Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Acildiysa kusura bakmayin http://www.facebook.com/video/video.php?v=47823391551&ref=nf Cok epik sahneler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 açıldı tabi de. çok iyi yine de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çok epik,bide ses yokmuş arka planda lp-faint çalıyodu,üstüste fena owned oldu. ayrıca Benzinlik sahnesinde kapatıyodum az kaldı Oha dükkana girme muhabbeti daha epikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 takla atan muhteşem sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 markete girdi ya! zhahahahaha! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 3 kere hilal çizip çıktıgı sahneye hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben de direk kullanışlarından tanıyorum trafikte artık. mesela dönüşlerde çok dıştan alıyorsa kesin kadın çıkıyor (sanki dağın etrafında dönüyolar). çok yavaş hareket ediyorsa(hız değil, dönerken dururken kalkarken) kesin kadın oluyor. genelleme değil hep tuttu şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 buda iimis.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 it's a women süfer cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 3. süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ahahah kusursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 3:17 deki sürekli yarım daire çizen kadın çok komikmiş harbiden. Bi de şu ufacık otoparkta koca jipi devirene de hayran kaldım. Oha kadın dükkana girdi 4:40 ta, yuh dedim harbiden. Ahahah sondakine de çok güldüm. Özet: iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar