Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

gecko said:

2-3 gündür farkettim telefona bişiler oldu, düşürmedim falan ama bi acayip. dün gece tam dolacak şekilde şarj ettim ne program açtım ne de başka birşey bekleme modunda durdu öyle şimdi baktım 2 çubuk şarj var sadece. birazdan batarya zayıf diye ötmeye başlar hatta, normalmidir bu?

Şarj cihazını telefona tak, sonra telefona giren kısmı elinle bi oynat. Eğer gidip geliyosa sarj, uçta ya da girişte sorun vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

almayı düşünüyodum.
almayim mi?
aynı fiyatta en alınacak telefon bu mu?
tavsiyeniz var mı yoksa

ben baya memnunum telefondan.. N97 yazilimini yukledim bi de ndrive diye navigasyon programi yukledim cok daha iyi oldu eskiden 10dakikada falan acik havada yerimi anca buluyodu.
direk f/p telefonu yani.dokunmatigine bi sure sonra alisiyosun parmak uclarinla falan kullanman gerekiyo ama..bi de film dizi falan da cok iyi izleniyo kaliteli.ses kalitesi de super.youtube facebook falan disinda sitelerde vidyo izleyemiyosun ama.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey sormak istiyorum konuyla alakası yok fakat 6220c telefon var elimde telefon sürümü 5 bilmem kaç msj yazarken belli bi karakter sayısına gelince telefon kasıyor bunu nasıl çözebilirim bide bu telefonun yeni sürümü çıktımı çıktıysa nasıl yükleyebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...