Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Esasında benim tartışmamam lazım yani birçok 14 yaş normal diyen kişi 20den genç arkadaş ve onlar hala olayı kendilerinin cinselliği olarak görürken ben direk olayı kardeşim, kızım ve oğlum durumuna soktum. Açıkcası ben 14 yaşında bekaret kaybedilmesi olayını rahatsız edici buluyorum. Belki genç arkadaşlar bunu aradan bizede bişi çıkar hehehe mantığı ile görüyorlardır ama ben düşünemiyorum bile. Buı arada yukardaki soruma hala BEN diyen çıkmadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Obscura, 12 Mayıs 2004 18:05 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 12 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki: Abi ben 19 yaşındayım.Beni sayma ben İlkokul birde sınıfta sevgilimin bacaklarını ellerdim :=)Otaokulda neler yapardık zaten... Kaç kızı düşürmeye çalışırdık ama ben bunun şimdi yanlış olduğunu anlıyorum.Çünkü o zaman çok küçüktüm.Cinselliği tv de görüyorduk ve onun verdiği hazla yola çıkıyorduk... olayda o zaten abi ozamanlar sen de çok küçüktün. Şuanda da onlar çok küşük senin ozamanlar yapmış olmak isteyipde yapamamış olduğunu onlar bu zamanda yapıyolar.. belki onlarda yanlış olduğunu ilerde anlarlar.. Yanlış olduğunu ilerde anlarlar diyorsun??? Peki bu yanlışın önüne geçilmesi gerekmiyormu?Tabiki geçilemez milletin beline bekaret kemeri takılamaz. Ama bu bir yanlıştır.Çoğu kişini bunun doğru olduğunu kast ediyor. Ben o dönemde yaptıklarımdan acıkcası bir erkek olarak pişman değilim.Çünkü beni bişey tınlamadı. Ama kız yerine koyduğumda utanırdım acıkcası...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Angelfire, 12 Mayıs 2004 18:05 tarihinde demiş ki: ben pek sanmıyorum muhtemelen hissederdim bir kıllık olduğunu. Angelcım ben dalgasına yazdım onu citti almasaydın keşke =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Esasında benim tartışmamam lazım yani birçok 14 yaş normal diyen kişi 20den genç arkadaş ve onlar hala olayı kendilerinin cinselliği olarak görürken ben direk olayı kardeşim, kızım ve oğlum durumuna soktum. Açıkcası ben 14 yaşında bekaret kaybedilmesi olayını rahatsız edici buluyorum. Belki genç arkadaşlar bunu aradan bizede bişi çıkar hehehe mantığı ile görüyorlardır ama ben düşünemiyorum bile. Buı arada yukardaki soruma hala BEN diyen çıkmadı. Hocam 14 yaşı aramızda kabul eden olmadı ki??[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ama yanlış olduğunu söyleyende pek az...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:05 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 12 Mayıs 2004 18:04 tarihinde demiş ki: Nasıl umurunda olmaz? Bu kadar vurdum duymazmısın? Madem öyle burda neden saatlerdir tartışıyorsun? size de vurduklarinda duymamaniz icin.. Vurdumduymazlığı araştır öğren sonra konuş lütfen. Ama bu laf seni rahatsız etmezki sen vurdumduymazsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Dresquin, 12 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Vurdumduymaz ne alaka? Vuran bana vurmuyor ya. =P Şaka bir yana, bunun umursamazlıkla alakası yok. Ortada beni ilgilendiren bir durum yok, kardeşim bana gelip şu şu olayı yaşadım senden şu şu desteği bekliyorum, demediği sürece onun hiçbir kararına karışamam. Ona en fazla kendi yaşadıklarımla örnek olmaya çalışırım ki bunu da asla sözlü ve direk olarak yapmadım. Umursamamdan kastım buydu, gidip kimsenin yatağını kontrol edecek değilim. Burada konuşmamın sebebi muhafazakarlık damlatan mesajlarınızın herkese damlamamasına uğraşmamdandır. Muhafazakarlık ile sübyan yaştakinin seksini karıştırma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 aslında dünyanın en yalın ve basit şeyi olan cinsel ilişkinin bu kadar abartılması üzerinde durulması, bana tüm insanlık olarak toptan hasta olduğumuzu düşündürtüyor.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bir kere Erkek-Kız arasında cinsellik konusunda büyük farklar var bunu anlamanız lazım... Yaş olarakta. Sakın bana eşitlik hedesi hödösü yapmayın şimdi...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Git o zaman yurtdışına tutmayalım seni ama lütfen burayı oraya çeviricem diye saçma fikirler yazma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Rahan, 12 Mayıs 2004 18:12 tarihinde demiş ki: aslında dünyanın en yalın ve basit şeyi olan cinsel ilişkinin bu kadar abartılması üzerinde durulması, bana tüm insanlık olarak toptan hasta olduğumuzu düşündürtüyor. Bence tartışılması gereken bir konu...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Absolut, 12 Mayıs 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Esasında benim tartışmamam lazım yani birçok 14 yaş normal diyen kişi 20den genç arkadaş ve onlar hala olayı kendilerinin cinselliği olarak görürken ben direk olayı kardeşim, kızım ve oğlum durumuna soktum. Açıkcası ben 14 yaşında bekaret kaybedilmesi olayını rahatsız edici buluyorum. Belki genç arkadaşlar bunu aradan bizede bişi çıkar hehehe mantığı ile görüyorlardır ama ben düşünemiyorum bile. Buı arada yukardaki soruma hala BEN diyen çıkmadı. 18- olarak düşüncemi açıklayayim şahsen bizede çıksa mantığında düşünmüyorum çünkü zaten doğru düzgün bi ilişki yakalamaya çalışan biriyim ve bu aralar bu isteğimin sonuçlarına katlanıyorum ve hiçte kolay geçirmiyorum şu günleri. 14 düşük bir yaş olabilir ancak kendi isteği ile her hangi bir zorlama olmadan isteyerek yaşamışsa bunun beni ilgilendirmediğini söylemek istiyorum ha ancak dersenki günümüz koşullarında o yaşlarda ilişkiye girenler sağlıklı düşünerekmi girmişlerdir. Hiç sanmıyorum hatta bir çok çarpık bozuk ilişkiler var ve bu ilişkilerden ben bile rahatsızlık duyuyorum. Sende bu ilişkilerden biri olabilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünerek ( ayrıca bir kardeş bir kızını düşünerek) yanlış ve erken olduğunu söylüyorsun bu açıdan baktığımda sana hak veriyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Rahan, 12 Mayıs 2004 18:12 tarihinde demiş ki: aslında dünyanın en yalın ve basit şeyi olan cinsel ilişkinin bu kadar abartılması üzerinde durulması, bana tüm insanlık olarak toptan hasta olduğumuzu düşündürtüyor. Biz cinselliği değil. Cinsellik yaşının 14 e inişini tartışıyoruz... Bu bir ayıptır yani...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: blackchaos, 12 Mayıs 2004 18:17 tarihinde demiş ki: said: Rahan, 12 Mayıs 2004 18:12 tarihinde demiş ki: aslında dünyanın en yalın ve basit şeyi olan cinsel ilişkinin bu kadar abartılması üzerinde durulması, bana tüm insanlık olarak toptan hasta olduğumuzu düşündürtüyor. Biz cinselliği değil. Cinsellik yaşının 14 e inişini tartışıyoruz... Bu bir ayıptır yani... budur iste[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Girin beyoğlunun arka sokaklarına Hiçbiri kolejli kızı değil. 12-13 yaşındaki kızlar minicik etekler micik vücutları bir ton makyaj ile sokaklarda 18+ üzerindeki heriflerin kucaklarında... Bu eğer özgürlükse... Alın sizin olsun ben özgür olmak istemiyorum...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 18:15 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 12 Mayıs 2004 18:14 tarihinde demiş ki: Git o zaman yurtdışına tutmayalım seni ama lütfen burayı oraya çeviricem diye saçma fikirler yazma. ben senin fikirlerine sacma demedim yalniz..saygi duyuyorum sana, forumdaki insanlar da saygi duyuyor, ama unutmayasin ki tarti$mayi sex ten once ogrenmemiz lazim.. Saçma tabiki yabancı ülkeleri örnek gösteriyorsun bana ne onlardan ben türkiyede yaşıyorum. Git bak bakalım o ülkelerde 18 yaşında ailesi ile yaşayan kaç kişi var? Hepsi universiteye girer girmez kendi harçlığı ile yaşama yollanılıyor ama bize bu böyle değildir evlenene kadar aile kendini mesul hisseder çocuklarından ki bence gayette aile bağlarını kuvetlendiren birşeydir bu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ya ben bu konuda bir bayanında fikirlerinii almak istiyorum. Trojanmistress bi uğrasa keşke..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 12 Mayıs 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: blackchaos, 12 Mayıs 2004 18:19 tarihinde demiş ki: Girin beyoğlunun arka sokaklarına Hiçbiri kolejli kızı değil. 12-13 yaşındaki kızlar minicik etekler micik vücutları bir ton makyaj ile sokaklarda 18+ üzerindeki heriflerin kucaklarında... Bu eğer özgürlükse... Alın sizin olsun ben özgür olmak istemiyorum... tamam absoyla senin söylemek istediğinizi ben yeni idrak ettim ve bi üstteki quete li mesajımdada anlattım bu konuda haklısınız bu beni bile rahatsız ediyor. Ama uzun bi süre tek eşli bir duygusal ilişki yaşamışsa ve 14 15 yaşlarında iken kız kardeşim yanıma gelip böyle bi arkadaşım vardı şu kardar beraberdik ve sonunda ilişkiye girdik fln dese ben pek bi köpüreceğimi sanmıyorum. Eğer sonuçlarını düşünerek girdiyse işin içine[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ? Olay milletin orasını burasını incelemek değil anlayamıyorsun. 14 yaşında birinin bekaretini kaybetmesinin normal olup olmadığı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ya siz Modernliği gerçekten bilmiyorsunuz... Yurt dışında böyleymiş. Burası Yurt dışı değil. Biz onlar gibi yaşamıyoruz etnik kökenimiz farklı. Geleneklerimiz var aile bağlarımız kuvvetli inançlarımız değerlerimiz var. Bir toplumu toplum yapan bu inanç ve değerlerdir. Müslüman bir ülkeyiz müslümanlıkta sadece zevk için cinsel birleşmenin adı zina dır.Bu bir günahtır hadi bunuda geçtik. Ama siz modern olduğunuzu zannedip "ulan biz modern ülkeyiz geri kafalı olamayız 5 yaşındaki kızımız bile seks yapar nolcaklan seks ayıp değil" zihniyetindesiniz... Atatürk ün uğruna nutuklar attığı gençler 14 yaşında seks mi öğreniyor???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Angelfire, 12 Mayıs 2004 18:22 tarihinde demiş ki: ve 14 15 yaşlarında iken kız kardeşim yanıma gelip böyle bi arkadaşım vardı şu kardar beraberdik ve sonunda ilişkiye girdik fln dese ben pek bi köpüreceğimi sanmıyorum. Eğer sonuçlarını düşünerek girdiyse işin içine İşte anlatmaya çalıştığımız bu zaten.. 14 yaşında birisi bunun sonuçlarını ve getiri-götürülerini hesaplayamaz.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Angelfire, 12 Mayıs 2004 18:22 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 12 Mayıs 2004 18:19 tarihinde demiş ki: Girin beyoğlunun arka sokaklarına Hiçbiri kolejli kızı değil. 12-13 yaşındaki kızlar minicik etekler micik vücutları bir ton makyaj ile sokaklarda 18+ üzerindeki heriflerin kucaklarında... Bu eğer özgürlükse... Alın sizin olsun ben özgür olmak istemiyorum... tamam absoyla senin söylemek istediğinizi ben yeni idrak ettim ve bi üstteki quete li mesajımdada anlattım bu konuda haklısınız bu beni bile rahatsız ediyor. Ama uzun bi süre tek eşli bir duygusal ilişki yaşamışsa ve 14 15 yaşlarında iken kız kardeşim yanıma gelip böyle bi arkadaşım vardı şu kardar beraberdik ve sonunda ilişkiye girdik fln dese ben pek bi köpüreceğimi sanmıyorum. Eğer sonuçlarını düşünerek girdiyse işin içine angel walla dogruya dogru şidmi günü kurtarmak için yalan sölemiim kardeşim bana öle bişi dese o çocugun kafasını koparırım. nitekim akrdeşim yoık[signature][hline]bornozlu canavar
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: CrayTotem, 12 Mayıs 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Bence tartışılması gereken bir konu... Tartışmaktan önce konuya gerçekten sağlıklı bir bakış açısına sahip olmamız gerektiğine inanıyorum. yani en azından neden hatunların işine burnumuzu sokuyoruz onu bi irdelemeliyiz. bir tarafta suni olarak yaratılmış modern toplum geyiği, bir tarafta gelenekler görenekler. küçükten tabu olarak yer etmiş şeyler falaaaan filan..[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Dresquin, 12 Mayıs 2004 18:22 tarihinde demiş ki: Yahu demiyoruz ki fuhuş olsun bilmemne olsun blackchaos. Bunu diyen kimse yok, çocuk işçi çalıştırmaya karşıyım ben de. 18 üstü olsun tabi ki genelevde, bilmemnerede, ama özel hayatında bu işi yapmak isteyen insan gerekli şartları yerine getirebiliyorsa fiziksel olarak, yapsın. Ben bunu diyorum. Kim kime karışabilir.. Yasaklayın adam gibi, kontrolünü yapın her gün, o zaman olur belki. Siz milletin cinsel organını incele meraklısıysanız, açık açık söyleyin, karıştırmayın toplumsal meseleleri. Bu arada 9 yaşından ştşbareb bayanlar normal olarak doğurgan sayılıyor yani senin deyiminle "bu işi yapmak isteyen insan gerekli şartları yerine getirebiliyorsa fiziksel olarak" bu yaşta normal olmalı cinsellik için?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 absolutun son mesajının kime olduğunu idrak edemedim ama ben hala 14 ada 15 yaşında hem fiziksel hemde psikolojik açıdan mantıklı bir ilişkinin sonunda ilişkiye girebilir diyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Öne çıkan mesajlar