Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

berşka


roket adam

Öne çıkan mesajlar

selam gençler. indirim başlamış berşkada bugün gördüm. bilmemkaç melyonluk pantolonları 19 liraya satıyorlar. fiyatlar süper. ama pantolonların beli normal de, altı inanılmaz dar. normalde 38 giyiyorum, 44 beden bi tane denedim, bacaklarımın alt kısmındaki kaslar, hatta kıllar bile belli oldu dslfgkjsfs.

aranızda skinny erkek pantolonu akımına uyan arkadaşlar var mı? nası bişi lan bu, iğrenç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bilmiyorum. Fatih'teki bir alışveriş merkezindeki mağazadaki görevli söyledi işte. Adam dedi ki, "bu sabah birkaç arap kadın geldi, ne buldularsa aldılar. Bak şurda 2 pantolon kalmış görüyo musun, kadın beğenmiş, aynısından 6 tane falan aldı farklı bedenlerde. Tişört beğeniyorlar hiç seçmeden direkt toptan seriyi götürüyorlar" dedi. İndirimde ne varsa toptan götürüyorlarmış. Birkaç kişi yardım etmiş kasaya taşımaya, o derece. Böyle bir sürü giyime para harcayan turist olduğu gibi model çalmak için yurtdışından gelenler de oluyormuş ama bu marka uluslararası bişi, sanmam öyle olacağını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle oluyor : bu pantolonu giyenler, ki bu pantolondan kastım vücudu saran, paçaların bileğe tam olarak yapıştığı tür, acayip bişey; işte bu pantolonu giyip gay olmayanlar insanların geyliği kötü olarak tanımladıkları için ben bu tabiri kullandığım zaman kusura bakmamamlırını istedim. yoksa gaylerle hiç bir alıp veremediğim yok. burdan gaylerle ne alıp veriyosun gibi bi soru akıllara gelebilir diye söylüyorum; gaylerle hiç bişey alıp vermiyorum. aktif veya pasif hiçbişey düşünmüyorum gaylere karşı. nötrüm yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum bende neden anlattı.Gay misin dedim hayır abi çıktığım var dedi.Sanırım içten içe gay ancak bunu dışa vurmaya korkuyor kendine yediremiyor.Böyle bir arkadaş.Sen ama nötrüm diyorsun bir nevi eğer içimde varsa kabullenirim durumu.


http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/Foto-0031.jpg




Yakışır ama sana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...