Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 warcraft 3 oynarken map farketmeksizin bazen bilgisayar kitleniyo, once ekran kararip sonra mavi ekran geliyo ve ses donuyo. reset atmadan duzelmiyo. sebebi ne olabilir acaba daha once olmazdi. ram cakismasi olucani sanmiyorum hic donanim degistirmedim uzun suredir. ama war3den 2hdd de 1er tane yuklu, bazen biirni bazen oburunu kullaniyorum, bi alakası olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 O dediğinle alakasını olacağını hiç sanmıyorum. Bu tür şeyler genelde aşırı ısınmadan ve güç kaynağı yetersizliğinden kaynaklanıyor. Onun dışında sürücü sorunu da olabiliyor. Ekran kartı ve ses kartı sürücülerini güncellemek işe yarayabiliyor. Overclock yapanlar için yanlış voltaj ayarı da sebepler arası. Tabii bunlar sadece bir kaç ihtimal. Mavi ekranda bir yazı yada hata kodu varsa onu bir kağıda yazıp google'da aratmak hata ve çözüm bulmakta işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yok dümdüz mavi ekran, xp isletim sistemi. ses ve ekran kartini update ediyim ozaman, cunku oyunun aynı yerinde ve bilgisayarın aynı sure acık kaldıgı zamanlarda olmuyo. rastlantısal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 isinmadir buyuk ihtimalle, fanlarin cali$iyor mu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 fanlar calisiyo ve sicakliklar asiri degil, ve her oynadigim sefer yapmiyo, bazen saatlerce acık kalıyo oynadıgım da oluyo, bazen takılmadan sonra reset atıp oynarken 15dk icinde gene oluyo. ama mesela bazi haritalarda olmuyo, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 format attım düzelmişti bende yada genelde ekran kartından dolayı olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ses ve ekran kartını uypdate ettim ama gene tekrarladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 O mavi ekranın 2. ya da 3. satırında büyük harflerle birşey yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sintisyzer said: yok dümdüz mavi ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu sorunu bende yaşadım. nasıl çözdüğümü söliyim bilgisayarı değiştirdim :D . ekran kartı, fanlar , ram, güç kaynağı ve farklı bir hdd ile denemeler yaptım ama düzelmedi . geriye sadece ana kart kalmıştı denemediğim . ana kart ne alaka diyebilirsin ama diğer bütün parçaları denedim ve mavi ekran gelmeye devam etti . anakartımda eskiydi zaten o yüzden makineyi değiştirmeye karar vermiştim. ( o aralar dotanın hastasıydım :) ) bu wc3 çok cins bi oyun, farklı arkadaşlarımda farklı sorunlar yapıyodu . kimisinde sürekli fatal veriyodu , kimisinde reset atıyodu. bu sorunlar durup dururken oluşuyodu ki sende de öle olmuş.bildiğin bütün duğaları oku ve format at düzeldi düzeldi , düzelmedi sil wc3 ü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 -Driver Sweeper programı ile güvenli modda ekran kartı sürücülerini kaldır. -Aynı programın bi de ses sürücüleri için olanı vardı google da sound driver uninstall/remove vs. gibi aratırsan çıkar herhalde. -bios güncelle -Sonra windows un tüm güncellemelerini yap. -Sonra en güncel driverları yükle -vista kullanıyorsan aeroyu kapat -pci kartın varsa fazladan tv gibi onu çıkart. -fazladan hdd varsa onu çıkart -sonra aç oyunu denemeler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 problemi biraz daha spesifik tanımlayabildim oyunu oynarken bi yandan VLC playerda muzik vs dinlersem buyuk olasilikla cokuyor. bunun disinda cokmuyor yani ses karti driveri ile ilgili gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ram ile ilgili olma ihtimali var... 2 ram varsa, 1'ini çıkar öyle 5-10 oyun oyna. bişi olmazsa diğerini tak yine 5-10 oyun oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aynı sorun bende de var. genelde vıdeo ızlerken mavı ekran hatası alıyorum.sanırım ramle ılgılı bır sorun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 cok muhtemeldir cunku bi 512lik bide 1gb lik ram takılı :) farklı marka bide ustune sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar