Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vantilatör Kedi

axedice

Öne çıkan mesajlar

said:
sylvanthas, 23 April 2003 00:56 tarihinde demiş ki:
ya ne saçma sapan şeyler diyosunuz yok canı yanmıştır acımıştır gerçek diğildir falan diye
hiç bişi olmamıştır ve %100 gerçektir, hiç hayvanla oynamadınız heralde[hline]consume the forsaken

hesapladıım kadarıyla 4m/s lik hızla duwara çarpıo kedi.
yere o hızda çarpsa bişi olmaz da 4 ayak üstüne falan. direk çarpıyor.
ondan her bişi olma ihtimali war.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

hatta ipin de uzunluu war orda onu da hesaba katarsak hızı 5m/s yi bile geçiyor :)
kedilerin de kemikleri bize benziyor hem
siz kendinizi hiç ellerinizi we ayaklarınızı kullanmadan yatay şekilde 120-130cm den bırakın yere acıyor mu acaba ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 23 April 2003 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi demek istediğimi anlatamıyorum
türkiyede yaşıyan her kedi hayatında EN AZ bunun kadar şiddete maruz kalır
dışarda bunun gibi bin tane olay olurken bunun gibi bişey sonunda "ay yazık caniler hayvanlar telef ettiler yavrucağı" demek ya aşırı reaksiyon, ya da başka bişi. büyütmeye falan hiç gerek yok
hiç mi çocukken kedilerle oynamadınız? ben çok oynadım, ve rahatlıkla söylerim ki bu günlük hayatında bir kedinin başına gelebilcek normal şeylerden biri

ps. bizim de kedimiz var ayrıca, fakat kendisi mart ayının mamullerini içinde büyütmekle meşgulken oyun olayına bi sure ara verdik ;P[hline]consume the forsaken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...