Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

patiler ben şimdi bu aleti almak istiyorum fakat anlamadığım bişi var nokia'nin internet shop unda 250 pound ebay gibi yerde 300 pound civarlarında. nedendir ki ?

ve alanınız var mı kullanan var mı ? Tr'ye bu tarihlerde geliyor falan dediler birde. Ne kadar olacak ya da ne kadar orada bir bilginiz var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

el altindan girdi bile.

750-800 liraya kayitli 0 aletler war $u anda..

benim merak ettigim de, bunda da e-mail olayimizi rahatca gerceklestirebiliyor muyuz? yani bir blackberry kadar olmasa da, surekli mail check eden bir programi var mi? pop3 mailboxlari destekliyor mu? outlookla senkronize olabiliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam nokia shop a girdim, getirmi$ler bir adet 5800 tanitiyorlar.

sordum soru$turdum, 5800 da push mail dahil her bir $ey war. yan tarafta duran E 71 i de denedim. Acikcasi cok $a$irdim, zira klavyeli olan e71 ile yazmak dokunmatik klavye ce$itleri bulunan 5800 den cok daha zordu. cuk kadar tuslarla olmuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta üstünde en gelişmiş Symbian işletim sistemi var, N96 ne yapıyorsa bu da yapar, daha fazlasını belki. Olmadı yüklersin lazım olan şeyleri kendin.

Tanıtım ve testlerde gördüğüm kadarıyla 3-4 ay önceki videolardaki yavaşlığından da eser kalmamış, baya güzel olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de almi$ bulunmaktayim.

15 tane magazada ortalama 100 adet satmi$.

$imdi alet guzel tabi, ama ekranin cizilmesini engelleyen silikon film daha yok piyasada, o nedenle jelatinini sokmedim,
gittigidiyorda adamin teki getiriyor, direk sipari$i caktim.

programlari cd nin icinde geliyor olsa daha iyi olurdu. hepsini download ediyor.

test ettikce buraya yazarim. e-mailimi hemen senkronize ettim pat diye ayarladi. guzel.

yatay dokunmatik klavye cok guzel, oyle 15 tane tu$a birden basmiyoruz. ali$inca daha da iyi olacak gibi hissediyorum.

sesi inanilmaz bu aletin. son seviye telefon melodisiyle 2 kat muzik dinler o derece. (gerci ben pek ali$ik degilim boyle cift hoparlorlulere o nedenle boyle geliyor olabilir.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...