Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK:Sivasspor - Galatasaray 03.02.09/14.00 (Rövanş)

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

baros yok lincoln yok kewell yok zaten. baros ta sakatlanmış. bence eleniriz, yok olurda elersek şans eseri falan olur bence.

Fransuxa said:
ama bu seferde ayhan gibi playmaker özelliğine son derece sahip olan bi kişiliğin bulunmamasıda çok büyük zarar vericek takıma.

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:
lincoln süz oynamayı ogrenıcekler tarzındakı konusmalardan sonra takım belkıde bırazcık duzene gırmıstır. ama bu seferde ayhan gibi playmaker özelliğine son derece sahip olan bi kişiliğin bulunmamasıda çok büyük zarar vericek takıma. neyse. hayırlısı bakalım.
ayhan ve playmaker.yan yana bile gelince bir garip oluyor :) bence ayhan ın olmaması gs için bir artı bir türlü sevemedim kendisini
Sosyal ağlarda paylaş

ayhanı sevmek yada sevmemek değil olay.ayhanın galatasaraya olan katkısını nasıl görmezden geliyosunuz.ayhanın yoklugu büyük kayıp.en az lincoln kadar.linderoth un iyileşmesi ve mehmet topalla barışında sakat olmamasından dolayı yeri doldurulur ayhanın.

ayhan hucuma yönelik ortasaha oyuncusu ztn.ama defansif yönünü çok geliştirdi.mehmet topalın gelmesiyle ayhan ilerde lincoln arda ve barosla daha cok oynamaya başladı.her atakta var adam

insaf yani.kişiliğini sevmemek başka.ama ayhan suan takımda cok kilit bi adam.işinide fazlasıyla yapıo.hata herkes yapıo.sabri gibi bi öküz varken takımda ayhana laf etmek günah :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana bu konuda katılmıyorum red. ayhan çok fazla paralel pas yapan, çok fazla geri pas yapan ve lüzumsuz top kullanan bir oyuncu. ayrıca kaptan olabilecek kapasitede değil. ayhan defansta kalsa topal ilerde olsa ayhan ı severim. bence atak adamı değil. takım çatur çutur tek pas yaparken ayhan a gelince duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...