cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tarih kisma yazmamin sebebi internetten bakinca surekli 19yy li yillar falan deniliyor. yahudu karsitligi militanizm gibi birsey olsa gerek bakalim kim dogru bicimde aydinlatcak bu falsefeyi??? chavez anti-semitizme midir ? hitler hakli bi melekmiydi ??? internetteki sorunun kaynagi yahudilermi ????
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ortadoğuda yaşayan ırkların çoğuna genel olarak semitik diyolar ama anti-semitizm spesifik olarak yahudilere karşı olan düşmanlık. kısaca "bütün yahudileri tanımıyorum ama yine de sevmem onları" diyince anti-semitist oluyosun :p ırkçılık işte
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Nasil fail dolu bir basliktir abi bu.
balon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sevmemekten ziyade düşmanlık demek daha doğru olur . ırkçılık , hitler falan.
Fly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 chavez bir varlıktır, bir kavramı temsil etmez, dolayısıyla antisemitizm değildir hitler nereye melek yahudiler değil forçan
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Tayyeap karşıysa ben değilim ya kesin vardır birşey
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ASM102 (Anti Semitizme Giriş) dersi KLA101 (Klavye Kullanımına Giriş) önşartlıdır. Öncelikle KLA101 i başarman gerekiyor.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 DoruK said: semitin semitten başka dostu yoktur. abi hastayım öksüre öksüre güldüm ahahaha
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Jadelith said: o kısaca "bütün yahudileri tanımıyorum ama yine de sevmem onları" diyince anti-semitist oluyosun :p ırkçılık işte birazda ön yargı oluyo işte aynı türkiyede kürtleri sevmemek felan hiç kürt arkadaşı olmayan birisi söyleyebiliyo bunu sevmem muhattap olmam gibisinden
Öne çıkan mesajlar