüpleri var. Ben GNC ninkini kullanmıştım 2 hafta boyunca. Haftada 3 egzersiz günü kullandım totalde 6 tüp yani. 3 beyazdan da uzak durarak haftada 1 kilo verdirdi bana..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...