feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 alperozg karar vermiş.Dağılın haydin,yok oyun moyun.Kapayın bu bölümüde.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 işin şakası bi yana oyunu aylardır tavsiye eden benim sadece burada değil yakın çevremde de, iyi yanlarını övdüm durdum bunca zaman, ama rank 40 tan sonra oyundan istediklerini bulamıycaklar oyun 50 tl, sonrada aylık 30 tl ye değmez, benim kişisel fikrim, katılan da olacak katılmayan da , ama yeni alacakalarda düşünsün biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben de aylardır oynuyorum ve övüyorum, iki tane r40 karakterim var, rr50'ye geldim neredeyse ve hala hergün oynuyorum. demek ki herkes bir değilmiş. aocrap'i bile oynayan insanlar var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 herkes aynı şeyi düşünemez zaten, ama eleştiri sadece olumlu olacak diye birşey yok, insanların olumsuzları da görmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Sam said: ben de aylardır oynuyorum ve övüyorum, iki tane r40 karakterim var, rr50'ye geldim neredeyse ve hala hergün oynuyorum. demek ki herkes bir değilmiş. aocrap'i bile oynayan insanlar var hala. bende r40 rr 53 bi charla oynuyorum su an hemen hemen her gün. amacım rr55 olup invader seti giymek sora rr57 olup %4 block almak:) tabi bazen sıkılıyorum ama yinede amac olunca oynatıyor kendini. sıkılmamın nedenide dest sayısının baya azalması:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar