BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 5800 olmazsa olmaz uygulamaları nelerdir? (mesela paint studio aradım da paralıymış :() bir de güzel oyun arıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Aleti yan tutunca tuslarin dikey sekilde sagda siralanmasina cok uyuz oldum ben. Sirf o yuzden almicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 buna dns ne gireceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 youtube nasıl izlenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 babacum sen neden floodluyorsun topici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 saatlerdir internetten çalışmayan dnsler denemetket feci baydım :( yakınımda 5800 kullanı da btarz nimrtleridnen fasydalanana yok.. hani 5800 a 3300 mumamelesi çekenler de var "telefon ediyor mesaj atıyor yeter bu bana" diyen adam var lan.. ma 5800 alış kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 BabacumMostors said: buna dns ne gireceğiz? 4.2.2.1 4.2.2.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi işte o bende çalışmıyor ayarlar > bağlantı > hedefler > internet > (bağlanılacak erişim noktası > seçenekler (düzenle) > seçenekler (gelişmiş ayarlar) > IPv+ ayarları > DNS adresleri budur değil mi? ama giriyorum bu dns adreslerini olmuyor kafayı yiyeceğim bu arada nokianın kendi internet tarayıcısınıkullanıyorum operada denemedim (hani denememekde ısrar ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 operada oluyormuş.. e operaya uygun hale gelsin pati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bende aldım bugun 5800 mavi, iphone ile arasında gid gel yaptım baya ama burdaki iphone konusunda yenisi çıkacak söylemi üzerine yeni bi özellik neyin gelir fiyatta oynama olur falan diye erteledim. henüz hiç ellemedim şarja taktım duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 win7 kullaniyorum Nokia Software Updater'i çaliştiyiroyum yeni sürüm var vs. vs. iyi yükle diyorum. 25mb yüklüyor. Bu işletim sistemi desteklenmiyor. yükleme devam etmeyecek diyor. Benzer problemle karşilaşan var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 NSU'nun güncel versiyonları destekliyor Windows 7. Kullandım da hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kendercik said: Beta 3 konusunda yanılmışım sanırım. Beta 2'yi de tekrar yükledim bu arada lafı çok geçti diye, hafıza kartına değil de doğrudan telefona yükleyince hızı falan da güzelleşti. Yanılmamışım bu arada, gerçekten beta 3 var. Hiçbir şey deneyecek vaktim falan olmadı ama ilk bakışta menüler falan daha da hızlıymış gibi göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende vistaymış gibi çaliştir dedim özelliklerden yükledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tam ekran uyumlu okey oyunu yok mu? baya araştırdım rastlamadım, burda yasak sanırsam vermekte varsa, var deyiverin ben aramaya devam edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ben de mp3 playerım bozuldu bozulalı hem telefonumu, hem de mp3 playerımı değiştiriim diyodum. iPhone almayı düşündüm önce de, şimdilik vazgeçtim falan. Sonra bu konuyu gördüm. Eğer Blizzard Authenticator bu telefonu destekliyosa alabilirim. Aliim mi? Edit: Ohoo desteklemiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 win7 kullanıyorum bütün topağı okuyamadım ama son versiyon v31 mi acaba? ovi suite güncelleştirme yok diyorda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hmm onların zaten sub numblar farklıymış 31den gidiyor tam bakamadımda ovi yok diyorsa yoktur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 .101 sonu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 v40 var şu an güncel olarak, ovi'den veya normal software update şeylerini kullanarak güncellenemiyo sanırım. google'dan aratırsan baya detaylı şekilde anlatımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 BabacumMostors said: firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde bunu dene istersen, bazı yöntemlerde şarj problemi çıkartıyormuş. ben yukardaki linkten yaptım herangi problem çıkmadı. edit: birde black versiyonlarda *#0000# ile kontrol ettiğinde v40 çıkıyormuş deniliyor red ve blue için geçerli değilmiş şu anlık. bunu denemedim tabi doğrumu yalan mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 HaciYatmaz said: BabacumMostors said: firmware update için chip.com.tr sitesinde bir uygulama buldum ama bunu yapan eden var mı? hani illegal bir şeyse edit lütfen :P koskoca chip forumalrında w@rez vs olmaz herhalde bunu dene istersen, bazı yöntemlerde şarj problemi çıkartıyormuş. ben yukardaki linkten yaptım herangi problem çıkmadı. bende tam onu yapmaya hazırlanıyordum teşekkür ederim cevap verenlere :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu arada telefondan çoookçok mennunum ama bu piyano ve guitar hero gibi şeylerde tuşa basıyorum ses geç geliyor acana tel hafızasına kursam delayden kurtulur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Fiyat özellik bakımında gayet iyi telefon ama kullanılan malzeme çok dandik geldi bana. Çin malı oyuncaklar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar