Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ama kolay savaş değil yani dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben 80 den sonra yaptım o q leri 2 pri kestik elitele elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kfg said: boss'u keserken bir oracle'dan bir de frenzy'den bi eleman yardım edecek sana, savasın ortasında boss immune olucak, o iki eleman da sana dalmaya baslayacak, ilk hangisini oldururseniz diger tarafla friendly olmus oluyorsunuz, o yuzden group'la onceden anlasın da karambol olmasın savas sırasında, yanlıs kisiyi kesmeyin eheh, boss oldukten sonra da hayatta kalan elemana bi quest verip o tarafı seciyorsun... guzel de hangi mobu kesmemiz lazim onu anlamaya calisiyorum.hangisini kesersek oraclase repu almaya baslariz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Direk görüntüsünden anlıyorsun zaten. O kurtadam modunda olanı kesmessen frenzied, diğerini kesmessen oracles oluyorsun işte. Karıştırılacak gibi değil. Dahası yanlış yaparsanda birdaha kesiverirsin. Solo bile yapılıyor level 80'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oracle = evrim geçirmiş murloc , hatta blizzardın kendi söylediği şey bu =) bide tazmanya canavari gibi ses cıkarıo dönerken ;p frenzyheart da , panderan renklerindeki kurtadam vari bişi işte öö kaka işe yaramaz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 frenzyheart dedigin sey sincap iste oracleda murloc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Oraclesden yumurtadan binek cıktıda baska bi sey varmı kasmay adegermi yoksa diger tarafa dönsem mi dönersem o tarafta bi sey varmı işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hozceri said: Oraclesden yumurtadan binek cıktıda baska bi sey varmı kasmay adegermi yoksa diger tarafa dönsem mi dönersem o tarafta bi sey varmı işe yarar bu binek cikma olayi nasil oluyor? yani exalted mi olmak lazim questi almak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 quest yok, revered olman lazım. yumurta alıyosun. aldıktan 7 gun sonra yumurta acılabilir hale geliyo. acıyosun binek cıkıyo. cıkmazsa tekrar yumurta alıyosun, ve yine 7 gun bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Yanlış hatırlıyor olabilirim ama binek çıkma olasılığı açtığın her yumurtada %2 artıyor sanırım. Gerçi bu hesapta 50. yumurtada hala düşmeme olasılığı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 nası %2 artıyor ya ? gerçekse bu çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yok oyle bise ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Rock said: Yanlış hatırlıyor olabilirim ama binek çıkma olasılığı açtığın her yumurtada %2 artıyor sanırım. Gerçi bu hesapta 50. yumurtada hala düşmeme olasılığı var :D 2 inci yumurtamdan cıktı binek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 toggie said: yok oyle bise ya Haklısın. Dikkatli tercüme etmemişim. Adam kendi çapında düşme oranını matematikle anlatmaya çalışıyormuş. Ne gerek varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 wowhead'deki manyagın yorumundan bahsediyosun sanırım. adam orda dusme oranının yuzdesinin hesabını yapmaya calısmıs sanırım. gerek yok tabi pek, cok dusuk bisey iste, 1 ya da 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Salı akşama(yada yarın) doğru 2. den ne düştüğünü görücem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 4% diye biliyorum ben drop sansinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ahaha bu sabah aldım green drake'i :D 3. yumurtamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar