OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Daha önce hiç kullanmadım tek bildiğim spor yapamdan bi süre önce alındığı birazcık bilgi ve USA da bulabiliceğim kullandıgınız iyi markaları söylerseniz sevinirim sevgiler OogahBoogah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şair USA'da oldugunu belirtmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masquerade said: şair USA'da oldugunu belirtmek istiyor. evet aynı zamanda çok zenginim arabam var facebookda okan joe g yazarsanız kız arkımıda görürsünüz.... ciddi ciddi soruyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 üstteki mesaj alıntı yapılmaz. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 l-carnitin ler var onlar iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Masquerade said: şair USA'da oldugunu belirtmek istiyor. baya kompleksli bir herifsin sen. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 L-cartinite kullandım ama ben bir yararını görmedim açık söyleyeyim. Gerçi diyetimin üzerine pek düşememiştim ama yine de böyle bir enerji felan hissetmedim hiç kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 l-carnitine harici bişey yok sanırım kullanabileceğin. onunda yararı tartışılır. kullanmadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 CLA var.. ama bence en iyisi düzenli bir diyet. 3 beyazdan uzak dur vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 tuz şeker öbürü ne L carnite alırım o zaman (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yağ yakıcı haplardan bahsetmiyosun heralde ? eğer öyleyse uzak dur onlardan .. geçmişte başım baya bi yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 neden ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kulladığım ilacın adını hatırlamıyorum şu anda. Eeçeteli bi ilaçtı , ilacı kullanırken yağlı şeyler yersen neredeyse anında tepki gösteriyodu gidip çıkarmak zorunda kalıyodun kısaca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 un son kalan beyazda, ekmek vs vs. bende tersini yapıp yağ yakıcı tavsiye etmiyorum. sonuçta sen diyetine dikkat etmedikçe hiç bi işe yaramaz, dikkat ettikten sonra da ona gerek kalmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Chaz said: kulladığım ilacın adını hatırlamıyorum şu anda. Eeçeteli bi ilaçtı , ilacı kullanırken yağlı şeyler yersen neredeyse anında tepki gösteriyodu gidip çıkarmak zorunda kalıyodun kısaca :D ata demirerin kullandıgı ilaçmı yoksa avrupa yakasında uhsd Aegean said: un son kalan beyazda, ekmek vs vs. bende tersini yapıp yağ yakıcı tavsiye etmiyorum. sonuçta sen diyetine dikkat etmedikçe hiç bi işe yaramaz, dikkat ettikten sonra da ona gerek kalmaz zaten. ya onlarada dikkat etsem bide yağ yakıcı kullansam hızlanmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 karnitin filan ilaç değil zaten o reçeteyle satılanlarla filan alakası yok. en kötü olacak şey işe yaramaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ya genç adam diil misin bu arada oogah? kaç yaşındasın allasen? ne gerek var yardımcı madde kullanmaya falan. metabolizma yerindeyken kilo vermek çok zor değil. yağ yakıcıyı kullanarak yaptığın diet 2 ayda 10 kilo verdiriyorsa sen 3 ay diet yaparakta 10 kilo verebilirsin. az kasın lan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 o kadar bile etki etmez carnitine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 carnitine her bünyede aynı etkiyi yapmıyor ne yazık ki. CLA da vücudun yağ depolamasına engel oluyor bu da en azından kilo almayacaksın demektir. Multipower'un likit carnitinlerini kullandım çok iyi sonuclar aldım. Almayanlar da var ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hydroxcut diye bişi buldum GNC de onu alıcam 50 dolar 120 tane pill var içinde şuan en çok satan yaü yakıcı oymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Hydroxide Cut yanlız baya bi sağlam bi yağ yakıcı , bence eğer ciddi anlamda bodybuilder deilsen hydroxide cut kullanma , kas bile kaybedebilirsin baya sağlam bir ürün çünkü bence , Sıvı L-carnitine ve CLA 2 lisini kullan daha iyi olur , CLA yı yemek yemeden önce 30 dk önce alıyorsun , L-carnitine de antreman öncesi Hydroxide Cut ve Nanox9 var bu ürünler baya hardcore yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Yağ yakıcı: Nabzınız dakikada 130-140 civarı olacak şekilde hafif tempolu koşun (20'li yaşlar için). 5 dakika ısınma yürüyüşü + 45 dakika koşu + 5 dakika soğuma yürüyüşü. Koştuktan sonra iki gün ara. Üçüncü gün aynen tekrar. Normal yediğiniz her şeyi de %25 azaltın tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bahsettiğiniz ilaçların bir kısmının etken maddesi hidroksisitrik asit bildiğim kadarıyla, ve bu maddenin "kanıtlanmış" bir yağ yakıcı özelliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ulan ne unuttum ne unuttum diye düşünüyodum gelirken yağ yakıcı almayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hydroxcut baya hard core bi ürün. Ciddi antreman yapıp yemene içmene dikkat etmiyosan gerek yok... L-Carnitine derim bende. Tek kullanımlık sıvı tüpleri var. Ben GNC ninkini kullanmıştım 2 hafta boyunca. Haftada 3 egzersiz günü kullandım totalde 6 tüp yani. 3 beyazdan da uzak durarak haftada 1 kilo verdirdi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar