Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 allah belanı versin. allah seni kahretsin. bana gelen, sana gelsin. yar.
Logi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kendi ellerimle sildim hem de, hiç acımadan http://eu.wowarmory.com/search.xml?searchQuery=kahluvea&searchType=all eskiden (2 gün önce) bu sayfada resto druid gözüküyodu. sildim ben onu.
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 selam silmiştim de geri alsana diye page at, sebep olarak da psikolojik rahatsızlıklarım diyorsun, iki üç dk sonra tamamdır iyi eğlenceler diyorlar
Logi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Fly said: selam silmiştim de geri alsana diye page at, sebep olarak da psikolojik rahatsızlıklarım diyorsun, iki üç dk sonra tamamdır iyi eğlenceler diyorlar yaparlar mı böyle bir şey?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sen needliycektin başkalarıda needledi diye niye sildin karakteri kavga edilirmi bi item için
Logi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 benim olmalıydı o, benim, benim !
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aga altı üstü item yani ne gerek var güzelim karaktere emek vermişsin satsaydın keşke asda
Logi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 item yüzünden silmedim. nedensiz, ilginç. bu ikinci. gecen sefer de hunterımı sildiydim, wotlk çıkmadıydı daha, 70 ti.
Logi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 çok sıkıcı, geçmiyor zaman :S
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ahahah iskambilden kule yapıp yıkmak gibi lan. sabır işi valla
Öne çıkan mesajlar