RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 arkadaslar bir accden baska bir accye karakter transferi mumkunmudur ? mumkunse belli şartlari varmidir ? nelerdir bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 soyad aynı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 mumkündür fakat soyadlar aynı olmalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ee şey biraz mantıksız geldi acıkcası, yani nedirki 4 5 klavye tusuna basmak yeterlimi oluyor, su acıdan, soyadın aynı olması demek asıl sahibiyle dier acc sahibinin akraba vs olması demek deılmıdır (veya aynı kişi) ? sadece soyad yazarak gayette char alım satımı yapılabılır ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 e yapılıyor zaten. ama bu durumda blizzard yeni account satmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 biraz garanticiyim kusura bakmayin bilginizden suphe etmiorm lakin bi miktar para vericegim %100 emin olmak istiorm yaptıgım ısten, peki arkadaslar bole bi olayda migrate gibi herhangi bi server sınırlaması varmıdır ? su su serverlara yapılamaz gıbısınden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kimlik scani istiyolardı yanlıs bilmiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hmm bak o kucuk bi sorun yaratabilir işte.. ben durumu biraz daha acayım ; yakın bı arkadasımın oynamadıgı bı locku var wotlk dan sora dk dondu , locku satın alıcam eger bu durum olabılıyorsa, eger kimlik scani istemiyorlarsa soyadini yazarm direk arkadasimin ama istiyorlarsa ne yapmamı onerirsiniz ? direk arkadasim kendi adına acabılır mi bi acc daha ona aktarsak ? edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yakın bir arkadasınınsa onun acc ile oyna sifreni deistir. nolcak yakın arkadasınsa... ha yok illa deistiricem ben diyosan. soyad aynı olunca atabiliyorsun karakteri. kimlik fotokopisini bu is icin duymadım ama ben yapmadıgım icin kesin bir sey soylemem dogru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 aramaya inanmadigim icin hıyarlik yapmisim. sorularımın cevabını blizz onceden vermis zaten . kimlik scan falan gerekli deilmis. 2 accnin de sahibi aynı olmalıymıs bunuda blizz soyle sagliyor: To initiate a transfer between two accounts where you are the original registered owner, you will need to specify the account name associated with the account you wish to transfer a character to, and answer the 'secret question' for the destination account. Without this information an account to account transfer will not be possible. cvp veren arkadaslara tsk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 barbu said: yakın bir arkadasınınsa onun acc ile oyna sifreni deistir. nolcak yakın arkadasınsa... ha yok illa deistiricem ben diyosan. soyad aynı olunca atabiliyorsun karakteri. kimlik fotokopisini bu is icin duymadım ama ben yapmadıgım icin kesin bir sey soylemem dogru olmaz. main i o accde ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 soyadı tam olarak aynı yaz benim gibi ü leri u yapıp başını yakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 soyadını yazamassın iste soyadı degistiremiyorsun account managementtan. üye olurken sectigin soyadları aynı ise transfer gerceklesebilir ama onu da kimlik scani ile ancak yapabiliyosun diye biliyorum ben. cunku yeni account alan bi kac arkadas gayet aynı soyadları yazıp gelecege yatırım yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Soyadlar aynı ise ve gizli soruların cevaplarını biliyorsanız, 5 dk içinde yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 15gün önce yaptım soyadlar aynı olacak ve accountun gizli sorusunu bilmeniz yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yazılmadıysa yazayım, yazıldıysa affola. Acc2Acc transferinde, server transferi de yapabiliyorsun, beleşe geliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 OogahBoogah said: soyadı tam olarak aynı yaz benim gibi ü leri u yapıp başını yakma sırf ü yu u yaptın die sorunmu cıkardılar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar