Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest vs Death Knight


AMO

Öne çıkan mesajlar

Ben grim batol serverının horde tarafında oynamaktayım. Bi tane lvl 70 priest im bi tane de lvl 70 dk m var. Amacım iyi bir guild e girip duzgun pve yapabilmek.Sizce hangisini 80 yapiyim ? hangisiyle iyi bir guild e girme olasiligim daha yuksek ? dk cok hosuma gitti ama etraf dk kaynadıgı icin guildlere giremem die dusundum. sp'nin dps si tatmin edici rakamlara ulasabiliyor mu ? naxx 25 de ilk 5 e girebilir miyim mesela ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SP' de theorycrafting önemli, emek vermen lazım, shadow priest forumu var sadece bu kişilere özel oralardan abilerden bilgi almak lazım, rotationın yaratıcı olmalı vs, ve ÜBER gearın olmalı yoksa SP fıs. DK öyle değil tabi. Ha nedir, dalaranda 20 kişi varsa 10 u DK yani, öyle bir class oynamak istemezdim açıkçası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere ztn raid de bir tane sp olması lazım hersekilde misery yuzunden . dk da iyi dps yapiyor .
peki healer priest in 25 kisilik raidlerdeki gorevi nedir ? paladin mt , shaman melee , druid de raid heal yapıyor sanırım. ya priest ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

raidde 1 sp olması lazım diye bişi yok.spsiz de yapılır raid dksız da.sen şimdi spyi kasarsın patch gelir yerin dibine batar spler ağlarsın sonra dkyı kassaymışım diye.
onun için git hangisiyle daha cok eğlenicegini düşünüyosan onla oyna
ben hangisi şu anda güclüyse onla oynicam diyosan git dk ile hem pve de yüksek dps yaparsın hem arada pvp de yapabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...