Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben daha önce chipin forumlarinda anlatilan yöntemle ürün kodunu degistirip v40a yükseltmistim sonra kendi kodumu tekrar girmistim

simdi ise *#0000# ile kendi kodum ile güncelledim bir sorun olmadi
Mesaj tarihi:
memory card i soktum, sonra taktim, ama bir de ne goreyim, sd slotunun altindaki bo$luga ittirmi$im yanli$likla. alet kaldi oyle. cikartmaya cali$tim yarim saat. kart kirildi icinde kaldi iyi mi.

ne cenabet adamim lan.
Mesaj tarihi:
Esh said:

memory card i soktum, sonra taktim, ama bir de ne goreyim, sd slotunun altindaki bo$luga ittirmi$im yanli$likla. alet kaldi oyle. cikartmaya cali$tim yarim saat. kart kirildi icinde kaldi iyi mi.

ne cenabet adamim lan.

=/
Mesaj tarihi:
abi mp3playerdan müziklere ulaşamıyorum. file managerdan görüyo sadece. nasıl düzeltçem ben bunu, sıfırdan müzik mi atıcam yok mudur başka yolu?

v50 kurdum biraz önce, ondan sonra oldu tabi bu.
Mesaj tarihi:
ya forumlarda bi sürü bişe demişler ben hiç bişe göremedim. sadece menü kinetic scroll olmuş. bi de müzik playerı değişti herhalde :/ RDS halen çalışmıyor. ne biçim güncelleme bu. ama hızlndı alet snaki.
Mesaj tarihi:
Product code değiştirerek güncelleme yaptığımda bende de baştan indiriyordu firmware.Bir yazılımın üstüne, inceden farklı bir yazılımın updateini yapsa sakatlık olur falan... Product code mu değiştirdin sen de? Yoksa ne şekilde yaptın?
Mesaj tarihi:
v40 mıydı ki dükkandan aldığın gibi? Daha eskidir belki de onunla alakalıdır. Her neyse, bilgisayara bağlayarak nokianın kendi programlarıyla update ettiğine göre her şey yolunda olmalı.
  • Yeni Oluştur...