hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 encin ahda satılması isi nasıl oluyor sunu buldum ins den http://www.wowhead.com/?item=43146 yuksek lvl encleri yapıp ahda satmamız mümkün müdür ? bide bu var http://www.wowhead.com/?items=7.14 mesela 400 ustu skill isteyen encleri yapıp satabilirmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Olay basit malzemeleri alıyosun armor enchi ise armor velluma, weapon ise weapon velluma basıyorsun. 1 2 3 olayı ise örneğin armor vellum 3, lvl 60 üstü enchantlar için kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Enchantleri AHde satamıyorsun sadece enchantte kullanılacak malzemeleri satabiliyorsun. Yani Enchant yaptıracak veya yapacak biri AHden malzeme alıp ondan sonra bir enchanterdan o enchanto kendisine yapmasını isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Abso o olayı aştılar artık. Enchi scrolla basıyorsun sonra ahde satabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Absolut said: Enchantleri AHde satamıyorsun sadece enchantte kullanılacak malzemeleri satabiliyorsun. Yani Enchant yaptıracak veya yapacak biri AHden malzeme alıp ondan sonra bir enchanterdan o enchanto kendisine yapmasını isteyebilir.bildigim kadar ile ins lerin yaptıgı matı kullanarak enci yapıp ahda satıyosunda benim ögrenmek istedigim yuksek skill isteyen mesela http://www.wowhead.com/?spell=60692 bunu yapıp ahda satabilirmiyim edit: skill almak icin kendi ustumdeki itema enc basıyorum hem skill alayım hem para kazanayım oluyormu 425 de skill daha 20 dust ı 100 g a satanlarıda kınıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 O linklediğin enchin malzemeleri al armor vellum 3'e bas sonra git sat bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 "enderin ah de satılması lazım" okudum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Absolut said: Enchantleri AHde satamıyorsun sadece enchantte kullanılacak malzemeleri satabiliyorsun. Yani Enchant yaptıracak veya yapacak biri AHden malzeme alıp ondan sonra bir enchanterdan o enchanto kendisine yapmasını isteyebilir. Mongoose falan hazır halde satılıyor yav, alıp dırek basabılıyosun kendine. Ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eski encler falan tamamda yeni gelen encleri basabiliyomusun onu ögrenmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Var hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 5 kere cevap verdim. Adam benim yazıları okumuyor galiba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Todesengel said: 5 kere cevap verdim. Adam benim yazıları okumuyor galiba?? :) okudum senin yazdıklarınıda digerlerinin yazdıklarını okuyunca kafa karısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hozceri said: [...20 dust ı 100 g a satanlarıda kınıyorum bu arada bl de 60g ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Scarshieldda 140g... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 oha 60g nedir. tanesi 8 gold filan ravencestte. o da undercut hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ::o Bir yaşıma daha girdim. Hayatım AHde geçiyor neden bilmiyorum böyle bir olayı ben? Hemen yeni fırsatlara yelken açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ohaa gecen 8g den sattıgım dustlar 3g olmus bugun. demek ki her gun kontrol etmek lazımmıs ah fiyatlarını bisi solemeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 barbu said: ohaa gecen 8g den sattıgım dustlar 3g olmus bugun. demek ki her gun kontrol etmek lazımmıs ah fiyatlarını bisi solemeden once. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 vellumlar ahde satiliyor yane scrollar ama sole bi sorunw ar para kazanmak cidden cok zor millet skill kazanmak icin belli enchantleri deli gibi basip cok fiyat kirip ahye koyoyur 450 goldluk mati olan enchant mesela scrollu 150 gold saticak enchantler msela mongoose crusader gibi enchantler herkesd eolmayan ayrica 1.5 k lik enchanti yapip ahye koyup satilir mi diye beklemekde ayri bi cile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 BonePART said: vellumlar ahde satiliyor yane scrollar ama sole bi sorunw ar para kazanmak cidden cok zor millet skill kazanmak icin belli enchantleri deli gibi basip cok fiyat kirip ahye koyoyur 450 goldluk mati olan enchant mesela scrollu 150 gold saticak enchantler msela mongoose crusader gibi enchantler herkesd eolmayan ayrica 1.5 k lik enchanti yapip ahye koyup satilir mi diye beklemekde ayri bi cile Ne güzel işte ^^ Öyle ucuza koyanların hepsini topluyorum ench yapmaya gelenlerin malzemelerini alıp uğurluyorum. Yarı yarıya satmaya çalışıyorlar nasıl bir mantıksa.. Acele edip biran önce parayı ele geçirme mantığı wowda pek iyi sonuçlar ortaya çıkarmıyor :p Uzun lafın kısası malzeme satmak daha iyidir. Skill için vellumların üzerine enchant yapmanız gerekiyorsa yapın tabi. Fiyatları ahde düşükse satmaya çalışmayınbankanızda depolayın. Size enchant yaptırmaya gelenlerin malzemelerini aldıktan sonra scrollu verin gönderin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 BonePART said: vellumlar ahde satiliyor yane scrollar ama sole bi sorunw ar para kazanmak cidden cok zor millet skill kazanmak icin belli enchantleri deli gibi basip cok fiyat kirip ahye koyoyur 450 goldluk mati olan enchant mesela scrollu 150 gold saticak enchantler msela mongoose crusader gibi enchantler herkesd eolmayan ayrica 1.5 k lik enchanti yapip ahye koyup satilir mi diye beklemekde ayri bi cile Crusader gidiyormu hala alan oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 oluyo ya twinkler sayesinde bende yokda yane yapan arkadas satiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sadece twinklerle sınırlı değil. BOA itemlara sahip alt karakterler içinde oldukça popüler bir enchant; satılıyor sorunsuzca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Nessarien said: Sadece twinklerle sınırlı değil. BOA itemlara sahip alt karakterler içinde oldukça popüler bir enchant; satılıyor sorunsuzca. serverdan servera degisirde fiyatlar sizin serverda ne kadar scrolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 150-175 civarında değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar