BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben bilgisayarla bağlanmak istediğimde de aynı hatayı veriyor muhtemelen tt kaynaklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bilgisayar aynı hatayı nasıl verir ya, kaç farklı laptop ile bağlandım hiç hata almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 benim başıma iki yerde geldi biri bahçelievler starbucks öteki de taksim gloria jeans belkide dükkanın modeminde sorun vardı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 v50 ile telefonun browserı kesinlikle kullanılamayacak kadar sorunluydu, linklere falan tıklayamıyordu ama nokia betalabs'den son java runtime betasını kurunca düzeldi yine, şikayeti olanlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sabah şarj 1 bar eksikti sadece. bi baktım 3 e düşmüş. demin tel şarj bitti sesi verdi. baktım 1 bar kalmış. pil de ısınmış. kullanmadım o arada hiç. açık programda yok? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 wlan arama otomatikse sürekli wlan arıyodur belki ondan olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 arka planda gps, internet arama filan açık kaldıysa ondan olabilir. öyle şeyler sinsi sinsi pil yiyo hiç çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hmmmm yoktu bişi ama du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 arka planta oyun açık kalmış.. arakdaş incelerken açmış kapatmamış.. şimdi şarj bitti gg :P tim lerden birine gidip şarja bırakacğaım şimdi löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi ben hep kontrol ederim arka planda bişi kalmasın die. canımı sıkan o zaten. gece kapalıydı tel. gündüz açtım. kitabımın üstüne koydum sayfa ayracı modunda lol. pil eridi gitti. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 alakasız olabilirde hala almayı düşünenlere .) tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dün gece mesaj yazarken kendiliğinden kapandı yine. 2. oldu bu, ilki biraz farklıydı ama sinir bozuyor baya. arkada hiç bi uygulamada açık değil ki hadi ramden kaynaklanıyor falan diyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben bu pil bi daha ısınırsa aldığım dükkana götürüp çocuğa takıcam bakalım o da ısınıcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya ben v50 yaptıktan sonra pc kablosu ile bağlayıp pc suite seçtikten sonra şöyle bi hata verip bilgisayara bağlanamamaya başladı pctelefon. nasıl çözücem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 re-install nokia cable connectivity yada komple re-install ( yazılımı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dokunmatiğini beenmedim ya alcaktım yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 resistive ekran olduğu için alışmak gerekiyor dokunmatiğine sonra çok iyi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hafif tırnak köşesiyle dokunmak rahat oluyor. Bi de banyodan sonra parmak marmak iyice yumuşadığından mesaj falan yazmak zor oluyo telefonda (: Bu arada v40 firmware ile ekran hassasiyetinde biraz gelişme olmuştu yanlış hatırlamıyorsam; ben ve diğer kaynaklar uydurmuyorsa... Dolayısıyla denediğin telefonda da hangi firmware olduğu da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beyler spam olarak algılamayın ama şuan almayı düşünen varsa satıyorum benimkini haberiniz olsun ilgili ilna pazar alanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 FromTheHell said: ya ben v50 yaptıktan sonra pc kablosu ile bağlayıp pc suite seçtikten sonra şöyle bi hata verip bilgisayara bağlanamamaya başladı pctelefon. nasıl çözücem bunu? ben bu sorun hep vardi ama ovi programi hep görüyor telefonu 64bit isletim sistemlerinde veriyor bu hatayi tanitamiyorsun baya bi arastirmistim zamaninda belki simdi bir cözümü cikmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 fw update ettiğinde ya da reinsttall ettiğinde o sorun ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sallıyor olmayayım ama, windowsun printers&devices bölümünden telefonla ilgili olan her şeyi silip telefonu tekrar bağlayınca mı ne halloluyordu mtp driver sorunu. Ya da öyle bir şeyler. Google'a hata mesajını yazınca bir sürü kişinin yakındığını görüyorsunuz ama çözümleri de yazıyordu bazı yerlerde. Tamamen windows ile ilgili bir sorun kendisi. Ovi suite açmadan telefondaki dosyalara erişmenizi sağlayacak eğer halledebilirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi ille hard format yaptırıcak alet bana ama be. kız arkadaşın hala fw40 benim fw50, benim alet kat kat yavaş onunkine göre öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 "mass storage" seçerek hafıza kartına girip hallediyorum tüm işlerimi şimdilik. telefona bağlanmam gerektiği zaman da dediklerinizi uygularım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ha bu seçenek de var... Sonuçta bir şey değişmiyor. Önemsiz bir hata. Sadece kıl olduğum için uğraşıp da halletmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar