OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 DarKRideR said: beylikdüzü'nde en az 15'e yıkıyorlar 4-5 yerde,ortalama fiyatta bu sanırım istanbul'da oha abi ben florya da 3 ytl ye sadece su 10 ytl ye de iç dış yıkatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 valla bizim burda 12 tl ama ben benzincide 3-4 tl ye yıkatıyorum =) malum dolmuşçu adama kıyak yapıolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Eyüp te 8 liraya yıkatıyoruz ya, ayıp lan insafsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 10-15 patinaja alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 11 tl + bahşiş gerçi artık yıkatmıyorum, köprüde çok işe yarıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 36'ya yıkatmıştım iç+dış koruyucu cilalar fln. Gözümden bir damla yaş damlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 OHA be! Ne bu abi su sık köpürt su sık kurula 15 lira. Nasıl bi fiyattır bu? Ben 3,5 yıl önce arabayı aldığımda 5 YTL'ye yıkatıyordum. Sonra 8 oldu 12 oldu. Bayadır araba yıkatmadım oto yıkamada ama 15 lira vermem ya 1 hafta dayanmıyo zaten 3 4 güne leş oluyo. Gidin benzincide 1,5 TL'ye makinede yıkatın ya hakkaten yemişim boyasını sanki hepimiz üst sınıf arabalara biniyormuşuz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 3yilda 3 defa yikatmisimdir benzincide su tutma hariç. hiçde yikamadim. 10ytlden fazla vermedim 0 bahşiş. evet arabama çok kötü bakıyorum ve evet üstü kuş pisligi dolu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Kuş pisliği, ağaçlardan düşen bilimum dal vs. nın arabanın üstünde uzun süre kalması arabanın boyasını böyle desenli bir hale getiriyor. Tecrübeyle sabit, hele koyu renkse rezalet bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ucuz bi yer bulup ordaki yıkamacılardan birini tavlamak en iyisi. 5 milyona yıkatıyorum ben, ama yıkayan çocuğa 10 milyon bahşiş veriyorum. İmkanı olsa yalayarak yıkayacak artık arabamı. Ne bir çizik, ne bir damla su kalıyo böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 vancouver da millet arabasını 6 ay yıkatmıyo bi gram toz olmuyo üstünde because hava temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Selam, Benzin aldıkça makinada veya elle(fırça) yıkatıyorum. Fırçada kalacak olan taş süngerin içinde hayli hayli kalabiliyor zaten. Süngerle yıkarken araca abanıp kemer tokası, düğme, klips falan ile çiziyorlar; o sebeple fırça istiyorum yıkamada. Yıllık yıkama ritüelim - Aracı sıcak (kaynar değil elbette) suyla yumuşatma yıkaması yapılır. Abartı basınca gerek yok, kir sökmek değil amaç. -10 dakika kenarda araç bekler. -Sonra basınçlı suyla yumuşayan toz, çamur birikintisi temizlenir. -Araca sıvı sabun püskürtülür. Özellikle de jantlara. -Araç biraz daha bekletilir. -Kafası darmadağın olmuş fırça seçilir. -Basınçlı suyla fırça temizletilir. -Ilık suyla yıkamaya başlanır. -İlk önce tavan temizlenir. -Kovadaki su değişir. -Aracın camlar temizlenir. -Kovadaki su değişir. -Etek altına kadar yıkanır. -Kovadaki su değiştirilir. -Aracın etek kısmı ve tamponlar temizlenir. -Araç durulanır. -Kovadaki su değişir. -Sıvı sabun eklenerek köpürtülür. -Bagajdaki sünger verilir ve elle girişilir. -Bir zaata oradan fırça alır ve jantlara girişir. -O zaat sonrasında jantlara sünger ile devam eder. -Aracı süngerleyen şahıs kapıları açarak eşikleri süngerle temizler. -Çamurluk davlumbazlarına basınçle su basması istenir. -Araç durulanır. -Kapı içleri ve eşikler süngerle durulanır. -Araç kenara alınmadan önden ve bagajdan abanılarak sirkelenir. -Kapılar ve bilimum kaput/bagaj açılarak su akıtılır. -Pamuklu, tüysüz, yıkanmaktan gebermiş bezle kurulanır. -Ayna, kapı kilitleri, kapı çıtaları, plakalar, logo gibi yerlere basınçlı hava verilir. Biriken ve rüzgarla akacak olan sular alınır. -Camlar ikinci bir kuru bezle parlatılır. -Jantlar ve lastik kısımlar(sunroof contaları, kapı ve cam contaları, kapı çıtaları, araç lastiği, panjur...) besleyicilerle temizlenir ve parlatılır. -paramecium aracı kenara çeker, pasta cila yapar. -Kaputun içini temizler. Radyötere sıkışan arıları ayıklar. -Hava ve klima filitrelerini değiştirir. -Uygun miktar ücreti bayılır. -Yarım günü aşan işçilik sonrası huzurla evine gider. Yolda araç içini ne zaman temizleyeceğini planlamaya çalışır. Bu olay yılda bir kez yapılır, kâfidir, fazlası zarardır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 O konuda şanslıyım,hep benzin aldığım benzincide ücretsiz olarak çok güzel yıkıyorlar. önce az tazyikli suyla ıslatıp sonra beyaz köpüğümsü birşeyle arabanın her tarafınını kaplayıp tazyikli suyla duruluyorlar. yaklaşık 10 dakika sürüyor ve pırıl pırıl oluyor araba.ücretsiz olduğu halde birkaç milyonda bahşiş bırakıyorum,adam özenli yapıyor. haftada birde içini temizletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 vallahi Antalyada iç dış 10 a yıkatıyorum. Campiramit in karşısındaki PB ye Antalyalı arkadaslarıma tavsiye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Laorx said: 36'ya yıkatmıştım iç+dış koruyucu cilalar fln. Gözümden bir damla yaş damlamıştı. :D :D sdfgsdflk evlat acısı gibi dimi :D verilirmi lan okadar para bizim evin yanında 8 milyona yıkıyolar daha ucuza yıkayan yer bulurum istesemde zaten ayda 1 yıkattığım için uğraşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar