xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Dun Brighton'a o kadar guzel kar yagdi ki gercekten 1,5 yil aradan sonra fazlaca mutlu etmisti o sogukluk ve daima olan islakligin yerini minik minik kar taneleri aldi. Mutlu olduk tum ilce olarak. :) Ehh soylede calismalarimdan iki fotografi begenip sizlerle paylasmayida isterim. Ayrica BBC'ye gore 80 yildan bu yana en siddetli kar yagisiymis Brighton'daki kar yagisi. Ayrica fotograflari hani kucukte(buyukte olur) olsa yorumlarsaniz cok sevinirim. Optum patilerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 1 vasat 2 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 1'de kadraj hatası var gibi, alttan da siyahlıklar görünüyor. 2 güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 hmm 1.deki o durum demek ki gozume cok batmamis, tesekkurler.:) yahu fede yine yiktin ettin "vasat" ne ya?:D yapma be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 1 güzel 2 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ya vasattan kastım çok var karlı park manzarası. global ölçekte vasat ama senin için yeni bir deneyimse eğer güzel olmuş kadraj hatası dışında. bi de anatomi çalışman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 valla antalya'liyim ben kar gormemisim. iste burada kar cikti karsima bendede kar durumlari ilk defa oldu. bakir degilim artik bu konuda yani. kadraj dersen evet haklisiniz. tripling tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 birinciyi çok sevdim, ama o alttaki merdiven mi neyse gözükmese daha güzel olurmuş ikinci fotoğraf özelliksiz kalmış sanki biraz, pek etkilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 1 güzel ama 2 ye gerçekten bayıldım ayak izleri falan çok hoş gözüküyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Eheh..:) Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 dijital mi bunlar yoksa filmden mi? kontrastın biraz fazla kaçmış gibi geldi 2. resimde sol üst kısım patlamış biraz. ama kadrajı filan acayip güzel tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 2 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Aegean said: dijital mi bunlar yoksa filmden mi? kontrastın biraz fazla kaçmış gibi geldi 2. resimde sol üst kısım patlamış biraz. ama kadrajı filan acayip güzel tebrikler dslr makine hocam ya açıkcası orjinalden baya bir parlaklık verdim neden bilmiorm ama Fit screen de cok hosuma gidiverdi bende paylastim sizlerle ama dedigin gibi patlayan cok yer var fotograf uzerinde fakat olsun benim icime cok fazla sindiler.:) cok tskler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ikıncı fotograf guzel sevdim,gerci sensorden dolayı ust tarafta leke kalmıs,onu healing brushla temizleyebilirsin. Duzenleme olarak asırı kontrast vermen guzel etki yaratmıs,tabiki siyah beyaz olması da.Tercih guzel. Ilk fotograf da aslında cok guzel bir mekan , ama bence kadraj olarak daha iyi olabilirmis.Benim gorus acımdan dolayı,agaclara daha yakınlasıp ,tek bank odak halinde dikey kadrajla ornek olarak calısman daha guzel bir calısma ortaya cıkarabilirmis. Ekle tabiki daha fotograf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 mutos ne diyosa o dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ikinci fotoğraf güzel gerçekten. kaç mm ile çektin ? edit: keşke bir yaşam öğesi daha yakındayken çekseymişsin ikinciyi. daha anlamlı olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 18-70mm ile çekildi Ferro. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Fotoğraflar çok güzel yalnız sensor'ü temizlemek lazım şunlardan bir tane edinip, sensör'e 1-2 pıslatırsan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar