aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 her sene gittik biz lisede, sonra biraz da unide gittik, hep gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 CthuLhu said: bulgaristan'da çok güzel cinsellik olanaklarınız olur, fazlası olmaz sanırım. Bulgarca bilmiyorsan yalan..Discolarda Turk kardeslerini gormek istiyorsan gel derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 arkadaşlar biz şu vize mize işlerini hallediyoruz ama napcam ne nedir hiç bilmiyoruz nerden başlıcaz? pasaport fln da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Pasaport sorun değil ya, kontrol sırasında bi selam çakar bi de 20lik atarsın memurun cebine rahat rahat çıkarsın. Şimdi şu sitede gerekli olan evrakları tamamla http://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=116. Sonra en yakın emniyet müdürlüğüne sabah saat 7 gibi git sıraya gir. İki üç güne alırsın pasaportunu. Bu arada tercihen Fransa (ama italya olur yunanistan olur sana kalmış) konsolosluğunun yan kapısına git, vize için gerekli evrakları öğren. Bunları eksiksiz bi şekilde tamamla. Pasaportunu aldıktan sonra sabah saat 5de fransa konsolosluğunda olacak şekilde kendini ayarla. Sıra numarası al, büyük ihtimalle ertesi güne kalacaksın. Ertesi gün de en geç 7de orda ol, içeri gir işlemlerini yaptır. 2 güne vizen elinde. Bu arada vize dediğimiz pasaporta eklenen bi belge. Tatil bileti gibi bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 süpersin axedice eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 http://www.genctur.com/interrail/images/IRFiyat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oha cok pahalanmis bu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Biz de üniversiteye başladığım yıl liseden arkadaşlarla gidelim, şöyle kalır buraya gideriz diye heyecanlandık. Sonradan adam başı 3000 lira gibi bir hesap çıkarttı çok sevgili bir arkadaşım vaz geçtik. Zira gidiş dönüş uçak biletiyle beraber tatil yapmak daha kolay ve hesaplıydı asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yanlış hatırlamıyorsam 2006 da 22 günlük 275 euroydu. zam gelmiş asdads gerçi sistem de değişmiş galiba baya, flexiler falan... ben 26 da bitiyor sanıyordum. yetişkininden haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 benim şmdibi sorum var sevgili arkadaşlar.şu listede mesela 4.grup ücretleri var.ben 20 yaşındayım.bu 3 günlük seçersem 69 YTL ye Çek cumhuriyetine gidiyorum ve dönüyorum Türkiye'ye doğrumudur ? bu 3 günlük seçebilmem demek 1 ay içerisinde o biletle 3 sefer tren kullanabiliyo olmam demek dimi ? illede diğer memleketleri gezmek zorunda diilim yani.Interrail bileti alınca vize almakta kolay oluyomuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 çek cumhuriyetine bu ilgi nerden geliyo avrupayı pas geçmissin illede çek diyosun yani sdf(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abi bi kere hayatın daha ucuz olduğunu düşnüyorum Almanya ve Fransaya göre.çok masraflı bişeyler yapma şansım yok.Bunun yanı sıra gezilcek görülecek yerleride var,gece hayatıda var. Çek cumhuriyetindeki hayat hakkında bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kararlı olacaksın bu konuda yoksa en az 2-3 sene böyle dersiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 çek daha ucuz tabi almanya fransayla fln karşılaştırırsan ama illede tek ülkeye gitcem diyosan çek çok iyi bi tercih kızları fln yeter zaten gece hayatıda çok iyidir.prag'a gitmedim ama zaten fazla söylencek bişey yok prag için görülmesi gereken bir şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abi hrvatistan vize istemiyomuş mesela bizden.aldık bu interrailk biletini elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidiomuyuz ya ? burdan diyarbakıra gider gibi :d böle mi oluyo olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 şunu anlayamadım interrail için.bu 3 gün 5 gün süresi varya flexi yazıo.1 ay geçerlilik süresinde 3gün yazıyo mesela; bu ne demek 1 ay içerisinde treni 3 sefer kullanabilirsin mi demek ? ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Evet öyle demek. Ama biletleri nadiren kontrol ediyorlar, şanslıysanız 10 kere kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oy oy oy ben 97 kaata Hırvatistana gitcem yani :d peki abi burdan binince o 1 sefer mi sayılıyo ? yani burdan direk Zagrep 1 ordan dönüşüm 2 oluyo öle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Oooo kimse yazmamış. Inspired by true events Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 biz karar verdik,haziran 20 gibi gidiyoruz var mı önereceklriniz ? önce bilet sonra vize mi almak lazım bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bilet satışı durduruldu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nası gidio millet ? nası durduruldu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Valeronla pmden konuşuyorduk ama genel sorular sorduğu için hem bildiklerimi buraya yazayım başkaları da okusun, hem diğer interrailcılar da bişeyler yazsın burdan devam edelim. Şimdi interrail biletleri eğer türkiyede satılmıyorsa bence en mantıklısı yurtdışından sipariş etmek gibi, vize alırken biz interrail yapıp gelicez diye belirtmiş oluyorsunuz işleri kolaylaştırır. Ha bilet olmadan sıkıntı olmayabilir, vize konusu çok tartışmalı bu günlerde, vize olmadan da öğrenciysen falan (ama eğitim için gidiyosan) girebiliyosun galiba onu bi araştırmak lazım. Yine vize alırken otel rezervasyonu mevzusu, rasgele bi hostel bulup internetten yaptırıp bi çıktısını alıcaksınız yada adamlardan size faks çekmelerini isteyeceksiniz. Bunsuz olur mu olur, biz garantilemek istedik. Şimdi 10/22 diye satılan biletin olayı belli kullanım günlerinin olması ve bi saatten sonra çalışmaması galiba. Bence kesinlikle interraila uygun bilet değil çünkü gündüz gezer gece yolculuk yapar trende uyursun mantık budur. Ama, bu bileti alıp da kontrol falan olmadığı için rahat rahat gezenleri de biliyorum. Tamamen sizin insiyatifinize ve şansınıza bakar. Tren yolculukları ülkeden ülkeye değişiyor almanyada aynı mesefe çok kısayken italyada biraz daha uzun sürer. İstanbuldan madride gitmek diye bi olay yok ama hehe o 5 gün sürer. Zaten olay her durakta gezerek seyehat etmek. Zaman konusunda da şöyle bi örnek vereyim biz paristen direk madride gitmiştik 13 saat falan sürdü toplamda. Tabi gece yolculuk yaptık yataklı trende uyuduk falan çok koymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Valeron said: nası gidio millet ? nası durduruldu ya ? TCDD internet sitesinde yer alan bilgilere göre, "ikinci bir bildirime kadar Interrail bilet satışları durdurulmuştur" . Neden olarak da, TCDD'nin elektronik bilet satış sistemindeki sorun gösteriliyor. Bu yüzden, Avrupa'ya trenle gitmeyi düşünen ve bu konuda bize soru soran arkadaşlarımıza bu durum önemle duyrulur. Kaynak: http://www.tcdd.gov.tr/yolcu/avrupa.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebiþim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 interrail yapılır öncelikle. diğeri de orda güzel KADIN var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar