Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 http://www.dokuzdoksandokuz.com/quiknet/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 var internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 oha yalnız taşınıcam artık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 aradım ben bostancı tarafına yok hizmetimiz ama lütfen ayrılmayın dedi ayırılıcam dedim çektim gittim!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 o 9.99 tl sadece bi kaç ay için geçerli. sonra fiyatlar normale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 evet ve işin güzel yanı 9.90lık kampanya bittiği an eski haline döndürebiliyosun:D ama bostancıda yok işte peeeh:( ben kumru yapmaya gidiyorum canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gerçi ttnetten 1mbps lik baglantı hızına adamlar 5mbps veriyor o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 arkadaşımda var çok iyi birşey ya arada bir sıcıyor baglantı o ayrıda ama süper :D wow'da 80ms ile oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çok az yerde var bu ya, daha çok yeni yapılan sitelere falan gidiyolar. benim oturduğum site emeklilerle dolu 3-5 tane alan çıksa iyidir 160 daire içinde, o yüzden hayal bu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Tüm hızlar için yükleme(upload) hızı 1Mbps’dir. eskiden upload hızları daha yüksekti. yaygınlaştıkça demekki karşılayamaz oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kampanya şartlarını da yazalım da mindfuck olmayalım sonra... * 9,99 TL, 1Mbps ve 5Mbps hızlar için sadece ilk iki ay geçerli olan tutardır. Geri kalan sürede kampanya fiyatları geçerli olacaktır. * Kampanya fiyatları 24 ay geçerlidir. * Tüm hızlar için yükleme(upload) hızı 1Mbps’dir. * Abone olma taahhütü 24 ay ya da 199TL+KDV'dir. * Kampanya son başvuru tarihi 31.03.2009’dur. * Kampanya kapsamına giren modemler ücretsiz ve stoklarla sınırlıdır. * Fiyatlara %18 KDV ve %15 ÖİV dahildir. Bu kampanyadan sadece yeni aboneler yararlanabilirler. * Tellcom, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. * Bu kampanya diğer QUiKNET kampanyaları ile birleştirilemez. * Ayrıntılı bilgi için, 444 222 0’i arayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ulan ataköy e kadar gelmiş bize gelmemiş eyq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Nerden bakalıbiliriz kapsadığı alana, öyle birşeyler hatırlıyorum bir siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 buca diyor kablo falan çeksem olur mu ki acaba 1 km falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar