adam direk suçunu itiraf ediyo.
ama ben de bakmadım
ama ben de bakmadım
piramitleri turkiyeden misra kacirmislar diye sorunca yarim saat bu ne bicim devlet sorumsuzluk vs diye oten tarih ogretmeni vardi bizdede
amerikanin tamami cahil olsun yonetenler bilgili ve zeki ise tartisicak bir sey yok
bu insanlarin cahilliginin sebebide amerikanin gelismis olmasi filan degil
amerikan vatandaslarinin coguna gore amerikanin kendisi bir gezegen ve eyaletler ulkeler
amerikan sinirlari disina ise gunes sistemi muamelesi yapiyorlar
bide vahsi kapital duzenin anavatani, yan gelip yatarak sende zengin olabilirsin kisa yoldan koseyi donelim heyoo kulturu turkiyeye amerikadan geldi
popstar di kadin programlariydi filan onlarda bize amerikadan geldi
turkiye aslinda kucuk bir amerika ne kadar sinirlenip reddetsekte
amerika ile komsu olsak yemin ediyorum birlik olmustuk coktan avrupanin aksine cunki adamlarla ayni kafa yapisina sahip toplumumuz
bu videoyu görüp origami olan arkadaşlar da komik. bu videoyu yapmak için herhalde 1000 kişiye sorup onun içinden seçmek zorunda kalmışlardır. sen git anadoluda bir köye sor bakalım sri lanka nerde avusturalya nerde diye.
piramitleri turkiyeden misra kacirmislar diye sorunca yarim saat bu ne bicim devlet sorumsuzluk vs diye oten tarih ogretmeni vardi bizdede
amerikanin tamami cahil olsun yonetenler bilgili ve zeki ise tartisicak bir sey yok
bu insanlarin cahilliginin sebebide amerikanin gelismis olmasi filan degil
amerikan vatandaslarinin coguna gore amerikanin kendisi bir gezegen ve eyaletler ulkeler
amerikan sinirlari disina ise gunes sistemi muamelesi yapiyorlar
bide vahsi kapital duzenin anavatani, yan gelip yatarak sende zengin olabilirsin kisa yoldan koseyi donelim heyoo kulturu turkiyeye amerikadan geldi
popstar di kadin programlariydi filan onlarda bize amerikadan geldi
turkiye aslinda kucuk bir amerika ne kadar sinirlenip reddetsekte
amerika ile komsu olsak yemin ediyorum birlik olmustuk coktan avrupanin aksine cunki adamlarla ayni kafa yapisina sahip toplumumuz
Viktor neguzel demissin oyle, hay agzina saglik.
Öne çıkan mesajlar