Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 haşhaş var bir de. hassan sabbah ve assassinler fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ağzımı falan mı yokluyorsun onu da anlamıyorum. bişey kullanmıyorum canım ben. hani bütün saçmalama sistemini bu fikrin üzerine kurdunda yıkıcam hepsini sori :( ayrıca boşa demıyorum bak. çok sıkıcı bi hayatın var belliki biri bişey yazsında internetten aratıp bulayım modundasın. örnekleyeyim sana şöyle, ben sözüm meclisten dışarı birisine ''mal'' desem. burada onun aptalca bi iş yaptığını anlatmak istemişimdir. hakaret anlamı taşır vs. ama sonra bu adam ağlaya ağlaya evine gidip sözlük ansiklopedi araştırıp ''mal'' ın sözlük anlamını çıkartıp, argo'daki anlamını bulup bunu türkiye anayasasında inceleyip hukuki yoldan neler yapabileceğini çıkartıyor ve ertesi gün karşıma çıkıp -voys sen haksızsın ve sana bazı laflar hazırladım. ''mal'' Bir kimsenin, bir tüzel kişinin mülkiyeti altında bulunan, taşınır veya taşınmaz varlıkların bütünü demektir ve sen aslında bana hakaret etmemiş oldun. ayrıca senı dava edersem anayasaya göre 1 ay hapis yatarsın yaaaaa modunda cevap verirsen. ya tokat yersin ya da o adama torunlarına dahi anlatıcak bi geyik çıkartmış olursun. burada mal'ı ot la değiştir bak bakıyım tanıdık gelecek mı sana hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Biri foruma yasa yazınca kişisel olarak hayatı hakkında yorum yapmaya çalışarak "manyak mısın ezik misin" demek hakaret etmek normal midir? Ben bunu kafası sağlıklı çalışan bir insandan beklemem. Ayrıca dediğim gibi seni kişisel olarak incelersem zaman kaybından başka bir şey değilsin, mantığındaki "araştırma yapıp laf hazırlamak" bana uzak bir olay sana bakış açımla. Aşağıdaki mesajınla bikaç forum kuralını da baltaladın ek olarak, burdaki kurallar sebebiyle senle alakalı kişisel düşüncelerimi bundan daha farklı dile getirirsem ceza alabilirim diye düşünüyorum. Voys said: ağzımı falan mı yokluyorsun onu da anlamıyorum. bişey kullanmıyorum canım ben. hani bütün saçmalama sistemini bu fikrin üzerine kurdunda yıkıcam hepsini sori :( ayrıca boşa demıyorum bak. çok sıkıcı bi hayatın var belliki biri bişey yazsında internetten aratıp bulayım modundasın. örnekleyeyim sana şöyle, ben sözüm meclisten dışarı birisine ''mal'' desem. burada onun aptalca bi iş yaptığını anlatmak istemişimdir. hakaret anlamı taşır vs. ama sonra bu adam ağlaya ağlaya evine gidip sözlük ansiklopedi araştırıp ''mal'' ın sözlük anlamını çıkartıp, argo'daki anlamını bulup bunu türkiye anayasasında inceleyip hukuki yoldan neler yapabileceğini çıkartıyor ve ertesi gün karşıma çıkıp -voys sen haksızsın ve sana bazı laflar hazırladım. ''mal'' Bir kimsenin, bir tüzel kişinin mülkiyeti altında bulunan, taşınır veya taşınmaz varlıkların bütünü demektir ve sen aslında bana hakaret etmemiş oldun. ayrıca senı dava edersem anayasaya göre 1 ay hapis yatarsın yaaaaa modunda cevap verirsen. ya tokat yersin ya da o adama torunlarına dahi anlatıcak bi geyik çıkartmış olursun. burada mal'ı ot la değiştir bak bakıyım tanıdık gelecek mı sana hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 otun verdigi fiziksel zarar ve yaptıgı bagımlılık alkol ve tutunden daha azmıs. Kaynak: wikipedia da cannabis die aratın. y ekseninde dependence , x ekseninde physcial harm olan ve uyusturucu maddeleri karsılastıran bir grafik var o . grafikte british medical journal The Lancet inmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 dediklerine yaptıkların tutsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: "araştırma yapıp laf hazırlamak" bana uzak bir olay of çok iyisin, gerçekten diyorum. kimse yetişemez senin kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben araştırma yapmıyorum arkadaşım. Neden yanlış bi insan olduğunu forum yöneticilerine uygun bi dille anlatmak için özen gösteriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o kanun maddelerini ezbere biliyordun yani :D hic arastırmadan cat die yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Ben araştırma yapmıyorum arkadaşım. Neden yanlış bi insan olduğunu forum yöneticilerine uygun bi dille anlatmak için özen gösteriyorum. aranızdaki saçma ve gereksiz ötesi tartışmadan baya sıkılmıştımda,şu postunu gördüm 007,demek istediğim birşey var,sanane abi? niye sana dert oldu bu kadar.çok istiyorsan bi e mail çak yöneticilere,niye hepimiz okuyorzki bunu. harbi manyakmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bong her eve lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 AMO said: o kanun maddelerini ezbere biliyordun yani :D hic arastırmadan cat die yazdın Sıkça asıl anlatılmak isteneni anlamayıp saçma sapan detaylara insanların takıldığını görüyorum. O yasaları elle yazıp yazmamamdan çok "birilerinin lafını görüp konuyla alakalı bilgi toplama olayını" yapmadığımı ifade ettim. Sonuçta bu bildiğim bir şeydi, ben de kopyalayıp yapıştırdım bu forumda TC yasası yapıştırmak suç mu? DoGMeaT said: aranızdaki saçma ve gereksiz ötesi tartışmadan baya sıkılmıştımda,şu postunu gördüm 007,demek istediğim birşey var,sanane abi? niye sana dert oldu bu kadar.çok istiyorsan bi e mail çak yöneticilere,niye hepimiz okuyorzki bunu. harbi manyakmısın. Dogmeat anlayamadığın şöyle bir olay var. Ben tartışmıyorum, sadece başından beri bana gelen anlamsız kişisel sataşmalara konuya bağlayarak cevap veriyorum. Tartışma değil yani bu. Resmen hakaret ediyor adam! Ne yapayım susayım mı?! Bana madde kullanan ve bu ülkenin yasalarına ters düşen tipler kişisel olarak feci batıyor. Bu yüzden ayrıca bir forum kuralı olduğu için koydum onu. Kişisel olarak koymadım yani. Ekstra olarak ben o yasayı koymasaydım başlık kilitlenecekti ve belki de biçok kişi özendirmekten kovulacaktı. Bir bakıma başlık sınırını hatırlamak lazım bazen. Bu benim görevim gayem ya da sorumluluğum değil ama kişisel olarak battığı için hatırlatmak gayet doğal bir tepki. Ayrıca "manyak mısın" lafı yakışmamış. Hangi niyette olduğunu net olarak bilmiyorum ama kişisel hakaretlere ve terbiyesizliğe gerek yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 istersen özel mesajla ne anlamda yazdığımı paragraf halinde açıklayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sana değildi o mesaj, yine anlamada bi mekanizma problemi falan olmuş sanırım. (böyle açıklama yapmayınca imkansız gibi bir şey karşı tarafa algılatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 dünya nufusunun yarısı uyuşturucu kullanıyor yahu.esrar ztn 13 yaşında içmeye baslıo millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 evet kurtuantit mekanizmamda endoplazmik sebeblere bağlı olarak kokaçualima var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Red said: dünya nufusunun yarısı uyuşturucu kullanıyor yahu.esrar ztn 13 yaşında içmeye baslıo millet :) dünya nüfusunun 1/5i çinli. ? sayı ne alaka. Voys said: evet kurtuantit mekanizmamda endoplazmik sebeblere bağlı olarak kokaçualima var bende ben mekanizmadan çok konuşurken ortaya çıkan sonuçlarıyla ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 abi offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kokaçualima ileride ciddi sorunlara sebep olabilecek bir rahatsızlık. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Sebep endoplazmikse ciddi olabilir, profesyonel yardım almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben de bir doktora görünmelisin falan diyecektim ilk başta; ama sonra kurtuantit mekanizmamda endoplazmik sebeblere bağlı olarak kokaçualima gibi spesifik bir tanım verince bu teşhisin zaten profesyonel birisi tarafından konmuş olabileceğini düşündüğüm için öyle geçmiş olsun falan dedim. ben daha zekiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Voys said: canım, yapmıyor. neyi tartışıyoruzki? Prof son noktayı koydu. DoruK said: tıbbi açıdan yanlış olduğunu nereden biliyorsun? sen doktor musun? bilim adamı mısın? Dünya güzel tabi. (bu mesaj esrar yanlış diyince verilen ilk cevap, çıkıntı ve uzatma diyen arkadaşla cevaben. doktorum evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 huun said: ben de bir doktora görünmelisin falan diyecektim ilk başta; ama sonra kurtuantit mekanizmamda endoplazmik sebeblere bağlı olarak kokaçualima gibi spesifik bir tanım verince bu teşhisin zaten profesyonel birisi tarafından konmuş olabileceğini düşündüğüm için öyle geçmiş olsun falan dedim. ben daha zekiyim. Touché Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 patlican örneğimi oku 007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 patlıcandaki nikotin miktarı bağımlılık yapmaz. Esrar bağımlılık yapar. Bağımlılık derecesini sonra ayrıca kaynaklarla tartışırız (2. kez diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sıfırsıfıryedi. 3-5 senelik stajyer doktorluk farklı, adamın orada kastetiği labaratuarlarda araştırmalar yapan, teknolojik aletlerle çalışmalar yapan, senin alıntılarını yapıp hava attığın yazıları oraya yazan adamlar farklı. ajdarda makina mühendisi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar