Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patiler ben şimdi bu aleti almak istiyorum fakat anlamadığım bişi var nokia'nin internet shop unda 250 pound ebay gibi yerde 300 pound civarlarında. nedendir ki ?

ve alanınız var mı kullanan var mı ? Tr'ye bu tarihlerde geliyor falan dediler birde. Ne kadar olacak ya da ne kadar orada bir bilginiz var mı?
Mesaj tarihi:
el altindan girdi bile.

750-800 liraya kayitli 0 aletler war $u anda..

benim merak ettigim de, bunda da e-mail olayimizi rahatca gerceklestirebiliyor muyuz? yani bir blackberry kadar olmasa da, surekli mail check eden bir programi var mi? pop3 mailboxlari destekliyor mu? outlookla senkronize olabiliyor mu?
Mesaj tarihi:
dun aksam nokia shop a girdim, getirmi$ler bir adet 5800 tanitiyorlar.

sordum soru$turdum, 5800 da push mail dahil her bir $ey war. yan tarafta duran E 71 i de denedim. Acikcasi cok $a$irdim, zira klavyeli olan e71 ile yazmak dokunmatik klavye ce$itleri bulunan 5800 den cok daha zordu. cuk kadar tuslarla olmuyor..
Mesaj tarihi:
Sonuçta üstünde en gelişmiş Symbian işletim sistemi var, N96 ne yapıyorsa bu da yapar, daha fazlasını belki. Olmadı yüklersin lazım olan şeyleri kendin.

Tanıtım ve testlerde gördüğüm kadarıyla 3-4 ay önceki videolardaki yavaşlığından da eser kalmamış, baya güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
Neden alınmasın :p Daha ucuz, daha çok iş yapıyor, çok büyük bir ihtimal pili daha uzun gidecek, birsürü artı özelliği var, görünüşe göre artık tek eksikliği kalınlığı.
Mesaj tarihi:
bimekste fiyatı 926 tl
öyle aman aman bi fark yok aslında
bi videoda adam ekranın algılaması için içine göçertiyodu o görüntüden sonra soğudum.
gerçi belki düzeltmişlerdir hassasiyet olayını ama
Mesaj tarihi:
bi de i-phone la kiyaslanacak gibi degil ki bu alet. Bariz cok daha ustun? Yani ben mi yaniliyorum diye ara$tirdim ama, N97 oncesi bozgun resmen..
Mesaj tarihi:
öyle telefon meraklısı biri değilimdir, 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ama bu telefon harika görünüyor. aradığım tüm özelliklere sahip.

fiyatı düşünce mutlaka alırım.
Mesaj tarihi:
ben de almi$ bulunmaktayim.

15 tane magazada ortalama 100 adet satmi$.

$imdi alet guzel tabi, ama ekranin cizilmesini engelleyen silikon film daha yok piyasada, o nedenle jelatinini sokmedim,
gittigidiyorda adamin teki getiriyor, direk sipari$i caktim.

programlari cd nin icinde geliyor olsa daha iyi olurdu. hepsini download ediyor.

test ettikce buraya yazarim. e-mailimi hemen senkronize ettim pat diye ayarladi. guzel.

yatay dokunmatik klavye cok guzel, oyle 15 tane tu$a birden basmiyoruz. ali$inca daha da iyi olacak gibi hissediyorum.

sesi inanilmaz bu aletin. son seviye telefon melodisiyle 2 kat muzik dinler o derece. (gerci ben pek ali$ik degilim boyle cift hoparlorlulere o nedenle boyle geliyor olabilir.)
  • Yeni Oluştur...