Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ama kolay savaş değil yani dikkatli olun.
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben 80 den sonra yaptım o q leri 2 pri kestik elitele elemanı
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kfg said: boss'u keserken bir oracle'dan bir de frenzy'den bi eleman yardım edecek sana, savasın ortasında boss immune olucak, o iki eleman da sana dalmaya baslayacak, ilk hangisini oldururseniz diger tarafla friendly olmus oluyorsunuz, o yuzden group'la onceden anlasın da karambol olmasın savas sırasında, yanlıs kisiyi kesmeyin eheh, boss oldukten sonra da hayatta kalan elemana bi quest verip o tarafı seciyorsun... guzel de hangi mobu kesmemiz lazim onu anlamaya calisiyorum.hangisini kesersek oraclase repu almaya baslariz?
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Direk görüntüsünden anlıyorsun zaten. O kurtadam modunda olanı kesmessen frenzied, diğerini kesmessen oracles oluyorsun işte. Karıştırılacak gibi değil. Dahası yanlış yaparsanda birdaha kesiverirsin. Solo bile yapılıyor level 80'de.
scorch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oracle = evrim geçirmiş murloc , hatta blizzardın kendi söylediği şey bu =) bide tazmanya canavari gibi ses cıkarıo dönerken ;p frenzyheart da , panderan renklerindeki kurtadam vari bişi işte öö kaka işe yaramaz,
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 frenzyheart dedigin sey sincap iste oracleda murloc
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Oraclesden yumurtadan binek cıktıda baska bi sey varmı kasmay adegermi yoksa diger tarafa dönsem mi dönersem o tarafta bi sey varmı işe yarar
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hozceri said: Oraclesden yumurtadan binek cıktıda baska bi sey varmı kasmay adegermi yoksa diger tarafa dönsem mi dönersem o tarafta bi sey varmı işe yarar bu binek cikma olayi nasil oluyor? yani exalted mi olmak lazim questi almak icin?
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 quest yok, revered olman lazım. yumurta alıyosun. aldıktan 7 gun sonra yumurta acılabilir hale geliyo. acıyosun binek cıkıyo. cıkmazsa tekrar yumurta alıyosun, ve yine 7 gun bekliyosun.
Rock Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Yanlış hatırlıyor olabilirim ama binek çıkma olasılığı açtığın her yumurtada %2 artıyor sanırım. Gerçi bu hesapta 50. yumurtada hala düşmeme olasılığı var :D
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 nası %2 artıyor ya ? gerçekse bu çok iyiymiş.
hozceri Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Rock said: Yanlış hatırlıyor olabilirim ama binek çıkma olasılığı açtığın her yumurtada %2 artıyor sanırım. Gerçi bu hesapta 50. yumurtada hala düşmeme olasılığı var :D 2 inci yumurtamdan cıktı binek
Rock Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 toggie said: yok oyle bise ya Haklısın. Dikkatli tercüme etmemişim. Adam kendi çapında düşme oranını matematikle anlatmaya çalışıyormuş. Ne gerek varsa.
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 wowhead'deki manyagın yorumundan bahsediyosun sanırım. adam orda dusme oranının yuzdesinin hesabını yapmaya calısmıs sanırım. gerek yok tabi pek, cok dusuk bisey iste, 1 ya da 2.
Rock Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Salı akşama(yada yarın) doğru 2. den ne düştüğünü görücem :D
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ahaha bu sabah aldım green drake'i :D 3. yumurtamdı.
Öne çıkan mesajlar