Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bir kere benim için belinin kalınlığı çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 benim için memeler önemlidir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sert, hasin, gaddar, fakat bilakis cok kibarim. Iyi dans ederim, israr ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kesin ankettir dedim ve haklı çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Anket isareti var zaten anket olan konularin yaninda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Devilmanta said: kesin ankettir dedim ve haklı çıktım bence pavlov'un köpeği koşullanması. anket işaretinin bilinçli olarak farkında değilsin ama bilinç altında o işaret sana anketi çağrıştırıyor şaka da yapmıyorum uzun bir süre hereos3te, mouse oku gidemeyeceğin uzak karelerdeyken okta bir değişiklik olduğunu fark etmiyordum. Ama nedense gidemeyeceğim bir yer olunca anlıyordum "oraya kadar gitmez bu tur diyordum", uzun bir süre de böyle devam etti bu (bi sene falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sly-One said: benim için memeler önemlidir mesela bak şıklarda bu olsa oy verirdim.. aç olmak falan da olması lazım. bi de "doydum şimdi" şıkkı lazım. gidip dev bi tabak yimegh yiyeceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Acaip tırt anketler yapılmaya başlandı, madem bir anket yapıyorsun ekle bir sürü şık. Vallahi iş değil bu yapılan anketler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 dini ögelerle prim yapmaya çalışmak bu oluo sanırım. - iki müslüman yazayım, hristiyan yazayım, zaten aramızda ateistler var ooo bu topic kesin 100+ post alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 HIYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar