Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
v50 ile telefonun browserı kesinlikle kullanılamayacak kadar sorunluydu, linklere falan tıklayamıyordu ama nokia betalabs'den son java runtime betasını kurunca düzeldi yine, şikayeti olanlara duyrulur.
Mesaj tarihi:
sabah şarj 1 bar eksikti sadece. bi baktım 3 e düşmüş. demin tel şarj bitti sesi verdi. baktım 1 bar kalmış. pil de ısınmış. kullanmadım o arada hiç. açık programda yok? wtf?
Mesaj tarihi:
abi ben hep kontrol ederim arka planda bişi kalmasın die. canımı sıkan o zaten. gece kapalıydı tel. gündüz açtım. kitabımın üstüne koydum sayfa ayracı modunda lol. pil eridi gitti. :S
Mesaj tarihi:
dün gece mesaj yazarken kendiliğinden kapandı yine.
2. oldu bu, ilki biraz farklıydı ama sinir bozuyor baya.
arkada hiç bi uygulamada açık değil ki hadi ramden kaynaklanıyor falan diyesin.
Mesaj tarihi:
Hafif tırnak köşesiyle dokunmak rahat oluyor. Bi de banyodan sonra parmak marmak iyice yumuşadığından mesaj falan yazmak zor oluyo telefonda (:
Bu arada v40 firmware ile ekran hassasiyetinde biraz gelişme olmuştu yanlış hatırlamıyorsam; ben ve diğer kaynaklar uydurmuyorsa... Dolayısıyla denediğin telefonda da hangi firmware olduğu da önemli.
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

ya ben v50 yaptıktan sonra pc kablosu ile bağlayıp pc suite seçtikten sonra şöyle bi hata verip bilgisayara bağlanamamaya başladı pctelefon. nasıl çözücem bunu?

ben bu sorun hep vardi ama ovi programi hep görüyor telefonu
64bit isletim sistemlerinde veriyor bu hatayi
tanitamiyorsun baya bi arastirmistim zamaninda
belki simdi bir cözümü cikmistir
Mesaj tarihi:
Sallıyor olmayayım ama, windowsun printers&devices bölümünden telefonla ilgili olan her şeyi silip telefonu tekrar bağlayınca mı ne halloluyordu mtp driver sorunu. Ya da öyle bir şeyler. Google'a hata mesajını yazınca bir sürü kişinin yakındığını görüyorsunuz ama çözümleri de yazıyordu bazı yerlerde.
Tamamen windows ile ilgili bir sorun kendisi. Ovi suite açmadan telefondaki dosyalara erişmenizi sağlayacak eğer halledebilirseniz.
  • Yeni Oluştur...