loop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 The oracles a başlamak istiyorum ama Solazar Basinde yapabildiğim questler karşı fanction a rep veriyor.. Wowhead den bakıyorum sağa sola soruyorum bu elitei kesince fanction değiştirebileceğim yazıyor ama olmuyor.. Bu elite le ilgili olan questi de alamıyorum... Şu an Frenzyheart Tribe a friendly The oracles a hated ım.. Ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oracles vs puppy man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sağol ya , bende böyle tahmin ettim ama ne zamana kadar diğer fanctiona devam edicez onu merak ediyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Şöyleki honored olana kadar zaten değiştirme questi gelmiyor o yüzden pek gezinmene gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Green Proto Drake den başka şööle sağlam bişi vermiyo gibi gördüm ben Oracles için. Yada benlik bişi yok diyim... Zaten Red olanınıda bekle bekle yakalayamıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 non-combat petler cıkıyo bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yumurtalardaki o 7 gün 7 günde bir alabiliyoruz anlamında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yok haftada bir olması lazım Edik: Aynı şeyi söylemişiz yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 7 gün sonra yumurta acılıyo demek o. actıktan sonra yenisini alabiliyosun haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Direk tavuğu verse daha makbule geçerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 lol boci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 honored ın basında oluyosun tum questleri bitirip dailyleri açınca 5 gun boyunca her gun 3 tane daily yaparsan 5. gün revered oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Eeee burdan yumurtayı aldık. 7 gün sonra tam açacakken bi baktım Duration: 7 days diyor hala. Bunu açmayı unutunca tekrar baştan mı başlıyo 7 günlük süre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Boci said: Eeee burdan yumurtayı aldık. 7 gün sonra tam açacakken bi baktım Duration: 7 days diyor hala. Bunu açmayı unutunca tekrar baştan mı başlıyo 7 günlük süre? oluyor o bug, bana da oldu. gm'e ticket attim, gm benle konusmadan duzeldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 allahım ondan mıymıs gecen salı aldım cumartesi günü 4 gün diyordu bugün bi daha bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Oracles'dan Frenzyheart'a geçebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 lich var ya bi tane onu tekrar kesip sana lazım olan tip hayatta bırakıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Catzee said: Oracles'dan Frenzyheart'a geçebiliyor muyuz ? Geçebiliyosun. O mağaradaki lich kılıklı boss u bidaha kesip jaloob u öldürmen lazım bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 2 inci aldıgım yumurtada binek cıktı. Ballımıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oraclese repu kasmak istiyorum bende ama bir yanlislik yaptim sanirm .bir dag keanrindan quest aldim beni Frenzyheart koyune gonderdi.orada birkac quest yaptim..oraclese hostile oldum..yaptigim 5-6 questlede repu aldim Frenzyheart e..ne yapmam lazim da oraclese gecebileyim? biraktim bu Frenzyheart daki questler.zaten 5-6 yapmistim..bir yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Doğru yoldasın. Questleri sürdür. Daha sonra Oracles'a geçiricek seni o questler. İki tarafı da görmüş tanımış olacaksın böyle. Sonra en sonda bi grup questi var, onu yaparken tarafını seçeceksin. Biriyle neutral ya da friendly diğeriyle hostile olacaksın o en sondaki sayesinde. Daha sonra o questi tekrar tekrar yaparak taraf değiştirebileceksin. Bikaç haftadır oracle'la ex im ben, yımırta alıp duruyorum. Drake bi çıksın aynen frenzy e dönecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Rewendor said: Doğru yoldasın. Questleri sürdür. Daha sonra Oracles'a geçiricek seni o questler. İki tarafı da görmüş tanımış olacaksın böyle. Sonra en sonda bi grup questi var, onu yaparken tarafını seçeceksin. Biriyle neutral ya da friendly diğeriyle hostile olacaksın o en sondaki sayesinde. Daha sonra o questi tekrar tekrar yaparak taraf değiştirebileceksin. Bikaç haftadır oracle'la ex im ben, yımırta alıp duruyorum. Drake bi çıksın aynen frenzy e dönecem. oracles tarafini secmek icin ne yapmam lazim?gorev sirasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 boss'u keserken bir oracle'dan bir de frenzy'den bi eleman yardım edecek sana, savasın ortasında boss immune olucak, o iki eleman da sana dalmaya baslayacak, ilk hangisini oldururseniz diger tarafla friendly olmus oluyorsunuz, o yuzden group'la onceden anlasın da karambol olmasın savas sırasında, yanlıs kisiyi kesmeyin eheh, boss oldukten sonra da hayatta kalan elemana bi quest verip o tarafı seciyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar