xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Dikkatimden kaçmış aşk, nüfus cüzdanımda küçük bir ayna parçası yapışık vesikalık fotoğraf yerine Çocuk omuzlarında kayısı oyunları korosu ve o on yedi yaşına sığdırmaya çalıştığın masum erkek yağmursu gülümsemen belki de her yazılı casusta tekrar ettiğim peygamber öldü! çünkü ben seni hiç çıplak görmedim Küçük İskender pek sevdimde paylaşmak istedim işte bi an içimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 selam ben yanlız_kovboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 şair bize burda ne anlatmaya çalışıyo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben şindi bişey anlamadım bundan.. romantik bişeymi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 google translate ile daha bi samimi oldu Dikkat, aşkım kaçmış Cüzdanımı nüfus yerine fotoğrafları ayna küçük bir parça ekli Çocuklar kayısı ve koro ve omuz oynamak yedi yıl masum insan üzerinde uygun çalıştığınız Onu yazarken, belki tekrar yağmursu gülümseme casus olduğunu bu peygamber öldü! çünkü sen hiç görmedik çıplak Küçük İskender Ben bir iç işi biraz sevdimde paylaşmak istedim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar