Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T.C.Merkez Bankası Dolar Basar mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eger amerikan parasini basan kurulus hangisi ise turk parasini basan matbaa ise anlasirsa basabilir tabiki. ne biliyim adamlar 1 banknotu 20 cente uretiyorlarsa sen adamlara dersen ben 5 cente yaparim, guvenlik onlemlerini de alirim, sana yaptirma ihtimalleri var. tum sorun adamlari ikna etmek, yasal bir engel varsa onu asabilmek :)

Ha soru TC. Merkez Bankasi kendi basina dolar basmaya karar verebilir mi ise yapamaz. olur mu lan oyle sey embesil mi arkadaslarin?
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:
eger amerikan parasini basan kurulus hangisi ise turk parasini basan matbaa ise anlasirsa basabilir tabiki. ne biliyim adamlar 1 banknotu 20 cente uretiyorlarsa sen adamlara dersen ben 5 cente yaparim, guvenlik onlemlerini de alirim, sana yaptirma ihtimalleri var. tum sorun adamlari ikna etmek, yasal bir engel varsa onu asabilmek :)

Evet zira cumhuriyetin ilk dönemlerinde yanılmıyorsam bizim banknotları fransa (başka bir ülke de olabilir) basıyordu. ama tabi kendine değil bizim için basıyordu sdf
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Boci said:
Ardeth said:
kore de sahte dolar basıyor ne var ki sdf

Gerçek diyorum yauv

gerçek olması yasal olması anlamına gelmiyor yanlız

Tabi tabi zaten yasal değil...
Mesaj tarihi:
yok yok, her yarışmada ole oluyodu.

her yarışmayı ıstısnasız kazanıyolardı, sonra ellerinden alıyolardı madalyayı hile yaptınız siz diye. hakem taraflıydı yanı.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
yok yok, her yarışmada ole oluyodu.

her yarışmayı ıstısnasız kazanıyolardı, sonra ellerinden alıyolardı madalyayı hile yaptınız siz diye. hakem taraflıydı yanı.

yok abi her yarışmada değil son anda böyle patladıkları oluyodu ben hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
Boci said:
O linkte dolar basar veya basmaz demiyo. Bu adamlar onunla ikna olmaz

Abicim afedersin ama bu adamların argümanlarını 10 dakikadan fazla savunmaları zeka seviyelerinde ciddi boyutta bir düşüklüğün göstergesidir.
  • Yeni Oluştur...