zeawee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 darkrider teşekkürler bilgi için bilmiyodum +rep:P huun neyini sevmedin abi filmin? ben gayet unutmadım sahneleri aklımda? senaryo ve kurgusu olarak bence başarılı bi film.. insanları büyüye falan inandırarak hükmetmek isteyen bi adam ve onu durdurmak isteyen sherlock holmes? tam o dönemlerde din ile insan kullanılması şeysi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hayır unutmayıp naapıcaz, turşusunu mu kurucaz ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Muhteşem bir film bence. Uzun zamandır bir filmi ilerrki sahneye atlamadan izlememiştim. 9/10 Robert Downey Jr Muhteşem, Jude law hakeza. Hatunlar süper, hem oyunculuk, hem fizik, hem seksapel açısından. Gerçekten güzel, paranıza veya kotanıza değecek bir indirim/izlenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mükemmel bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Lan HD falan düştü mü torrent'e bu? indireyim, övüp duruyorsunuz kıllanıyorum izlemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 süper filmdi. En güzel kısmı ise resmen kitaplara sadık kalınmasıydı. Yani olaylar gelişir sonunda Holmes anlatır, kitaplarında hep böyledir. Baktığı, ellediği herşey bir ipucu olması filan. Çok beğendim filmi. Guy Richie geri dönüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Güzeldi bence de katılıyorum, oyunculuklar, atmosfer de çok iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben de sonunda izleyebildim, direk super filmdi... kitaplardan cok fazla fark yoktu, en bariz fark irene adler'dı zaten =), tamamiyle farklı bir karakter olmus eheh, acaba "a scandal in bohemia"dan farklı bir hikayede de mi geciyor boyle biri olarak dedim de, ben rastlamadım baska bir hikayede, watson'ı da orduda bir tek doktorluk yaptı diye biliyordum, adam asker gibi maasallah =), beklemiyordum holmes kadar atletik olmasını ehueh, yine de cok basarılı filmdi... son olarak MORIARTY !!! bir sonraki film daha da efsane olmalı =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dizinin ingilizcesi çok değişikti eski ingiltere ingilizcesi galiba çok zorladı yau bide hızlı hızlı konuşup durdular. neyse hdsi çıkınca bir daha izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Guy Richie başarılı bi işe daha imza attı, çok iyiydi film. hiç birşeyin havada kalmayışı, sürükleyiciliği ve neşeli dakikalarıyla gönlümü kazandı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 double olmuş srry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aslında görsel efektler bayağı havada kaldı büyük patlama sahnesi hariç :D guy ritchie'nin ve olası ekibinin tecrübesizliğine bağladık, filmin gerisi de harikaydı kurtardı görsel efektlerdeki amatörlükleri gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kfg said: ben de sonunda izleyebildim, direk super filmdi... kitaplardan cok fazla fark yoktu, en bariz fark irene adler'dı zaten =), tamamiyle farklı bir karakter olmus eheh, acaba "a scandal in bohemia"dan farklı bir hikayede de mi geciyor boyle biri olarak dedim de, ben rastlamadım baska bir hikayede, watson'ı da orduda bir tek doktorluk yaptı diye biliyordum, adam asker gibi maasallah =), beklemiyordum holmes kadar atletik olmasını ehueh, yine de cok basarılı filmdi... son olarak MORIARTY !!! bir sonraki film daha da efsane olmalı =)... adler sadece 1 hikayede varmış zaten kitaplarında. çok önce okuduğumdan bende hatırlamıyorum hangisiydi şimdi. ama dergide okuduğum yazıda 1 tanesinde diyordu sadece. filmde de olması bence lazımmış güzelde olmuş dediğin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sherlock Homes hikayelerini okumuş biri nasıl film kitaba sadık der yahu? Karakterler çok değişmiş, filmlerde birebir uyarlama aramam, kitaptan farklı olması filmin değerini düşürmez. Ama açıkça söyleyeyim yazılı Sherlock Holmes filmden kat kat üstün bir sanat eseridir ve o yüzden de yazılmasından 120 yıl geçmesine rağmen hala okunabiliyor. 2130 yılında şu filmi kim izler yani :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 film cok iyi, karekterler de cok iyi ama evet, kitapla pek alakasi yok. Ama guzel bir yorum bence. Kitapla zaten benzesemez, boyle disardan farkli bi yorum daha guzel olmus o yuzden rhaatim ben. Ayrica herif cok guzel adam dovuyor. ben de oyle dovmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sen daha güzel döversin ;) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 neremle okuduysam yanlıs anlamısım, sorry... =) edik: yalnız sherlock holmes'un kitaptan cok bagımsız bir yanını goremedim ben, irene adler direk farklı biriydi zaten, watson'ı o kadar atletik beklemiyordum o kadar =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: kfg said: ben de sonunda izleyebildim, direk super filmdi... kitaplardan cok fazla fark yoktu, en bariz fark irene adler'dı zaten =), tamamiyle farklı bir karakter olmus eheh, acaba "a scandal in bohemia"dan farklı bir hikayede de mi geciyor boyle biri olarak dedim de, ben rastlamadım baska bir hikayede, watson'ı da orduda bir tek doktorluk yaptı diye biliyordum, adam asker gibi maasallah =), beklemiyordum holmes kadar atletik olmasını ehueh, yine de cok basarılı filmdi... son olarak MORIARTY !!! bir sonraki film daha da efsane olmalı =)... adler sadece 1 hikayede varmış zaten kitaplarında. çok önce okuduğumdan bende hatırlamıyorum hangisiydi şimdi. ama dergide okuduğum yazıda 1 tanesinde diyordu sadece. filmde de olması bence lazımmış güzelde olmuş dediğin gibi :) a scandal in bohemniada vardı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok güzel olmuş film. olayı çözerken bir anda devasa logic skip yapıp EHU EHU BU BURDA BU BURDA X MARKS THE SPOT DEMEKKİ BİR SONRAKİ ADIM BURASI XDDD yapmasalar kusursuz film derdim 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 moriQ said: eğlendirdi. düşündürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bluray çıkmış edineyimm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Aralık 2010'da 2. filmin geleceği duyuruldu asdfsd oh be, gelir mi gelmez mi derken sonunda ortada kalmayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 süper haber :D daha cok robert downey jr istiyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Adam Samuel Jackson olma yolunda ilerliyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar