AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ben grim batol serverının horde tarafında oynamaktayım. Bi tane lvl 70 priest im bi tane de lvl 70 dk m var. Amacım iyi bir guild e girip duzgun pve yapabilmek.Sizce hangisini 80 yapiyim ? hangisiyle iyi bir guild e girme olasiligim daha yuksek ? dk cok hosuma gitti ama etraf dk kaynadıgı icin guildlere giremem die dusundum. sp'nin dps si tatmin edici rakamlara ulasabiliyor mu ? naxx 25 de ilk 5 e girebilir miyim mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 SP iyidir, ancak bir raide birden fazlası gerksiz. DK da keza aynı şekilde dps i iyi ama her taraf DK dolu. Bence sen bulunduğun serverda zemin araştırması yap öyle karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bence gayet iyi sp nin dpsi. en son gördügüm sp 5k dps ile oynadı butun naxx boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kendim de arastırıcam da . ozellikle yazdım serverımı bir bilen olur belki die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 SP iyidir, 1 den fazla degilde replenish raidde 10 kisi ye etkidigi icin, 2 replenisher yeterli, genelde 1 retri pala + SP olur genelde. and Dk ile sansın hic olmaz bence, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Eşit skill ve equipde sp nin ilk 5 e girme ihtimali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 her türlü dk oyna derim. dk > sp, hem pve, hem de pvp açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 SP' de theorycrafting önemli, emek vermen lazım, shadow priest forumu var sadece bu kişilere özel oralardan abilerden bilgi almak lazım, rotationın yaratıcı olmalı vs, ve ÜBER gearın olmalı yoksa SP fıs. DK öyle değil tabi. Ha nedir, dalaranda 20 kişi varsa 10 u DK yani, öyle bir class oynamak istemezdim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 @aluriel iyi guzel de 1 priest basına 5 dk dusuyor olabilir su aralar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 priest ile healer oyna %100 yer bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 priestla Disiplin healer oyna crit spell power itemlerini topla dual talent gelince sp talentiylede aynı itemleri kullanırsın nasısa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 tek sorun hit rating o da en muhim stat sp icin . healer gear ında hit olmuyor die biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 pve yapcam diyosan priest ile holy olcan dk ilede offtank budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 AMO said: tek sorun hit rating o da en muhim stat sp icin . healer gear ında hit olmuyor die biliyorum TBC'de SP'ler hiti en kolay capleyen class'tı. WotLK'ta da öyledir büyük ihtimalle. Önemli olan SP-Haste-crit sanırım shadow pri.lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 200 kusur hit cap olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 289 = %11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bu sayfanın mükemmel yorumu :D . Ps: ilk sayfanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Devilmanta said: pve yapcam diyosan priest ile holy olcan dk ilede offtank budur böle şart yok , wow classic oynamıyoruz warrior sadece tank , priest druid sadece healer , şaman resto bilmemne , her talent her türlü raid spot buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bir kere ztn raid de bir tane sp olması lazım hersekilde misery yuzunden . dk da iyi dps yapiyor . peki healer priest in 25 kisilik raidlerdeki gorevi nedir ? paladin mt , shaman melee , druid de raid heal yapıyor sanırım. ya priest ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 priest hepsini yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 raidde 1 sp olması lazım diye bişi yok.spsiz de yapılır raid dksız da.sen şimdi spyi kasarsın patch gelir yerin dibine batar spler ağlarsın sonra dkyı kassaymışım diye. onun için git hangisiyle daha cok eğlenicegini düşünüyosan onla oyna ben hangisi şu anda güclüyse onla oynicam diyosan git dk ile hem pve de yüksek dps yaparsın hem arada pvp de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Kaede said: Eşit skill ve equipde sp nin ilk 5 e girme ihtimali yok ilk 10 a girme ihtimali yok diyorum ben.priestin tek olayı suan 20 tane mob varken mind sear atıp aoe 5k5k kapatıp dps yapıyom demek.dps yaptıgı yok halbuki solo fightlarda.aoe de götürüyo işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 dps si zaten lorrotar ın dedigi gibi yerlerde misery olmasa kimse almaz raide :D daha ne nerf yiycek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o kadar abartmayın 4-4.5k+ dps yapan shadow priest gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben abartmıyorum abi.bizim priestleri gearı o kadar iyi olmasına rağmen sartharion 3drake ve bilimum naxxtaki aoeli fightlar dışında dps yaptıklarını pek göremedim.özellikle sarth 3d de yapıyolar bi oda addleri aoe lerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar