cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Leila Kanz said: cengizhan66 said: yok okuma o zaman demem ben beni tanimamisin :) senninde cogu postunu okudum senin benden eksik kalir halin yok hatta baya bi fazlan var turkce katliyam konusunda (fazla pc oynamaktan oluyo diyodun bide seni gaylord seni) abi kafanin bu kadar guzel olmasi icin ne kullaniyorsun? Ciddi cok merak ettim gidip bende alicam, senin gozlerinle bakmak istiyorum bu dunyaya. senin icebilcegin seyler deyil bunlar cocugum :) ama merak etme sen gel ben sana bi okuyup ufliyem :) vala super olursun (su televizyona cikan kotu niyetli hoca tarzi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Leila Kanz said: abi kafanin bu kadar guzel olmasi icin ne kullaniyorsun? Ciddi cok merak ettim gidip bende alicam, senin gozlerinle bakmak istiyorum bu dunyaya. SULOO SULOO SULOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 cengizhan66 said: Leila Kanz said: cengizhan66 said: yok okuma o zaman demem ben beni tanimamisin :) senninde cogu postunu okudum senin benden eksik kalir halin yok hatta baya bi fazlan var turkce katliyam konusunda (fazla pc oynamaktan oluyo diyodun bide seni gaylord seni) abi kafanin bu kadar guzel olmasi icin ne kullaniyorsun? Ciddi cok merak ettim gidip bende alicam, senin gozlerinle bakmak istiyorum bu dunyaya. senin icebilcegin seyler deyil bunlar cocugum :) ama merak etme sen gel ben sana bi okuyup ufliyem :) vala super olursun (su televizyona cikan kotu niyetli hoca tarzi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sempanzemi oldun lan yine sempanze adam seni:) orumcek adam napiyo bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu arada herkez konuyu saqtirtmaya calisiyo yav nerde bu alan yoneticisi nerde bu darejedi nerde bu devlet ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Kanu bob gg oluyormus!!! değil miydi? Gg oldular bitti işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar