Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemicalin pis şakası:) (sokaktaki insana)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

bizim arkadaşlar ankarada yıldız tarafında askeriyenin karşısında oturuolar, bi yaz gecesi evde boxerlarla falan otururken canları sıkılmış "naapalım needelim" derken akıllarına bi fikir gelmiş. güya şaka yapacaklar ya, sen al laser pointerı (kırmızı olanlardan) karşıda nöbet bekleyen askerlerin kalbine falan nişan al ööle tut. tabii hemen alarma geçmiş askeriye, bunnar evde "hihohahahaa muhhahaahh" die böürürken, evin kapısı draankkk diye kırılmış, içeri bi ton asker dalmış, ehueeeheheee, bence asıl burası komikti walla, ertesi gün annesi anlatıodu, bunnarı boxerlarla yaka paça götürmüşler :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 15 Mayıs 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence o arkadaşların kusura bakma ama biraz gerizekalıymış, mümkünse bir daha görüşme derim. Tabii ki o an sarhoş olmaları durumu hariç, ancak o olayı biraz daha mantıklı hale sokar.

Yaşadıklarına dua etsinler, ben direkt ateş emri verirdim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

zaten görüşmüyorum, nitekim yaşları küçüktü abisi şimdi olsa bi daha yapmaslar heralde[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

puhahah trojan anlattığın olay :)
oha ya düşünsene zangırtt diye kapı kırılıyo.Dumur & yusuf yusuf... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...