Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

abi işte o bende çalışmıyor

ayarlar > bağlantı > hedefler > internet > (bağlanılacak erişim noktası > seçenekler (düzenle) > seçenekler (gelişmiş ayarlar) > IPv+ ayarları > DNS adresleri

budur değil mi?
ama giriyorum bu dns adreslerini olmuyor kafayı yiyeceğim
bu arada nokianın kendi internet tarayıcısınıkullanıyorum operada denemedim (hani denememekde ısrar ediyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Beta 3 konusunda yanılmışım sanırım. Beta 2'yi de tekrar yükledim bu arada lafı çok geçti diye, hafıza kartına değil de doğrudan telefona yükleyince hızı falan da güzelleşti.

Yanılmamışım bu arada, gerçekten beta 3 var. Hiçbir şey deneyecek vaktim falan olmadı ama ilk bakışta menüler falan daha da hızlıymış gibi göründü.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P

koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde

bunu dene istersen, bazı yöntemlerde şarj problemi çıkartıyormuş. ben yukardaki linkten yaptım herangi problem çıkmadı.

edit: birde black versiyonlarda *#0000# ile kontrol ettiğinde v40 çıkıyormuş deniliyor red ve blue için geçerli değilmiş şu anlık. bunu denemedim tabi doğrumu yalan mı bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

BabacumMostors said:

firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P

koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde

bunu dene istersen, bazı yöntemlerde şarj problemi çıkartıyormuş. ben yukardaki linkten yaptım herangi problem çıkmadı.

bende tam onu yapmaya hazırlanıyordum teşekkür ederim cevap verenlere :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...