sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Snefru said: Birisi çıkıp İngilizler soğuk insanlar dese ırkçılık yapmış olmuyor neticede. yukarıdaki bikaç arkadaşın yorumuna göre öyle yapmış oluyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sir said: drigeolf'un güzelce anlattığı gibi, modern tarih bilimi bütün insanlığa tek bir medeniyet olarak bakmakta ve bölgesel farklılıkları nedenleriyle ve sonuçlarıyla beraber incelemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Laf salatası yapmayın bu adamlara din boşuna gönderilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Onu bunu bırakın da Son Halife RTE daha ne istiyosunuz anlamıyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şimdi sen bu kadar büyük bir topluma soysuz diyorsan arkadaşım. kimse kusura bakmasın ama sen.. FAŞİSTSİN FAŞİST!! başka bi adı yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 nerd rage olmuş ya adam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hepimiz faşiğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 faşizm: Demokratik düzenin yerine aşırı bir ulusçuluk ve baskı düzeni kurmayı amaçlayan öğreti. valla tdk'nın yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Son Halife'nin memleketine laf yok! Osmanlı yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hocam haritayı vermişsin iyi güzel de.O bölgelerin çoğu Arapların sömürgesiydi.Köle ticareti yapıyorlardı.Kuzey Afrika'nın falan asıl halkı Arap değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 harita wikipedia dan alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 valla yavrucum simdi senin babani bilmem kisiye ozel yorum yapmiyorum ama simdi bu toplum altini petrolu kariyi gordumu babasini bile satar :) hayir cok merak ediyorsan ac soyle 1000 senelik tarih oku, hatta bak benim kitaplarimi begenmiyonuz sir versin orada oku :) hayir sanki satan benim, kardesim benim dedelerimde kemeri avrupadaki karilari seyederek kesfetmisler. napiyim yani benim sucum mu bu ben boyle degilim su an. Biz kendimizi gelistirdik ilerlettik bu konularda ha hala okuz muyuz okuzuz ayri. Ama arap bin senedir ayni bunu ben yapmadim ki, senin deden yapti, hatta dedene gerek yok senin etrafindakiler yapti. baksana soyle verdigin haritadaki ulkelere elle tutulan hangisi var. Daha guzel soru soruyum gercekten millet devlet olan hangisi var. elma ya elma demek ne zamandan beri irkcilik oldu. Chaotic said: şimdi sen bu kadar büyük bir topluma soysuz diyorsan arkadaşım. kimse kusura bakmasın ama sen.. FAŞİSTSİN FAŞİST!! başka bi adı yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ya tamam daha fazla uzatmıycam. araplara ilgili hiçbir konuda zerre ilgilendiğim bişi yok ama büyük harflerle faşist falan yazmak böle ünlemli münlemli acayip hoşuma gitti garip bi şekilde tatmin oldum rahatladım. konuyu kirlettiysem birilerini gereksiz yere gaza getirdiysem özür! hepinizi seviyorum. hadi beyler tartışmaya devam dünyayı kurtarırsınız belki burda böle yazışa yazışa asfdsfdfsd =) ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ehah ilerlemenin kriteri millet-devlet olmakmış, çok iyi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Chaotic argümanı bol bulunca .. sürermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fasistsem gunahim ne isciysem gunahim ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 gotunden okumamak ta var :) sir said: ehah ilerlemenin kriteri millet-devlet olmakmış, çok iyi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sir said: ehah ilerlemenin kriteri millet-devlet olmakmış, çok iyi ya.. Devlet olmadan hiçbir şey olmuyor. Devlet olması için de bu coğrafyada millet şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 iki haritanın kesişimini bulunuz. cevap: doğru cevap ilk harita olacaktır, çünkü ikinci haritanın alt kümesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ya siz hala neyi tartısıyorsunuz? Araplar genel olarak rahatına düşkün bir millettir falan desen tamam bir yere kadar. Araplar şerefsizdir demek nedir ya? Biri çıksa Türkler şerefsizdir dese böğürürsünüz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 burdan böğürmesi gereken araplar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Araplar komple mal , şerefsiz , hain vs. değildir. Bunları diyenlerin kendi şahsi düşünceleridir. Tarihte araplar ile ilgili böyle vakalar olmuştur fakat bu toplumun komple olduğu anlamına gelmez. Almanyaya ilk giden türkler orada milleti dolandırdılar diye türkler dolandırıcı şerefsiz!!! deseler hepimiz şerefsizmiyiz ? Bukadra sayfa gitmesi bile saçma olmuş konunun. Arap toplumunu komple kötüleyenlerin kendi düşünceleri , bu bir gerçek filan değil. Kasmayın yani öyle düşünen düşünsün bizi ırgalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bu açıklamanın Davos'taki olaya olduğunu neden düşündünüz anlamadım.. Ben daha çok bunun İsrail'e olduğunu düşündüm, çünkü arap birliğinden daha önce de (Davostan fln çok önce) "Sabrımız tükeniyor, israil hep bu şekilde izleyeceğimizi düşünmesin" şeklinde bir açıklama da gelmişti... Türkiye için de yorumlanabilir tabi ki.. Bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hepimiz arabız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar