Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arap birliginden aciklama

matama

Öne çıkan mesajlar

valla yavrucum simdi senin babani bilmem kisiye ozel yorum yapmiyorum

ama simdi bu toplum altini petrolu kariyi gordumu babasini bile satar :)

hayir cok merak ediyorsan ac soyle 1000 senelik tarih oku, hatta bak benim kitaplarimi begenmiyonuz sir versin orada oku :)

hayir sanki satan benim, kardesim benim dedelerimde kemeri avrupadaki karilari seyederek kesfetmisler. napiyim yani benim sucum mu bu ben boyle degilim su an. Biz kendimizi gelistirdik ilerlettik bu konularda ha hala okuz muyuz okuzuz ayri. Ama arap bin senedir ayni bunu ben yapmadim ki, senin deden yapti, hatta dedene gerek yok senin etrafindakiler yapti. baksana soyle verdigin haritadaki ulkelere elle tutulan hangisi var. Daha guzel soru soruyum gercekten millet devlet olan hangisi var.

elma ya elma demek ne zamandan beri irkcilik oldu.

Chaotic said:

şimdi sen bu kadar büyük bir topluma soysuz diyorsan arkadaşım.

kimse kusura bakmasın ama
sen..
FAŞİSTSİN FAŞİST!!
başka bi adı yok bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam daha fazla uzatmıycam.
araplara ilgili hiçbir konuda zerre ilgilendiğim bişi yok
ama büyük harflerle faşist falan yazmak böle ünlemli münlemli acayip hoşuma gitti garip bi şekilde tatmin oldum rahatladım. konuyu kirlettiysem birilerini gereksiz yere gaza getirdiysem özür!
hepinizi seviyorum. hadi beyler tartışmaya devam dünyayı kurtarırsınız belki burda böle yazışa yazışa asfdsfdfsd =) ben kaçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Araplar komple mal , şerefsiz , hain vs. değildir. Bunları diyenlerin kendi şahsi düşünceleridir. Tarihte araplar ile ilgili böyle vakalar olmuştur fakat bu toplumun komple olduğu anlamına gelmez.

Almanyaya ilk giden türkler orada milleti dolandırdılar diye türkler dolandırıcı şerefsiz!!! deseler hepimiz şerefsizmiyiz ? Bukadra sayfa gitmesi bile saçma olmuş konunun.

Arap toplumunu komple kötüleyenlerin kendi düşünceleri , bu bir gerçek filan değil. Kasmayın yani öyle düşünen düşünsün bizi ırgalamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu açıklamanın Davos'taki olaya olduğunu neden düşündünüz anlamadım.. Ben daha çok bunun İsrail'e olduğunu düşündüm, çünkü arap birliğinden daha önce de (Davostan fln çok önce) "Sabrımız tükeniyor, israil hep bu şekilde izleyeceğimizi düşünmesin" şeklinde bir açıklama da gelmişti... Türkiye için de yorumlanabilir tabi ki.. Bilemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...