kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nokia software updater ile güncelleme bulmadı meret ya. kendi üzerinde de update profile yok. product code da değiştirmek istemiyorum. bekleyecez artık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 güncelleme yapanlar product code larını paylaşabilir mi? bi de ne ile update ettiniz? nsu? ovi suite? fota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ben daha önce chipin forumlarinda anlatilan yöntemle ürün kodunu degistirip v40a yükseltmistim sonra kendi kodumu tekrar girmistim simdi ise *#0000# ile kendi kodum ile güncelledim bir sorun olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bende nokiadan bilgileri alıyom gibi bşe söylüyo yarım saattir ya. server profileında sorun var galiba uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 aha halloldu lan. update ettim. incelemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 memory card i soktum, sonra taktim, ama bir de ne goreyim, sd slotunun altindaki bo$luga ittirmi$im yanli$likla. alet kaldi oyle. cikartmaya cali$tim yarim saat. kart kirildi icinde kaldi iyi mi. ne cenabet adamim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 v50 yapıyorum ben de şu an. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Esh said: memory card i soktum, sonra taktim, ama bir de ne goreyim, sd slotunun altindaki bo$luga ittirmi$im yanli$likla. alet kaldi oyle. cikartmaya cali$tim yarim saat. kart kirildi icinde kaldi iyi mi. ne cenabet adamim lan. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kaç mb bu update? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben 11+MB gibi bir şey indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 öh pcden bağlim o zaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 update olunca telefon sıfırlanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yok galba ama esh in bikaç program gitmiş birinin de playlistleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 çalma listelerim silindi benimde, uygulamalarımda hiç bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mesajlar fotoğraflar katvizitler? hoş her bilgisayara bağlandığımda yedekliyor da.. yine de uğraştırmasın beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hepsi yerli yerinde duruyor onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi mp3playerdan müziklere ulaşamıyorum. file managerdan görüyo sadece. nasıl düzeltçem ben bunu, sıfırdan müzik mi atıcam yok mudur başka yolu? v50 kurdum biraz önce, ondan sonra oldu tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 galeriden songs'a girip refresh dedim, buluyo sanki. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya forumlarda bi sürü bişe demişler ben hiç bişe göremedim. sadece menü kinetic scroll olmuş. bi de müzik playerı değişti herhalde :/ RDS halen çalışmıyor. ne biçim güncelleme bu. ama hızlndı alet snaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 müzik çaların seside yükselmiş gibi geldi bana ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 nokia update programı ile denediğimde güncelleme yok dedi. yine eskisi gibi hack yöntemiyle mi yapıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi ben güncelledim de 11mb diil 149mb kurdu öeh dedim noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Product code değiştirerek güncelleme yaptığımda bende de baştan indiriyordu firmware.Bir yazılımın üstüne, inceden farklı bir yazılımın updateini yapsa sakatlık olur falan... Product code mu değiştirdin sen de? Yoksa ne şekilde yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yoo tükkandan aldığım gibi bağladım pcye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 v40 mıydı ki dükkandan aldığın gibi? Daha eskidir belki de onunla alakalıdır. Her neyse, bilgisayara bağlayarak nokianın kendi programlarıyla update ettiğine göre her şey yolunda olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar