Kaptan Kusto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 türk insanı ne tarz eğitime önem veriyor sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çok renkli bi anket olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fake acc. yörünge dışına konuyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaptan Kusto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eğitilemez insan.çocuk danışma merkezine ailesiyle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hakkaten renkli olmuş.. la seçenek eklemek paraylamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 oksimoron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaptan Kusto said: zekasız insan.çocuk danışma merkezine ailesiyle birlikte. Bir insanın zekası, vereceği cevaplardan değil, asıl soracağı sorulardan anlaşılırmış dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaptan Kusto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tamam o zaman sordum soruyu,soktum boruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Laorx said: fake acc. yörünge dışına konuyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaptan Kusto said: tamam o zaman sordum soruyu,soktum boruyu. dsjkfsldfjks. negatif iq nun getirdiği bir durum olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaptan Kusto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eskiden güncel başlıklara yetişmek için serii davranmak gerekirdi şimdi bir elenme yaşanmış laorx gibi dingiller kalmış.öyle bir uğruyayım dedim, epeydir bakamıyordum bir araştırma için buraya da konu açayım yardımcı olur dedim alakasız mesaj attı. laorx blue kafede sabah akşam wow-dota oynamaya benzemez öyle aklınca ahenkli laf edince eğitimlimi oldun dallama. hadi hayırlı traşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 konuyla aranda öyle bi ironi varki, fiziksel bakımdan imkansız kendini dahada kucultmen. ps: bahsettiğin kişi değilim emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaptan Kusto said: tamam o zaman sordum soruyu,soktum boruyu. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Saeros said: çok renkli bi anket olmuş adeta hangisini seçeceğime dair yaman çelişkiler içersinde boğuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sdfas şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaptan Kusto said: tamam o zaman sordum soruyu,soktum boruyu. fsdfsafsafdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sdf ahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaptan Kusto said: eskiden güncel başlıklara yetişmek için serii davranmak gerekirdi şimdi bir elenme yaşanmış laorx gibi dingiller kalmış.öyle bir uğruyayım dedim, epeydir bakamıyordum bir araştırma için buraya da konu açayım yardımcı olur dedim alakasız mesaj attı. Mesaj: 6 Kayıt Tarihi: 29/01/2009 13:14 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eskiden dediği geçen gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Böyle başlık açabilen bir türk insanı olduğu için 3 ümü işaretlememiz gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaptan Kusto said: tamam o zaman sordum soruyu,soktum boruyu. bu lafın üstüne hiçbişi söylenemez artık! critlemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kaptan Kusto said: tamam o zaman sordum soruyu,soktum boruyu. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 şüphesiz ki fakeler tespit edilecektirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar