xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 patiler ben şimdi bu aleti almak istiyorum fakat anlamadığım bişi var nokia'nin internet shop unda 250 pound ebay gibi yerde 300 pound civarlarında. nedendir ki ? ve alanınız var mı kullanan var mı ? Tr'ye bu tarihlerde geliyor falan dediler birde. Ne kadar olacak ya da ne kadar orada bir bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 7 Şubat'ta gelip 1000 TL civarı olacak galiba. Symbian S60v5 olacakmış üstünde, işletim sistemini adam gibi geliştirdilerse güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 el altindan girdi bile. 750-800 liraya kayitli 0 aletler war $u anda.. benim merak ettigim de, bunda da e-mail olayimizi rahatca gerceklestirebiliyor muyuz? yani bir blackberry kadar olmasa da, surekli mail check eden bir programi var mi? pop3 mailboxlari destekliyor mu? outlookla senkronize olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bi de bu turkcell in bir blackberry servisi varki ha$irt fiyatli. normal internet aboneliginden farki ne arkada$ bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ahanda burada ayrintili incelemesi var telefonun bayada iyi incelemisler-turkce- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dun aksam nokia shop a girdim, getirmi$ler bir adet 5800 tanitiyorlar. sordum soru$turdum, 5800 da push mail dahil her bir $ey war. yan tarafta duran E 71 i de denedim. Acikcasi cok $a$irdim, zira klavyeli olan e71 ile yazmak dokunmatik klavye ce$itleri bulunan 5800 den cok daha zordu. cuk kadar tuslarla olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sonuçta üstünde en gelişmiş Symbian işletim sistemi var, N96 ne yapıyorsa bu da yapar, daha fazlasını belki. Olmadı yüklersin lazım olan şeyleri kendin. Tanıtım ve testlerde gördüğüm kadarıyla 3-4 ay önceki videolardaki yavaşlığından da eser kalmamış, baya güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ama nokia ne zaman getirecek bunu garantili olarak belli degil. cok yakinda diyorlar uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 iphone varken alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Neden alınmasın :p Daha ucuz, daha çok iş yapıyor, çok büyük bir ihtimal pili daha uzun gidecek, birsürü artı özelliği var, görünüşe göre artık tek eksikliği kalınlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bimekste fiyatı 926 tl öyle aman aman bi fark yok aslında bi videoda adam ekranın algılaması için içine göçertiyodu o görüntüden sonra soğudum. gerçi belki düzeltmişlerdir hassasiyet olayını ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 O konu http://forum.paticik.com/read.php?7,3610915 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu arada hiç iphone fiyatlarına bakmıyodum bu aralar 1500 tl olmuş, tabi fark varmış 500-600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hepsi Orada 892 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bi de i-phone la kiyaslanacak gibi degil ki bu alet. Bariz cok daha ustun? Yani ben mi yaniliyorum diye ara$tirdim ama, N97 oncesi bozgun resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 öyle telefon meraklısı biri değilimdir, 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum ama bu telefon harika görünüyor. aradığım tüm özelliklere sahip. fiyatı düşünce mutlaka alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nokia shop ta 250 amazon da 280 nası oluo ya :S unblocked falan durumları yüzünden midir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yarin piyasaya cikiyor. fiyat surpriz olacakmi$ nokia shoptan oyle dediler, onlar dahi bilmiyomu$ (nasilsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben gidiom almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 nokia shoplarda ilk gelen 20 ye sennheiser kulaklik hediyeymi$. kullanmayacak olsam da yine de hediye i$te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kullanın bi süre de anlatın nasılmış ona göre düşünelim pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben de almi$ bulunmaktayim. 15 tane magazada ortalama 100 adet satmi$. $imdi alet guzel tabi, ama ekranin cizilmesini engelleyen silikon film daha yok piyasada, o nedenle jelatinini sokmedim, gittigidiyorda adamin teki getiriyor, direk sipari$i caktim. programlari cd nin icinde geliyor olsa daha iyi olurdu. hepsini download ediyor. test ettikce buraya yazarim. e-mailimi hemen senkronize ettim pat diye ayarladi. guzel. yatay dokunmatik klavye cok guzel, oyle 15 tane tu$a birden basmiyoruz. ali$inca daha da iyi olacak gibi hissediyorum. sesi inanilmaz bu aletin. son seviye telefon melodisiyle 2 kat muzik dinler o derece. (gerci ben pek ali$ik degilim boyle cift hoparlorlulere o nedenle boyle geliyor olabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fiyatı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar