Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın çocuk uyuşturucu aleminde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içip öyle yüzüosa ödülleri artırılmalı.

ayrıca içer yani ne var lan bunda bana ben içmiyorum ya da denemedim diyecek var mı forumda?

ama ben varım diyenlerde polisten mahkemeden falan korkuodur ondan dicektir. o yüzden sorunun galibi baştan benim
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım uluslararası doping komitesi ceza vericekmiş 4 yıl men edicekmiş hede hödö, tamam bi ceza verilirde, yaptığı şey her ne kadar "dope" olsada yarışmada bi üstünlük bi avantaj sağlıcak bişi değil ki?
Mesaj tarihi:
Nasil doping abi adam extacy atmis sanki sdfsdfs, marijuana su an yasal olarak stress tedavisinde falan kullaniyorken bazi statelerde boyle bisey yapamazlar.

Ayrica marijuana uyarici degil uyusturucu cidden yani nasil bi doping olabilir.

Sporcu yapmamasi lazim vs vs de, Amerika'nin gercegi de bu yani, icmeyen genc yok gibi birsey alkol yasi 21 oldugu ve cok siki uygulandigi icin.

Cezasi da hangi eyalette ictigine gore degisir. Mesela Massachusetts'de su an marijuana kullanmanin cezasi hatali park cezasiyla ayni.
Mesaj tarihi:
Voys said:
ayrıca içer yani ne var lan bunda bana ben içmiyorum ya da denemedim diyecek var mı forumda?

Var, ben. Sigara bile icmedigimden, ortaminda cok bulunup hic denemedim ehehea.Milletin kafa iyi olduktan sonra aglarcasina gulerlerken, bende dumandan etkilenip aglarcasina gulerim genelde :D
Mesaj tarihi:
@phelps: asil asil asil asil tut simdi affferin gocuma begim

ayrica abi adamin hayatidir yani baska yarismacilari etkilemedikten sonra napcaklar yani cok sacma olur adam kafasi guzel gider yuzer isterse.
-sicratma layn suyuuu
Mesaj tarihi:
fede said:
lan adam günde 15000 kalori alıyo. o içtiği 100 gram çekirdek gibi gelir ona

100 gram???

100 gram içebiliyosa madalya diil dünyanın anahtarı verilmesi lazım adama.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
abi hapis yok imkansız diyenlere bayılıyorum

sanki türkiyede yakalanan herkesi tanıyorsunuz

veya sanki türkiyede yargı düzgün işliyor.

abi yargının düzgün işlemesiyle alakalı birşey değilki
ayıklandıktan sonra 80 gramdan azsa üzerindeki , bi gece nezarette geçirir,1 yıl denetimli serbestlik,temiz atlatırsa bu dönemi,siciline bile yazılmaz.bunun ictihatı bu,başka yolu yok yani yeni cmk yazılmadıysa ben bilmeden.

hakimin savcının polisin insiyatifine kalmış birşey yok cünkü ortada,(tartma olayı hariç tabi)

arkadaşın 80grdan fazla almışsa,üstüne bide mahkemesini,denetimini kaçırdıysa öyle takalya girer.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Of ufacık şeyi nasıl abartıyorlar aklım hayalim almıyor.

Jadelith said:
paspatur said:
bence madalyaları alınmalı.
Milyonlara örnek olmuş bir sporcunun bunu yapmaması gerekirdi. Sponsorlarda iptal eder heralde

oldu canım.

içki de içiyomuş madalyaları alınsın

Uyuşturucu kullanımından bahsediyoruz. Tıbbi ve hukuki açıdan yanlış ve suç.
Mesaj tarihi:
Tıbbi açıdan beyin hücrelerini öldüren, vücütta yaralar açan ve en basitinden mikrop katırabilen birseyin tıbben uygun olmadığını söyleyebiliriz herhalde.
Mesaj tarihi:
Genwa said:
Ottur günahı yoktur...

sir said:
ahah az rahatlasın çocukcağız be, yazıktır =)

Voys said:

MADDE 190. - (1) Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak için;

a) Özel yer, donanım veya malzeme sağlayan,

b) Kullananların yakalanmalarını zorlaştıracak önlemler alan,

c) Kullanma yöntemleri konusunda başkalarına bilgi veren,

Kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Bu maddede tanımlanan suçların tabip, diş tabibi, eczacı, kimyager, veteriner, sağlık memuru, laborant, ebe, hemşire, diş teknisyeni, hastabakıcı, sağlık hizmeti veren, kimyacılıkla veya ecza ticareti ile iştigal eden kişi tarafından işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

(3) Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Alın açık açık TCK madde 190'a aykırı yayın yapılıyor. Hala gereği yapılmıyorsa pes!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...