Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Avalon'un Sisleri (büyük cilt olanı) ve Children of Hurin (orj dil. büyük cilt olanı, renkli resimli haritalı vs.) da satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu arada alakasız ama server tanili'nin Yüzyılların Gerçeği ve Mirası ciltlerininde hepsini satıyorum belki ilgileneni çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 inglizce kitaplarini bi yaza rmisin orjinal olanlari turkce alasim yokda inglizceye para verebilirim bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ing olanlar: war of the spider-queen 3-4-5-6 the hobbit the children of hurin lone drow, two swords, orc king promise of the witchking birde dune'un bişileri olcak ama şuan yanımda değil yarın bakıp yazarım onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 DUNE Butleryan Cihadı Harkonnen Hanedanı Corrino Hanedanı Corrin Savaşı Atreides Hanedanı Makinelerin Seferi + Düşüş Meki Harkonnen Avı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kaça gidio bunlar yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 fiyatları özelden konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 özelden fiyat verseniz bende satıcı olcam bi tiyo yu çok görüosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Farinal said: DUNE Butleryan Cihadı Harkonnen Hanedanı Corrino Hanedanı Corrin Savaşı Atreides Hanedanı Makinelerin Seferi + Düşüş Meki Harkonnen Avı fiyatlar değişiyor ya etiket fiyatına göre, bulunma oranına göre, diline göre, shippinglerine göre 0 alan adamın vereceği falan filan kullanılmışlığına göre kitabın hasarı varsa falan... ama bu duneları çok uyguna bırakıcam alan varsa komple seriyi indirimli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 birde kendi tolkienlerime kıyamıyorum ama fazladan y.e 1,2,3 var elimde onlarıda isteyen varsa satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 drizzt serisi ne kadar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hangisi? Kara Elf Üçlemesi Buzyeli Vadisi Üçlemesi Drizzt Do'Urden'in Maceraları Serisi Karanlığın Yolları Serisi Avcının Kılıçları Serisi (1000 Ork sadece türkçe diğer ikisi orjinal) komple mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Antolojileri aldım ben, sağlamlar, iyiler, alın sizde yurtdışından getirtmek yerine istediğiniz birşey varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 işte memnun bir müşteri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 DUNE serisi var mı tümden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yukarıda yazdıklarım var işte dune bilmiyorum hiç okumadım bilen varsa yazsın tüm seriyi onlardan başka kitabı var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ***GÜNCEL LİSTE*** Star Wars Han Solo'nun Maceraları Üçlemesi Bölüm III & Bölüm VI kitapları. Kötülük Labirenti Vector Prime (NJO) The Final Prophecy (NJO) Thrawn Üçlemesi birinci kitap: İmparatorluğun Varisi Warcraft Ejderhanın Günü Büyük Şef Son Bekçi İblis Savaşları (salvatore) 1.Cilt: İblisin Uyanışı Kara Elf Üçlemesi Buzyeli Vadisi Üçlemesi Drizzt Do'Urden'in Maceraları Serisi Karanlığın Yolları Serisi Avcının Kılıçları Serisi (1000 Ork sadece türkçe diğer ikisi orjinal) Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi Örümcek Kraliçe'nin Savaşı Serisi (Sadece 1-2 kitap türkçe gerisi orjinal) Yalanlar Prensi Ruhban Serisi: İlahi (Orjinal olarak 2.kitapta var isteyene) Şarkılar ve Kılıçlar: 1.Kitap: Elf Gölgesi. Transition: The Orc King Sellswords: The Promise of the Witch King war of the spider-queen 3-4-5-6 the hobbit the children of hurin lone drow, two swords, orc king promise of the witchking * d&d oyuncunun el kitabı türkçe DUNE Butleryan Cihadı Harkonnen Hanedanı Corrino Hanedanı Corrin Savaşı Atreides Hanedanı Makinelerin Seferi + Düşüş Meki Harkonnen Avı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Farinal said: DUNE Butleryan Cihadı Harkonnen Hanedanı Corrino Hanedanı Corrin Savaşı Atreides Hanedanı Makinelerin Seferi + Düşüş Meki Harkonnen Avı satıldı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sana da sorayım takas düşünür müsün? Kitap almak istiyorum ama şuan ekonomimi pek zorlamak istemiyorum açıkçası. psp,ipod,netbook 3lüsünden 2 tanesini almayı planlıyorum her kuruşuma ihtiyacım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 takas makas yok. Only Money ama ipod satarım sana istersen 3.nesil 8gb yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ipod(touch) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 iphone alsana o zaman yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 telefonum var. Çok fazla telefonla konuşuyorum. mp3 vs gibi özelliklerle telefon bi araya gelirse şarjım yetmez hiç bi şartta farklı cihazlar olmalı o yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar