Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağımsız ve Freeware'e Düşmüş Oyunlar


Eulogy

Öne çıkan mesajlar

Başlığın sticky yapılmasını arz ederken, ilk oyunu koyuyorum.

said:
Punishment: The Punishing
http://www.messhof.com/games/punishment2.php

Herhalde en eğlendiğim oyunlardan bir tanesi. Switchi açarak üst kata çıkmaya çalıştığınız basit bir platform oyunu. Aynı zamanda enter'a basarak, wasd tuşlarıyla ikinci bir player da oyuna dahil oluyor ve co-op oynayabiliyorsunuz. İkinci oyun ama ilk oyundan daha eğlenceli olduğundan direk bunu koydum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spice trade
ahanda screen shotlar
http://www.spicetrade.org/screenshots.html

bir kaç hafta önce buldum ve baya uzun süre kitledi.
14. yüzyılda bağdatlı bir genci konu alıyor oyun.

Dişinizle tırnağınızla küçük bir sermaye edinip baharat yoluna atıyorsunuz kendinizi,önünüzde koca bir dünya var,çeşitli yollarla ticaret hegemonyanızı kurup avrupa şehirleri üzerinde kültürel hegemonya kurabilirsiniz.
Doğunun ticareti tamamen sizin elinizin altında olunca tabiki kafirler ordularıyla üzerinize gelecek,gücünüzü yok emtek isteyecekelrdir,şayet ticarette tekel olup avrupa ordularınıda yok edebilirseniz , kim bilir,amsterdamda,viyanada camiler,islam müzeleri acabilecek kadar tesire sahip olabilirsiniz.

bu sırada ana yurdunuzu unutmayıp orayada yatırımlar yapmalısınız.
İşlerinizin iyi gitmesi için elbet edebi yardımada ihtiyaç duyabilirsiniz,belki allaha sığınır,hacca gider,yada tam tersi,cinlerden,şeytanlardan medet umabilirsiniz


aynı sırada evlenip çoluğa cocuğa karışmak,hazine avcılığı yapmak,haşhaşinlerle uraşmak,hepsi eninde sonunda yapmak zorudna kalabileceğiniz şeyler.



tam anlamıyla MÜKEMMEL bir oyun.keşke profesyonel bir stüdyo elini atıpta bu oyunu geliştirse,inanılmaz güzel ve minimal grafikleri,bağımlı hale getiren müzikleriyle,emek harcanmış,cici ötesi bir oyun.


BAKMADAN GEÇEN ÜZÜLÜR.
O KADAR YAZDIM OKUYUN ULAN EMEĞE SAYGI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır canım.

Spelunky!yi yaklaşık 2 saat aralıksız oynadım sanırım. Ama ondan sonra içim acıya acıya punishment'ı bitirmek için alt+f4e gitti elim. Özür dilerim azmo, o lanet oyun bitmeden bu sevimli madenciyle daha çok samimi olamayacağım :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...