Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ardeth said: kore de sahte dolar basıyor ne var ki sdf Gerçek diyorum yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 referans verelim lütfen: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 merkez bankasına kalmaz ki , yasa yapsınlar çıksın biz evde de basarız np. power armor lu kafa resmi koyarız bide ortasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Boci said: Ardeth said: kore de sahte dolar basıyor ne var ki sdf Gerçek diyorum yauv gerçek olması yasal olması anlamına gelmiyor yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eger amerikan parasini basan kurulus hangisi ise turk parasini basan matbaa ise anlasirsa basabilir tabiki. ne biliyim adamlar 1 banknotu 20 cente uretiyorlarsa sen adamlara dersen ben 5 cente yaparim, guvenlik onlemlerini de alirim, sana yaptirma ihtimalleri var. tum sorun adamlari ikna etmek, yasal bir engel varsa onu asabilmek :) Ha soru TC. Merkez Bankasi kendi basina dolar basmaya karar verebilir mi ise yapamaz. olur mu lan oyle sey embesil mi arkadaslarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 rahatsiz said: eger amerikan parasini basan kurulus hangisi ise turk parasini basan matbaa ise anlasirsa basabilir tabiki. ne biliyim adamlar 1 banknotu 20 cente uretiyorlarsa sen adamlara dersen ben 5 cente yaparim, guvenlik onlemlerini de alirim, sana yaptirma ihtimalleri var. tum sorun adamlari ikna etmek, yasal bir engel varsa onu asabilmek :) Evet zira cumhuriyetin ilk dönemlerinde yanılmıyorsam bizim banknotları fransa (başka bir ülke de olabilir) basıyordu. ama tabi kendine değil bizim için basıyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ardeth said: Boci said: Ardeth said: kore de sahte dolar basıyor ne var ki sdf Gerçek diyorum yauv gerçek olması yasal olması anlamına gelmiyor yanlız Tabi tabi zaten yasal değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Gerçek kötüler var ayrıca. Süperdi bu. Trolling the thread back to garbage. Ama gerek yok sanırım, sonuçta zihinler eğitildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eğlenceli çizgifilmdi ya bazen kazandıkları da oluyordu sanırım emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Yok abi hep başlarına bişey geliyodu diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hep kazanıyolardı sonra "hile yaptınız!!!!1111" diye ellerinden alıyolardı madalyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ha evet bi yerde kazanıyolardı sonra hile yaptılar diye ellerinden alıyolardı madalyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yok yok, her yarışmada ole oluyodu. her yarışmayı ıstısnasız kazanıyolardı, sonra ellerinden alıyolardı madalyayı hile yaptınız siz diye. hakem taraflıydı yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 boşverin doları , altına yatırım yapın: evin bi odasıda boştu zaten..iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Cuce said: yok yok, her yarışmada ole oluyodu. her yarışmayı ıstısnasız kazanıyolardı, sonra ellerinden alıyolardı madalyayı hile yaptınız siz diye. hakem taraflıydı yanı. yok abi her yarışmada değil son anda böyle patladıkları oluyodu ben hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Zokayı yutup kendi bölümünde topic trollediğinin farkında mısın Sina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hahsuhsudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tc merkez bankasının görev ve yetkileri sayfasına giden bağlantı koydum daha ne yapayım bu konu adına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bundan boyle benim icin merkez bankasi bitmistir. Daha da dolar bastirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hangi univ. o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 O linkte dolar basar veya basmaz demiyo. Bu adamlar onunla ikna olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Devilmanta said: hangi univ. o? Açıköğretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 azar azar kader bize ne yazar böyle gelmiş böyle gitmez o kadar beni aşka düşman etme yok yok a canım niyetimi bozamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Boci said: O linkte dolar basar veya basmaz demiyo. Bu adamlar onunla ikna olmaz Abicim afedersin ama bu adamların argümanlarını 10 dakikadan fazla savunmaları zeka seviyelerinde ciddi boyutta bir düşüklüğün göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Cahil olm zekasiz degil. Senin zittin tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar