Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The oracles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The oracles a başlamak istiyorum ama Solazar Basinde yapabildiğim questler karşı fanction a rep veriyor.. Wowhead den bakıyorum sağa sola soruyorum bu elitei kesince fanction değiştirebileceğim yazıyor ama olmuyor.. Bu elite le ilgili olan questi de alamıyorum... Şu an Frenzyheart Tribe a friendly The oracles a hated ım..
Ne yapmam lazım ?
Mesaj tarihi:
Green Proto Drake den başka şööle sağlam bişi vermiyo gibi gördüm ben Oracles için. Yada benlik bişi yok diyim...

Zaten Red olanınıda bekle bekle yakalayamıyosun...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eeee burdan yumurtayı aldık. 7 gün sonra tam açacakken bi baktım Duration: 7 days diyor hala.

Bunu açmayı unutunca tekrar baştan mı başlıyo 7 günlük süre?
Mesaj tarihi:
Boci said:
Eeee burdan yumurtayı aldık. 7 gün sonra tam açacakken bi baktım Duration: 7 days diyor hala.

Bunu açmayı unutunca tekrar baştan mı başlıyo 7 günlük süre?

oluyor o bug, bana da oldu. gm'e ticket attim, gm benle konusmadan duzeldi direk.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oraclese repu kasmak istiyorum bende ama bir yanlislik yaptim sanirm .bir dag keanrindan quest aldim beni Frenzyheart koyune gonderdi.orada birkac quest yaptim..oraclese hostile oldum..yaptigim 5-6 questlede repu aldim Frenzyheart e..ne yapmam lazim da oraclese gecebileyim? biraktim bu Frenzyheart daki questler.zaten 5-6 yapmistim..bir yardim lutfen
Mesaj tarihi:
Doğru yoldasın. Questleri sürdür. Daha sonra Oracles'a geçiricek seni o questler. İki tarafı da görmüş tanımış olacaksın böyle. Sonra en sonda bi grup questi var, onu yaparken tarafını seçeceksin. Biriyle neutral ya da friendly diğeriyle hostile olacaksın o en sondaki sayesinde. Daha sonra o questi tekrar tekrar yaparak taraf değiştirebileceksin.

Bikaç haftadır oracle'la ex im ben, yımırta alıp duruyorum. Drake bi çıksın aynen frenzy e dönecem.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Doğru yoldasın. Questleri sürdür. Daha sonra Oracles'a geçiricek seni o questler. İki tarafı da görmüş tanımış olacaksın böyle. Sonra en sonda bi grup questi var, onu yaparken tarafını seçeceksin. Biriyle neutral ya da friendly diğeriyle hostile olacaksın o en sondaki sayesinde. Daha sonra o questi tekrar tekrar yaparak taraf değiştirebileceksin.

Bikaç haftadır oracle'la ex im ben, yımırta alıp duruyorum. Drake bi çıksın aynen frenzy e dönecem.

oracles tarafini secmek icin ne yapmam lazim?gorev sirasinda.
Mesaj tarihi:
boss'u keserken bir oracle'dan bir de frenzy'den bi eleman yardım edecek sana, savasın ortasında boss immune olucak, o iki eleman da sana dalmaya baslayacak, ilk hangisini oldururseniz diger tarafla friendly olmus oluyorsunuz, o yuzden group'la onceden anlasın da karambol olmasın savas sırasında, yanlıs kisiyi kesmeyin eheh, boss oldukten sonra da hayatta kalan elemana bi quest verip o tarafı seciyorsun...
  • Yeni Oluştur...