nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Asteroth said: Sen olduğunu zaten biliyorum olm, evliliğe şaşırdım. Mart'ta burda olursam gelirim tabiy ki, adana dürüm takarım hem. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 nutella yerim said: tebrik ederim Sagol. Sen de gel, nutella tak ama yenmemis tirtiklanmamis olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 di said: Olcak. Durum tak bana =)dürüm değil de başka bi fikirimiz var bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Korkuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ahah altın hasılatını arttırmak için ne yollara başvurmuşsun :p adwords öneririm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben de gelecem ama senin icin değil =) prof kıl için hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 korkma, hepsi bianda gecip gidicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hayırlı olsun.darısı başıma :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Sagol. Abi darisi basima diyenler fena kasiniyor yalniz demedi demeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fizban said: ben de gelecem ama senin icin değil =) prof kıl için hehehe Prof kil, "prof kil" kismini okuyunca/duyunca grrr moda geciyor yalniz, karsisinda soyleme. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abi ordayım ya bırakmam yalnız seni :D kafanı ütülerim düğünde bile :D şampanya patlatalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 paticik olarak pankart alıp gelicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mutluluklar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 küçük altın 80 ytl omuş. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aynı şeyi dedim geçen gün yuh harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 KÜÇÜK ALTIN AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 küçük altın ne harbiden ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 küçük altın. hiç mi duymadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 karag8z çok sakarlıklar yapıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eisenheim said: aynı şeyi dedim geçen gün yuh harbiden bu arkadaşta çaktırmayan fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kulce ne kadar olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Buyuk gun bugun anacim. Son hur, ozgur saatlerim. Aglayin patinin hatunlari kacirdiniz beni elinizden =P Efenim olay saat 14:20 itibariyle Kadikoy Evlendirme Dairesi A salonunda gerceklesecek. Gelince ozellikle hatunun ailesinin yaninda patiyiz biz demiyorsunuz, paticik hic demiyorsunuz ki sonradan "naber lan paticik heheheh" muhabbetlerine maruz kalmayayim =) Bir de gunes gozlukleriniz ile gelin, zira 3 sene kirli sakal gezdikten sonra sinek kaydi tras oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Huzur ve mutluluk dolu bir ömür dilerim İstanbul'da olsam kaçırmazdım heralde :) vee son olarak bir klasik sözle yazımı bitiriyorumm : Allah bi yastıkta kocatsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar