Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Evet, psych, life, CSIlar, Numbers vs. derken bir polisiye dizi daha baslamiz. Lie to me'in bas rolunde Tim Roth oynuyor (Reservoir Dogsdan Mr. Orange) ve dizinin ilk iki bolumunu cok sevdim. Izlemenizi tavsiye ederim, yine bir polisiye turevi olsa da basarili buluyorum ayrica tim roth super bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tim roth iyidir. girişeyim bu diziye. izleyecek birşey bulamıyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 izlemedim henuz ama pilotdan the mentalist cakmasi gibi gorunuyor. boyle cakma diziyle tim roth'u harcarlarsa basarim o kanali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mentalistten çok daha iyi olucak bir potansiyele sahip bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mentalist te psych'in cakmasi zaten. kisaca... psych = mentalist +1 mentalist +1 = lie to me lie to me = psych... boylece dizinin muthis zevkli oldugunu da ispat etmis oldum. Ve tim roth cidden hakkini veriyor dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 psych mentalistten kötü ki. zevk meselesi diyelim, sonra paticik vizyon çetesi saldırmasın. valla şuan burn notice çektim yeni onu izliyorum, the beast' e başlattılar onu da takip edecez belli. bir tane daha dizi izleyemem hele ki polisiye NASLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 13 milyon izleyici çekmiş bu hafta geçen hafta 12.1 miş :)Lost ise 11 milyon izleyici almış bu hafta (aynı saat diliminde yayınlanıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Greeny said: psych mentalistten kötü ki. zevk meselesi diyelim, sonra paticik vizyon çetesi saldırmasın. valla şuan burn notice çektim yeni onu izliyorum, the beast' e başlattılar onu da takip edecez belli. bir tane daha dizi izleyemem hele ki polisiye NASLA alakasi yokki? Mentalist bayagi bayagi kotu, psych ise cok iyi. Yanlis biliyorsun, verilerini acilen duzeltmeni talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 psych ı çok hızlı izlediğimdenmidir bilemiyorum sanırım 2. sezonun ortalarıydı bir anda bi sğudum ve bıraktım belki bir daha başlamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 takip eden yokmu yaw?başlamayı düşünüyodum...üstte bahsedilen dizileri izlemedim bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 direk başla çok güzel bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ilk 10 bölümü izledim güzelmiş tavsiye ederim,Tim Roth nasıl bir karizmadır yaw :D onun aksanına kurban olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tim roth sevenlere 'rob roy'u seyretmelerini önereyim ben. yardımcı rolle oscara olmuş zamanında. film 6-7'lik falan bir film fakat tim roth 1000lik falan oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 greeny'e katılıyorum. mentalist'i pysch'dan daha çok sevdim. tamam pysch'daki eleman geyik birisi o ayrı da, dizi sıkıcı. mentalist klasik polisiye hikayelerine pysch vari bir atmosfer eklemiş gibi olan bir dizi o yüzden beğeniyorum. lie to me ise sanki ikisinin arasında bir temaya sahip. ne pysch kadar uçuk kaçık ve freelancer, ne de mentalist kadar polisiye. daha ziyade shark'ı hatırlattı bana. ama adamın ingiliz aksanına hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Sonunda biri acmis bu topigi.. Turkiyede cok az bilinsede izledigim en iyi dizilerden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sonunda dediğin 1 yıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yavas olsun guc olmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 güç olsun yavaş olmasın. vaktimiz az. ölüm yakın. (aha pesimist görüş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu da cok iyi bu arada gectigimiz 40 saat icinde butun bolumlerini izledim, memnun kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 2. sezon baya güzel başladı. İlk 2 bölümü izledim netten stream olarak yada rahat rahat indirip izleyebiliceğimiz yer bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 warez yada divxlerim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 İkinci sezon ilk birkaç bölümü izledim. İlk sezon biraz sıkıcıydı ama ikinci sezon karakterler daha oturmuş on numara dizi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne oldu bu diziye bilen var mı, yeni bölümleri çıkmıyor epey bir zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar