Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 WoW box al en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 8 yasinda cocugun mmo turevinden birsey oynamasina izin vermek bastan hata olur. Adamakilli oyun oynamak istiyorsa multiplayerdan bilimum kaliteli rts/fps turevlerini oynasin, DUNYA KLASIKLERI!1!!1 kivaminda olan eski oyunlari da dayayip oynatabilirsin, kaldirabilecekse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Multihack kur pcsine sonra hile kullanırken videosunu al ve ihbar et, hesabı kapansın ,birdaha oturup kasmaz. Her hesap aldıgında lvl30 a geldiğin aynı işlemi baştan tekrar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 öyle uğraşacağıma direk silerim abi charını ? neyse gelsin bugün yanıma bi konuşayım adam akıllı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sana bozuk atmasın diye dedim ben, suç GM lere kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 benim kardeşim de oynuyo ne lanet bişeydir o metin2 ya.. lamer olucak çocuk göz göre göre. bizim network hub tabi çekiveriyorum fişini bırak diyince bırakmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oyun isimden kaybediyor olayı. oyuncu kitlesi yüzünden Me Teen falan olsa daha anlamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben 8 yaşındayken ismimi bilmiodum.millet netten oyun indiriyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 noldu bu işin sonu çok merak ettim ya kaç aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 metin2 giriş aşamasıymış şimdi commandos2 oynuyorumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu metin2 cidden yeğen oyunu ama. benim yeğen de oynar. her yeğen oynar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Chastise said: karakter kas, farmla yiğeni. ya da bırak, herkesin geçmesi gereken bi safha bence dfg. bence yapılan en uygun tavsiye bu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Allah 1 Metin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 metin wowu döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Snefru said: Allah 1 Metin 2 asdhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bazı şeylerin yaşanması gerekıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar