SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gecko said: 2-3 gündür farkettim telefona bişiler oldu, düşürmedim falan ama bi acayip. dün gece tam dolacak şekilde şarj ettim ne program açtım ne de başka birşey bekleme modunda durdu öyle şimdi baktım 2 çubuk şarj var sadece. birazdan batarya zayıf diye ötmeye başlar hatta, normalmidir bu? Şarj cihazını telefona tak, sonra telefona giren kısmı elinle bi oynat. Eğer gidip geliyosa sarj, uçta ya da girişte sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 şarj ederken sorun yokki, pil çok çabuk bitiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bende de bi süredir garip bi performans düşüşü var. hiç bişe çalışmıyo, yeni mesaj yazıcam yazmak için tıklıyorum klavye pat diye çıkarken şimdi bi sn falan geç geliyo rahat. sinir edici olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 almayı düşünüyodum. almayim mi? aynı fiyatta en alınacak telefon bu mu? tavsiyeniz var mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 benimki de wireless a bağlanmıyor.bağlan diyince kalıyo öyle, bir tepki vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben de yeni bir şey alacam bu aralar, şu nasıl bir şeydir? %50 indirim var neredeyse. http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-gw525/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceplggw525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 parmakların büyükse hiç bulaşma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Dynun said: almayı düşünüyodum. almayim mi? aynı fiyatta en alınacak telefon bu mu? tavsiyeniz var mı yoksa bu paraya alınabilecek en iyi telefon. işlemcisi işte birazcık yavaş kalıyo o kadar özelliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu telefonu ilk aldiginizda normal kullanimda sarji ne kadar gidiyordu? yani hic bi seyinin bokunu cikarmadan kullanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 2 gün maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 kasım ortasında yeni fw geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 C6 firmware yukledim muthis oldu bu kadar memnun kalcagimi sanmiyodum. Cikacak orjinal firmwareın bu kadar iyi olcagini hiç sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yahu hafıza kartıma format atmak zornda kaldım. her şey sorunsuz ama benim için hayat kurtarıcı olan El Feneri(bright light) uygulamasını yükleyemiyorum. fenalardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 C6fw'de mi yukleyemiyosun cok ilginc..telefon hacklenmis oldugu icin daha rahat yuklenmesi gerekir ama telefon 5800 degil n97 olarak gorundugu icin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yok bende herhangi bir hack yok bana diyorsan. normal ovi'ye giriyorum yükleyeceğim indir linki gri, basılmıyor. benzeri başka bir program daha vardı stroke gibi bir şeydi adı adını hatırlayamadığımdan onu da indremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Dynun said: almayı düşünüyodum. almayim mi? aynı fiyatta en alınacak telefon bu mu? tavsiyeniz var mı yoksa ben baya memnunum telefondan.. N97 yazilimini yukledim bi de ndrive diye navigasyon programi yukledim cok daha iyi oldu eskiden 10dakikada falan acik havada yerimi anca buluyodu. direk f/p telefonu yani.dokunmatigine bi sure sonra alisiyosun parmak uclarinla falan kullanman gerekiyo ama..bi de film dizi falan da cok iyi izleniyo kaliteli.ses kalitesi de super.youtube facebook falan disinda sitelerde vidyo izleyemiyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 şöyle bişey sormak istiyorum konuyla alakası yok fakat 6220c telefon var elimde telefon sürümü 5 bilmem kaç msj yazarken belli bi karakter sayısına gelince telefon kasıyor bunu nasıl çözebilirim bide bu telefonun yeni sürümü çıktımı çıktıysa nasıl yükleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 xpress tuşu bozuldu, düşürmedim kırmadım etmedim. daha 2 ay bile olmadı bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 nem falan girmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 nem ne ya tuşa basıyorum, ışıklar falan yanıyor ama yandan menü çıkmıyor. bi ara ayarları kurcalamıştım bir şey mi yaptım acaba bulamadım bununla ilgili bir şey. telefonu açtım kapadım düzeldi asdoajdhıuasdfas tamam tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yeni güncelleme gelmiş telefona. ama önemli bi değişiklik yok diyolar. ufak bi bugfix update i gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi telefon çogzel de, bildiğin basmatik bu ya. alıştım artık da, t9 ile mesaj yazdığımdan canımı sıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yeni güncellemede dokunmatik ekranın performansının biraz iyileştiğini söylüyolardı. güncelleme yap istersen. e basmatik olduğu belli resistive ekran demişler zaten adamlar. basınca duyarlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Resistive ekran yazılımla düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
playahead2 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 nokia onu da hayal etti olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar