cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Devilmanta said: scarletin dudakları pamuk gibidir dimi?evet öyle az önce tadına baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yeni trailer güzel olmuş, gerçi şu arabaların patlama sahnesi şeyolmamış tam, ateş edilen arabanın öle 1sn sonra direk patlamadığını çocuk bile biliyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 trailer cok basarili hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Azmodai said: jessica abla ve scarlett ayni ki zaten? Birinin teni biraz daha beyaz sadece, o kadar. ikisi de feci overrated bu arada sdf. ya sen nasıl bir insan oldun tanıyamıyorum seni, arabistan çok değiştirdi safdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 havaya sap basiyolar arabistanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sparkcaster said: aboriii portable armor, o whiplashla knouşan adam gary oldman deil miy a Sam Rockwell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mokoko said: SCARLETT KADINIM OL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=oOzuBOefL8I yeni trailer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 zerre sevmezdim ironmani şu filmler çıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben ironman'in ilk filmi izlemedim daha. iyi miydi film? izliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fazlasıyla iyi bir film, hatta dark knight olmasaydı belki de en iyisidiydi çizgi roman uyarlamaları arasında ki bu filmdeki gibi bir villain yoktu filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hmm bakıyım hd'sinede indiriyim izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben trailer izlemiyorum ona yorum ypamıcam ama şimdi size filmin soundtrack albumunu sunuyorum http://en.wikipedia.org/wiki/AC/DC:_Iron_Man_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 soundtrack efsanede, bu son trailerın sonunda iron man çalıyo o niye yok. bu sefer daha uzun çalıyo hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 soundtrack değil tam olarak ama burdaki coğu şarkı filmde var. daha cok ironmanin ac//dc karışık kaseti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Scarlet benimde kadınım ol:)) Trailer güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hayalimdeki şeydir sadece ac/dc müzikleri kullanarak bir film çekmek, yapmışlar ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 http://screenrant.com/wp-content/uploads/Iron-man-2-character-poster-new-armor.jpg http://screenrant.com/wp-content/uploads/iron-man-2-war-machine-character-poster.jpg AC/DC albümü olayıda iyiymiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 filme gitmeden önce baştan sona dinleyin çığlık atarak gidersiniz filme ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 trailer süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 iki benzer karakterden birinin kötü olduğunu anlamamız için mi gözleri kırmızı yapıyolar hep merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yok kötü değil, war machine o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 adamın kankasına kötü dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 soulberry said: iki benzer karakterden birinin kötü olduğunu anlamamız için mi gözleri kırmızı yapıyolar hep merak ediyorum. warmachine kotu degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 warmachine süper biridir. ironman in arkadaşıdır. zencidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar