Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 1) bu oyunda nası para yapıyosunuz 2) lag durumları nası darkfall ı bekliyodum, ama fos çıktı. 11m sp lik char duruyo amarr spec (full t2 bs + HAC) bi arkadaşım daha var o da 14-15m arası idi galiba, minnie t2 bs/hac. nası para yapıcaz :p ben düzgün bi şekilde para yapamıyorum diye bırakmıştım. mission yapıyodum lagdan patladım bi kere bıraktım. mine char vardı hulk kullanan, ama aşşşırı sıkıcı, prod da çok az para kazandırıyodu. sattım bikaç bil'e : ) 0.0 alliancelerde pos warlar çok bayık, merc lik yapmayı tercih ediyorum(ediyoruz hatta) nese. kısaca nası para yapıyosunuz diyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 jadet bende para yapamiyorum ama istersen seni corp a aldirip 0,0 a gotureyim beltte 3x1.850.000lsk lik gormek mumkun diyer yandan bi hidden plex bulup yapsan 1b :) oyundaki nikim cenhizhan :) oyunda local kac kisi olursa olsun eyer bob dan biri yoksa hic lag olmaz 1 bob olsa lag olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Oyun içi nikim the hammond, bi mesaj at. En kirli yollarıyla anlatırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu arada akşam baktım 17m imiş sp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kirli para kazandi :) bende kirli para yok helal para var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ya ben gittim geldim heat eklenmiş factionlar eklenmiş gemiye baktım certificationlar diye bişiler var, energy bilmemne certification filan vs. nedir bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oyunda convo at anlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar