Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saatlerdir internetten çalışmayan dnsler denemetket feci baydım :( yakınımda 5800 kullanı da btarz nimrtleridnen fasydalanana yok.. hani 5800 a 3300 mumamelesi çekenler de var "telefon ediyor mesaj atıyor yeter bu bana" diyen adam var lan.. ma 5800 alış kullanıyor
Mesaj tarihi:
abi işte o bende çalışmıyor

ayarlar > bağlantı > hedefler > internet > (bağlanılacak erişim noktası > seçenekler (düzenle) > seçenekler (gelişmiş ayarlar) > IPv+ ayarları > DNS adresleri

budur değil mi?
ama giriyorum bu dns adreslerini olmuyor kafayı yiyeceğim
bu arada nokianın kendi internet tarayıcısınıkullanıyorum operada denemedim (hani denememekde ısrar ediyorum)
Mesaj tarihi:
bende aldım bugun 5800 mavi, iphone ile arasında gid gel yaptım baya ama burdaki iphone konusunda yenisi çıkacak söylemi üzerine yeni bi özellik neyin gelir fiyatta oynama olur falan diye erteledim.

henüz hiç ellemedim şarja taktım duruyor öyle.
Mesaj tarihi:
win7 kullaniyorum Nokia Software Updater'i çaliştiyiroyum yeni sürüm var vs. vs. iyi yükle diyorum. 25mb yüklüyor. Bu işletim sistemi desteklenmiyor. yükleme devam etmeyecek diyor. Benzer problemle karşilaşan var mı acep?
Mesaj tarihi:
Kendercik said:

Beta 3 konusunda yanılmışım sanırım. Beta 2'yi de tekrar yükledim bu arada lafı çok geçti diye, hafıza kartına değil de doğrudan telefona yükleyince hızı falan da güzelleşti.

Yanılmamışım bu arada, gerçekten beta 3 var. Hiçbir şey deneyecek vaktim falan olmadı ama ilk bakışta menüler falan daha da hızlıymış gibi göründü.
Mesaj tarihi:
Ben de mp3 playerım bozuldu bozulalı hem telefonumu, hem de mp3 playerımı değiştiriim diyodum. iPhone almayı düşündüm önce de, şimdilik vazgeçtim falan. Sonra bu konuyu gördüm. Eğer Blizzard Authenticator bu telefonu destekliyosa alabilirim.
Aliim mi?

Edit: Ohoo desteklemiyomuş.
Mesaj tarihi:
v40 var şu an güncel olarak, ovi'den veya normal software update şeylerini kullanarak güncellenemiyo sanırım. google'dan aratırsan baya detaylı şekilde anlatımı var.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P

koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde

bunu dene istersen, bazı yöntemlerde şarj problemi çıkartıyormuş. ben yukardaki linkten yaptım herangi problem çıkmadı.

edit: birde black versiyonlarda *#0000# ile kontrol ettiğinde v40 çıkıyormuş deniliyor red ve blue için geçerli değilmiş şu anlık. bunu denemedim tabi doğrumu yalan mı bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
HaciYatmaz said:

BabacumMostors said:

firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P

koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde

bunu dene istersen, bazı yöntemlerde şarj problemi çıkartıyormuş. ben yukardaki linkten yaptım herangi problem çıkmadı.

bende tam onu yapmaya hazırlanıyordum teşekkür ederim cevap verenlere :))
  • Yeni Oluştur...