Voys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 içip öyle yüzüosa ödülleri artırılmalı. ayrıca içer yani ne var lan bunda bana ben içmiyorum ya da denemedim diyecek var mı forumda? ama ben varım diyenlerde polisten mahkemeden falan korkuodur ondan dicektir. o yüzden sorunun galibi baştan benim
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 lan adam günde 15000 kalori alıyo. o içtiği 100 gram çekirdek gibi gelir ona
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 benim anlamadığım uluslararası doping komitesi ceza vericekmiş 4 yıl men edicekmiş hede hödö, tamam bi ceza verilirde, yaptığı şey her ne kadar "dope" olsada yarışmada bi üstünlük bi avantaj sağlıcak bişi değil ki?
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Nasil doping abi adam extacy atmis sanki sdfsdfs, marijuana su an yasal olarak stress tedavisinde falan kullaniyorken bazi statelerde boyle bisey yapamazlar. Ayrica marijuana uyarici degil uyusturucu cidden yani nasil bi doping olabilir. Sporcu yapmamasi lazim vs vs de, Amerika'nin gercegi de bu yani, icmeyen genc yok gibi birsey alkol yasi 21 oldugu ve cok siki uygulandigi icin. Cezasi da hangi eyalette ictigine gore degisir. Mesela Massachusetts'de su an marijuana kullanmanin cezasi hatali park cezasiyla ayni.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nasıl özenti bu insanlar anlamıyorum. yine "EYOO BEN UYUŞTURUCU KULLANIYORUM" diyen tipler olmuş.
salmondance Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hahaha off dağıldım hiç güleceğim yoktu
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Voys said: ayrıca içer yani ne var lan bunda bana ben içmiyorum ya da denemedim diyecek var mı forumda? Var, ben. Sigara bile icmedigimden, ortaminda cok bulunup hic denemedim ehehea.Milletin kafa iyi olduktan sonra aglarcasina gulerlerken, bende dumandan etkilenip aglarcasina gulerim genelde :D
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mumu said: duman altı diyoruz biz ona taam iste ondan
Mille Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 @phelps: asil asil asil asil tut simdi affferin gocuma begim ayrica abi adamin hayatidir yani baska yarismacilari etkilemedikten sonra napcaklar yani cok sacma olur adam kafasi guzel gider yuzer isterse. -sicratma layn suyuuu
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fede said: lan adam günde 15000 kalori alıyo. o içtiği 100 gram çekirdek gibi gelir ona 100 gram??? 100 gram içebiliyosa madalya diil dünyanın anahtarı verilmesi lazım adama.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Jadelith said: abi hapis yok imkansız diyenlere bayılıyorum sanki türkiyede yakalanan herkesi tanıyorsunuz veya sanki türkiyede yargı düzgün işliyor. abi yargının düzgün işlemesiyle alakalı birşey değilki ayıklandıktan sonra 80 gramdan azsa üzerindeki , bi gece nezarette geçirir,1 yıl denetimli serbestlik,temiz atlatırsa bu dönemi,siciline bile yazılmaz.bunun ictihatı bu,başka yolu yok yani yeni cmk yazılmadıysa ben bilmeden. hakimin savcının polisin insiyatifine kalmış birşey yok cünkü ortada,(tartma olayı hariç tabi) arkadaşın 80grdan fazla almışsa,üstüne bide mahkemesini,denetimini kaçırdıysa öyle takalya girer.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 baklava caldigi icin nerdeyse idama mahkum edilen cocuklardan haberin yok senin heralde.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o ayrı bu ayrı,eski cmk oyle bir olaya yol açabilir,ama yeni cmkda malın değeri ve ihtiyaçtan çalma ceza indirimine hatta hükümsüzlüğe neden olabiliyor.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Xaenin said: Of ufacık şeyi nasıl abartıyorlar aklım hayalim almıyor. Jadelith said: paspatur said: bence madalyaları alınmalı. Milyonlara örnek olmuş bir sporcunun bunu yapmaması gerekirdi. Sponsorlarda iptal eder heralde oldu canım. içki de içiyomuş madalyaları alınsın Uyuşturucu kullanımından bahsediyoruz. Tıbbi ve hukuki açıdan yanlış ve suç.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 tıbbi açıdan yanlış olduğunu nereden biliyorsun? sen doktor musun? bilim adamı mısın?
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Tıbbi açıdan beyin hücrelerini öldüren, vücütta yaralar açan ve en basitinden mikrop katırabilen birseyin tıbben uygun olmadığını söyleyebiliriz herhalde.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 belki de adamda beyin tümörü var ve tedavi için kullanıyor?
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Genwa said: Ottur günahı yoktur... sir said: ahah az rahatlasın çocukcağız be, yazıktır =) Voys said: ayrıca içer yani ne var lan bunda bana ben içmiyorum ya da denemedim diyecek var mı forumda? MADDE 190. - (1) Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak için; a) Özel yer, donanım veya malzeme sağlayan, b) Kullananların yakalanmalarını zorlaştıracak önlemler alan, c) Kullanma yöntemleri konusunda başkalarına bilgi veren, Kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) Bu maddede tanımlanan suçların tabip, diş tabibi, eczacı, kimyager, veteriner, sağlık memuru, laborant, ebe, hemşire, diş teknisyeni, hastabakıcı, sağlık hizmeti veren, kimyacılıkla veya ecza ticareti ile iştigal eden kişi tarafından işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır. (3) Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Alın açık açık TCK madde 190'a aykırı yayın yapılıyor. Hala gereği yapılmıyorsa pes!
Öne çıkan mesajlar