Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Sonunda böyle bir topik açabiliyor olmak, duvarlara giriyorum şu an. Çocukları yatırdım kılıç elimde. Bert forumlarda kendisi açıkladı, http://www.ultimatemetal.com/forum/quo-vadis/454671-quo-vadis-tour-2009-a.html#post8002939 ARRRRGH Sponsor bilmem ne olmadan bodoslama tura geliyorlarmış, tarihler muhtemelen değişebilir. Sözlük 4 nisan diyor da ben forumda 3 okudum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 /dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 /şinanay edit: Bart konunun devamında konserin ayın 4ünde olacağını belirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 /jazz hands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 /eat cojones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 quo vadis dağılmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 dağınık geliyorlar. sahnede konuşmayacaklarmış birbirleriyle bakmıyolar bile birbirlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mortis said: quo vadis dağılmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum Sadece gitarist kalmıştı, başka abilerle toparladı grubu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ve ablayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar